Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To już pewne

Jak się czuje facet przez którego dziewczyna popełnia samobójstwo?

Polecane posty

Gość samobojca to osoba...
Jesli dziewczyna nie leczyla sie psychiatrycznie to oznacza ze nie miala zdiagnozowanego zadnego BL,i jest to wylacznie w kwestii waszych domyslow,gdyby mial ja przed soba jakis lekarz psychiatra,w stanie takim jakim byla,napewno by jej nie wypuscil,bo takie sa zasady,tylko glupi cwok zapatrzony we wlasny czubek h..ja mial to gdzies,choc mogl wezwac karetke,zawiadomic kogokolwiek,jesli sam nie zamierzal sie w to mieszac,ale sadzac po waszych wypowiedziach to co druga osoba tutaj nie zainteresowalaby sie nikim oprocz samego siebie...no chyba ze mozna kogos blotem obrzucic na kafe,to wtedy jest cool!!

Gość samobojca to osoba...
zolza nie podpuszczaj,lapiesz za slowka,jesli cos nie jest zdiagnozowane przez specjaliste,a wykreowane przez ciotki klotki,to tego nie mozna uznac za stwierdzenie i rozpoznanie choroby.Fakt do jakiego doszlo badz tez nie-wskazuje jasno ze byla to skrajna depresja,bo zdrowy czlowiek instynktownie broni sie by zyc...poucz sie troche biologii zamiast siedziec na kafe,to sa podstawy

wybacz, ale Ty na tej samej podstawie stwierdzasz, co one- paru hipotetycznych postów ja niczego nie diagnozuję, zauważ sama jako jej kafeteryjny lekarz ją diagnozujesz nie dostrzegając swej irracjonalności, za to widząc ją u innych