Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffee latte1

Dziewczyny pakujace tu zdjecia chca sie dowartosciowac!!

Polecane posty

Gość caffee latte1

Laski wstawiaja swoje zdjecia tutaj, cyckow, tylka czy twarzy i smęca jakie one sa nieszczelsiwe bo nie podobaja sie sobie a to wsyztsko...jets takie ladne! no na milosc boska czy nie widzieliscie brzydkiego tylka ani brzydkich cyckow czy brzucha nigdy w zyciu skoro uwazacie ze wasze cialo jest okropne? Wstawiacie zeby sie dowartosciowac i zgarniac pochlebne komentarze :/:/ o!

Gość Angellss19
Dokladnie, jesli komus sie nie podoba to nie musi komentowac...wiele osob potrzebuje dowartosciowania się, a naszczescie są tu jeszcze tacy ludzie, ktorzy nie krytykuja lecz powiedza kilka milych slow...nic to nie kosztuje a kogos podnosi na duchu

Gość majka majeczka majuchna
http://hostimage.co.uk/share-09AE_4ADB94A8.html to nie tylko chodzi o dowartosciowanie sie chodzi rowniez o opinie innych postronnych osob pozytywne i negatywne sa mile widziane dzieki nim mozna dowiedziec sie czegos o sobie czego wczesniej sie nie widziało

Mogłbys sie zwracac do mnie z szcunkiem bo to, ze wstawiłam zdjecie w takiej pozie a nie innej jeszcze o niczym nie swiadczy!

Zakonnica nie bo lubie ten sport jednak nie uprawiam tego z kazdym musze poczuc przynajmniej zapach miety nie wspominajac o motylach lub skowronkach, jak na swoj wiek jestem dosc konkretna osoba i nie bawie sie w gierki, sex jest swietny ale do tego są potrzebni odpowiedni ludzie natomiast Ty Romanie.....coz jedynym odruchem bezwarunkowym patrzac na Twoj swiatopoglad są miekkie sutki:(

Gość oczywiście że tak
Tylko osoby o niskim poczuciu swojej wartości potrzebują akceptacji, dowartościowania się pozytywna opinią innych.

Gość Angellss19
Nie podoba sie to nie komentuj...widocznie ma dziewczyna cos na celu wstawiajac takie zdjecie,, a nie jest ono wkoncu nagie..to ty musisz miec 15 lat skoro takie wrazenie robia na Tobie kobiety w bieliznie :]

Gość caffee latte1
Zle odebraliscie. Chodzi mi o to, ze oni doskonale wiedza ze wszystko z nimi ok, ze maja fajny tylek czy cycki. Rozumiem jakby ktos byl naprawde zakompleksiony to moze wstawiac ale.. jesli z nimi wszystko w pozradku i doskonale o tym wiedza wiec po co wstawiaja

nie przejmuje sie nimi bo mam wysokie poczucie wąłsnej wartosci:)

Gość Angellss19
Ludzie, ktorzy maja zamiar brac udzial w dyskusjach na forum powinni przechodzic testy na inteligencje bo bez tego efekty sa tragiczne..

Romanie z przykroscia musze Cie poinformowac, ze analizujac Twoje wypowiedzi jestes bardzo ograniczonym człowiekiem zarowno umysłowo jak i mentalnie. Jednak jeszcze masz szanse na rozwoj. Nie zmarnuj tego.

Drogi Romanie Twoje riposty są niesamowicie ciete, bezkonkurencyjne i takie zyciowe. Gdyby nie fakt, ze tak naprawde znaczysz dla mnei "mniej niz zero" bybłbys moim Guru, Idolem lub nawet samym Sw.

Gość Angellss19
ja rowniez mam 20lat, a nie czuje sie dzieckiem, a tym bardziej gorsza od innych. Wiele w zyciu osiagnelam juz i zapewne wiele osiągne..i to nie dupą :]

odpowiednia "dupa" nie jest nigdy zła czasami pomaga, czesto odwraca wzrok od tego na czym powinni sie skupic. Jestem zadowolona z tego co posiadam i ruszam nia na wszystkie strony ( w dobrym kontekscie )

Angellss19 ja rowniez mam 20lat, a nie czuje sie dzieckiem , a tym bardziej gorsza od innych. Wiele w zyciu osiagnelam juz i zapewne wiele osiągne..i to nie dupą :] i tak trzymaj. zaczynalem watpic w pokolenie neostrady.. a tu mile zaskoczenie. majka - a Ty ile masz lat?

Odpowiedz do tematu... bo nie czytalem postow bo mi sie nie chcialo... czy chca sie dowartosciowac...? moim zdaniem kobieta potrzebuje ciepla i milosci, jak ma faceta to powinna je otrzymywac od niego... a jak uslyszy cos co zamiast ja pocieszyc jeszcze bradziej zdoluje no to co ma robic... dla mnie facet co se kupuje zlote lancuszki i obwiesza sie jak 50cent czy inny pozer to dopiero prubuje sie dowartosciowac... faceci to do was... wasze kobiety potrzebuja ciepla, milosci... a nie dolowania

Gość Angellss19
Słuchajcie, nikt nie jest idealny..ja zajmuje sie fotomodelingiem i uwielbiam kiedy ktos komentuje w cieply sposob moje zdjecia..kazda kobieta to lubi, ale nie za wszelka cene!!

ale kazdy facet jest tez wlasciwie inny. Ja na przyklad zawsze staralem sie pomagac kobietom, ale nie dlatego ze czuje sie szlachetnie ale tak mnie wychowano. I jesli cos/ktos mi sie nie podoba to od tego uciekam , zadna filozofia :)

Gość Angellss19
no nie bardzo...podszywaczom spodobal sie moj nick..niepotrzebuje ciuchow od starych kuta***

Gość Angellss19
OSz!! nie wiedzialam serio..ja kota nieposiadam !!

Gość GIENTY ROMAN
Trzymajcie sie, mlode, czymkolwiek sie zajmujecie ;)