Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spiderweb

Straciłem dzieki niej pracę...

Polecane posty

Gość oooo rrany
ta kobieta powinna się leczyć ma jakąś nerwicę czy coś

a ja się zgadzam z Magdą. uciekać. mój były w szale zazdrosci potrafił zabrać mi wydruk rozmów z komórki i zadzwonić do KAŻDEJ z tych osób. jeśli słyszał faceta, mówił, żeby odpierd... się od jego dziewczyny, że on nie pozwoli by jakiś [tu sporo słów niecenzuralnych] jeb... jego kobietę, że on go znajdzie, zabije itp. a to był mój firmowy telefon. wyobrażacie sobie??? i też NIGDY nie dałam mu powodu, by myślał, że go zdradzam. to były urojenia, psychika szwankowała... i zgadzam się też z osobą, która stwierdziła,że chodzi głównie o mieszkanie :) od razu o tym pomyślałam :) cwana bestia, a Ty młody jeszcze jesteś, nie nabieraj się. trzymam kciuki.

Gość nie doczytalam tego maila
To jakiś bełkot!!! Pisze jak jakiś tłumok a używa słów (doszlibysmy do konsensusu), niczym jakiś profesor - pewnie sama ich nie rozumie - popisuje się elokwencją czy co? Mają rację co niektórzy; to psycholka :O

Gość tu nie ma nad czym dumac
Juz sam fakt ze podlozyla klode swiadczy , ze dopuszcza takie posuniecia. Wybaczysz - bedzie to oznaczalo, ze moze tak robic dalej bo i tak jej to ujdzie na sucho. Dopoki sie nie nauczy, ze sama tez ponosi konsekwencje swojego postepowania to sama tego postepowania nie zmieni. Sorry, ale juz jestes i tak ciezki frajer , ze jeszcze to ciagniesz. To , ze ewidentnie chodzi o mieszkanie to widac na kilometr, nawet nie ma co dyskutowac na ten temat.

Sorry ale najwiekszy wrog by chyba takiego numeru nie odwalil :/ to ze ma nierowno pod deklem i chodzi do terapeuty nie usprawiedliwia czegos takiego (btw jesli chodzi kilka lat do terapeuty i robi takie rzeczy to moze pora zmienic specjaliste bo widac ze jakis taki malo skuteczny) Nawet jesli laska miala jakies chore podejrzenia to w normalnym zwiazku sie rozmawia a nie od razu msci sie za niewiadomo co.Nie wiem czy bym umiala byc z taka osoba,mysle ze nie..Ale do Ciebie nalezy decyzja co zrobisz z tym dalej.

Ta dziewczyna jest niezrownowazona. Jesli zdecydujesz sie na powrot do nie, to za kilka tygodni znow bedziesz mial z nia pieklo. Pomijam juz temat utraty zufania. Ona bedzie zdolna do wszystkiego, brzydko mowiac moze zasrac Ci zycie. Jej emaila nawet nie moglam doczytac do konca - totalny misz-masz. Ona jest strasznie pokrecona, nawet nie jest w stanie sklecic sensownego zdania.

Gość dotka 23
będę mało oryginalna . powtórzę te same argumenty , co poprzednicy. rzecz podstawowa: zawartość maila- męka dla osoby która to czyta. byłam w stanie ogarnąć zaledwie parę zdań. brak składu, ładu i sensu. być może spowodowane jest to w jakimś stopniu emocjami, ktore jej teraz towarzyszą. w twojej byłej siedzi jakaś wielka burza emocjonalna, a raczej tornado. niewątpliwie dziewczyna ma kłopoty z emocjami, nie panuje nad nimi do końca, jest zapewne bardzo impulsywną osobą. sądzę, że ocenę tego, czy jest niezrównoważona psychicznie należałoby zostawić psychiatrze. na pewno jest niestabilna emocjonalnie. moja rada : trzymać się od niej z daleka i nie pozostawić jej złudzeń, że to koniec. może to dobrze, że stało się tak teraz, a nie później, kiedy byłbyś mocniej zaangażowany w ten zwiazek. być może ominęło cię wiele przykrych sytuacji. to co zrobiła-dla mnie niepojęte. nawet w chwilach największej złości nie miałabym odwagi posunąć się do tego,żeby zrobić coś takiego bliskiemu człowiekowi, nawet obcemu. emocje emocjami, ale rozum też Bozia po coś dała. mam kochanego męża i nie wyobrażam sobie żeby tak go zadręczać. bliska osoba ma byc oparciem dla ciebie a nie trującym muchomorem sromotnikowym. odetnij się od tej toksycznej dziewuchy. być może gdyby ten związek przeytrwał dłużej zniszczyłaby cie psychicznie. ja boję się takich ludzi i zwiewam od nich jak najdalej. trzymaj się

Gość DOBRZE CI TAK
Jak wybieracie sobie jakieś chore egzemplarze na partnerki, to niech was robią w wała. Bardzo dobrze. To kara za te wszystkie wrażliwe, ciepłe i wartościowe dziewczyny, które są same, bo faceci je ignorują. 🖐️

A czy ty przypadkiem nie chcesz się na niej tak trochę zemścić, wklejając tutaj jej maile? Będzie ci się wydawało, że teraz jesteście kwita, bo ty też grasz nie fair, i wybaczysz jej. Nie rób tego. To manipulantka. Jesteś przez nią bezrobotny, nie zapominaj o tym. Poza tym straszny obciach chodzić z taką agresją. I strach, bo nie wiadomo, co sobie uroi, gdy ty będziesz smacznie spał...

Gość pytanie do autora
jezdziles bez prawka???? tzn. w tym czasie, kiedy miales je zabrane???