Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spiderweb

Straciłem dzieki niej pracę...

Polecane posty

Gość magdamagdalena
po czyms takim nie mozesz się z nią przyjażnić. no coś ty! Ona chce do ciebie wrócić, będzie cię mamić przyjażnią, seksem,...będzie obiecywać.. Sorki, że to mówię ale ona jest psychopatka:O

Gość Spiderweb
napisz do mnie na gg - 8178614

Gość magdamagdalena
poza tym-ukarała cię i dała nauczkę, w jej mniemaniu postąpiła słusznie. Teraz ty jej przebaczysz i będziesz grzeczny, bo znów wywinie ci numer!

Gość magdamagdalena
nie mam gg

Gość Spiderweb
Właśnie tego się boję, w przyszłości znów by sobie ubzdurała, i np.trafiłbym za kratki bo robiłbym nielegalne inetresy np. :/ Cholera, ciężko będzie się z nią nie kontaktować i być samemu... Nie umiem byc sam :)

Gość magdamagdalena
to poszukaj sobie nowej dziewczyny-tym razem wybierz dobra, ciepłą , pewną siebie i...zrównoważoną psychicznie:)

Gość Spiderweb
Sorry Magdo , ale mam teraz wrażenie ze z babami to sobie lepiej dać narazie spokój :)

Gość magdamagdalena
wiesz, normalny człowiek po czymś takim nie mógł by nawet patrzeć w jej stronę...nie zachowuj się jak masochista..to chore:O

Gość magdamagdalena
to tez jest jakiś pomysł....przerwa od kobiet moze i dobrze ci zrobi;)

Gość magdamagdalena
I może zastanów się jaki typ kobiet wybierasz? może ten niewłaściwy i dlatego to twoje byłe lub psycholki:)

Gość Spiderweb
Dziś bardzo nagle dowiedziała się odemnie że nie chce sią z nia juz w ogole spotykać. A jesli bedzie dzwonic? mam poprostu nie odbierac? Wiesz, ona interesuje się NLP, wywieraniem wplywu, manipulacja ludzmi :) potrafi zrobić z bani kaszane...

Gość magdamagdalena
jeśli ulegniesz-będzie mieć satysfakcję, jeśli nie będziesz odbierał-zagotuje.. Odbierz, bądż zimny i powiedz, że spotykasz się z inną...:)

Gość Spiderweb
nie bądz taka sadystyczna, to za dużo, będzie ją boleć... mam być takim egoistą?

Gość magdamagdalena
kompletne lekceważenie, olewanie..oto metoda:) Odbieraj raz na jakiś czas, mów że jesteś zajęty, odkładaj słuchawkę w trakcie rozmowy...Jak będzie bardzo wytrwała-powiedz-że prześladowanie zgłosisz na policję.

Gość magdamagdalena
rób jak chcesz...choc nie rozumiem twoich skrupułów...Wybacz, ale tylko totalny palant wybaczy taka jazdę...jesteś bardzo słaby psychiocznie..:O powodzenia i dobranoc

Gość Spiderweb
podoba mi się sposób i napewno jest skuteczny. Ale tak prywatnie to nikogo w życiu nie straszę i nie będę straszył policją ;)

Gość Spiderweb
Dobranoc P.S nie znasz mnie

Gość alem_sie_ubawil
woow, stary, magda dobrze Ci mowi zostaw babe w pioruny to jakas centralna psycholka choc wyglada, ze ty najwyrazniej to lubisz ludzie sa dziwni...

Gość olga1301
szczerze mowiac to zamkniecie rozdzialu zycia zwiazanego z twoja bylo byloby najlepszym wyjsciem.sory,ale ona chyba nie jest zbytnio dojrzala i stabilna emocjonalnie.Wspolczucie wielkie ze wogole poznales kogos takiego jak ona.Mysle ze zaslugujesz na kogos wartosciowszego. Teraz taki numer a co potem?strach sie bac

To, że zachowała się jak psycholka, nie oznacza, że ma traktować jak śmiecia kobietę, którą kochał, z którą sypiał i z którą żył. Jesteście podłymi mściwymi świniami, naprawdę, nie mogę nadziwić się ludziom! I jeszcze wjeżdżacie facetowi na rozum i mówicie co ma robić, a jakby tego było mało, oceniacie jego psychikę, podczas gdy on naprawdę porządnie się zachowuje, po prostu nie chce się mścić, tylko żyć godnie i spokojnie. Ja uważam, że sam najlepiej wiesz, co masz robić. Mądry z Ciebie gość. Swoją drogą, ona też jest inteligentna, nawet bardzo, tylko widocznie albo za dużo, albo za mało jeszcze oberwała i nie nauczyła się chronić bliskich, a skupia się na obronie przez atak. Myślę, że przydałaby się jej wizyta u terapeuty, dla jej własnego spokoju w przyszłym życiu.

Hmm...jeden z moich ex mial takie jazdy.Cos mu sie nie podobalo/cos sobie ubzdural i w to uwierzyl,i to rownalo sie z tym,ze robil gnoj,a potem bardzo tego "zalowal",blagal o przebaczenie,bylo dobrze przez chwile,znowu cos mu sie nie spodobalo i tak w kolko.Kiedys nawet powiedzial mi,ze "jak nie bede sie dobrze zachowywac,to bedzie musial mnie opierr.. albo znowu ukarac" ,czyli cos na zasadzie "siedz cicho i rob,jak mi sie podoba,bo inaczej bedziesz miec przeyebane",i oczywiscie uwazal,ze jak zrobil mi swinstwo,to dobrze zrobil,bo niby sobie zasluzylam,chociaz bylam niewinna.Wytrzymalam z nim rok i nawet po rozstaniu niby przypadkiem pojawial sie w mojej okolicy,chociaz mieszkal zupelnie gdzie indziej,cos tam zagadywal na gg,cos tam chcial oddac albo pozyczyc...Nie chcialam go widziec i o tym wiedzial,ale i tak byl uparty i zawziety.Po doswiadczeniach z tym facetem wiem tyle,ze takie typy sie nie zmienia.Tyle ode mnie w temacie:)

Gość lambadziary sa wsrod nas
Hej, przeciez to furiatka! zobacz w jaki sposob pisze maila, nieposkladany niezlozony sposob. Dziewczyna ma problemy i chce ciebei wplątać. BRak mi słow by opisac ze 21 letnia dziewczyna potrafi cos takiego napisac. Takie maile powiinni drukowac na zajeciach z psychologii. Oj strzez sie strzez. Bo rzucanie talerzami, krzyki , zlosliwosic bedizesz mial na codzien.

Hej, jesteś tam autorze topiku? :) Ty już wiesz kim jestem... :D Daj znać, jak potoczyły się sprawy z nią. ;))

Gość Wielki_Mistrz_Zen
czlowieku nad czym ty sie zastanawiasz....gosciowka sobie cos uzdurała, potem podpier**** cie szefowi..... skoncz znajomosc z nia natychmiast..... nikt normalny takich rzeczy nie robi....ty jej nie zdradzałaes, ona nie miała zadnej pewnosci a mimo to wyciela ci taki numer

Gość autorze autorze
dziewczyna w swoim mailu zaczynala calkiem sporo roznych watkow, probowala dowiesc twojej winy, przytacza rozne historie, pisze ze nie wyrzadasz jej krzywdy tym ze nie odzywasz sie (liczy oczywiscie na to ze pomyslisz ze jest prost przeciwnie). Zrobila mega rozwiniecie z wjazdem na twoja psyche i wspomnienia, najwyrazniej chodzilo jej o to by cie zmylic!! chciala abys czytajac tego maila nie zorientowal sie ze chciala zapytac cie glownie o jedno CO DALEJ Z MIESZKANIEM. Chyba nie bardzo dziewczynce niezrownowazonej psychicznie i niepracujacej odpowiada opcja placenia za lokum samej

Jej chaotyczny sposób pisania świadczy o tym, że w życiu i psychice ma również bałagan...

Gość Spiderweb
Ja już nie mam z nią kontaktu, tak jak pisałem wcześniej - zerwałem go. Jedynie ...hehe...ustawiła sobie opis na gg, który ma mi uswiadomić, że to koniec... Do osób, którym wydaję się że ten list to manipulacja itd itd...mało widzieliście! Naprawdę! Do milcząca_z_wilkami: Tak, skupiała się na obronie przez atak, i to często. Co do terapeuty, to ona ma swojego już od kilku lat... Chciałem tż dodac że ona interesuje się psychologią,nlp, siłą persfazji, manipulacja, chłodnym czytaniem itd itd... dlatego ten list jest tak skonstruowany, tzn m.in dlatego. Bo to że jest emocjonalnie w strzępach też ma wpływ na treść... "chciala abys czytajac tego maila nie zorientowal sie ze chciala zapytac cie glownie o jedno CO DALEJ Z MIESZKANIEM." że też prędzej na to nie wpadłem... To może jeszcze coś wkleje z maili do poczytania? :)

Gość likto
chlopie uciekaj,naprawde..:(