Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna94

mam 15 lat i jestem w 5 tygodniu ciąży Co robić??

Polecane posty

Gość Justyna94

2 tygodnie temu poszłam do ginekologa i okazało się że jestem w 5 tygodniu ciąży co robić usunąć czy urodzić w tak młodym wieku??Matka się dowiedziała nie jest zachwycona za to tata mówi że w razie gdybym zechciała urodzić to mi pomoże ale ja sama nie wiem czy to dobry pomysł co robić Pomóżcie Proszę:(

Gość Aga89
Proszę was ja naprawde potrzebuje rad:(;(

Gość Aga89
Niechciałam bym zrobić czegoś głupiego więc prosze o rady:(

Gość pluumikkk
moze ustal najpierw idiotko czy jestes Justyna94 czy Aga89..a najlepiej bachorze weź ksiązke i poczytaj zamiast wymyslac bzdurne prowokacje....

no nie masz innego wyjścia, ja na twoim miejscu bym urodziła bo później będziesz tego żałowała ze osunęłaś , wiadomo ze stracisz dużo rzeczy żeby się poświecić dziecku

Gość Didi1989
Jesli nie chces dziecka,najprościej wziżc arthrotec. Na recepte ok.50zl ,przez internet o wiele drożej.

Gość dlaczego zabijac tylko dziecko
Wez trutke na szczury i beda dwie pieczenie na jednym ogniu.

Gość zastanawiasz się
skoro rodzice zadeklarowali pomoc?? nie widze tu zastanawiania się- a co tatus dziecka na to??

Gość tatus nieznany
Albo jest ich wielu.

Gość Didi1989
Po poprstu zastanow się czego ty chcesz nie patrz na rodziców i opinie innych. a usunelam,szczerze powiem ze nie zaluje,bo wiem jka byla moja sytuacja w tamtym czasie.Ja niestety na niczyja pomoc nie moglam sobie pozwolic,takze nie czul zadnego instetynku macierzynskiego,teraz po 2latach dalej go nie czuje i nie zamierzam miec dzieci,ale jestem madrzejsza o to co zrobilam i przez co przeszlam. To jest jedynie twoja decyzja,pamietaj o tym.

Gość Justyna .
Jeśli chcesz - Usuwaj dziecko .. a potem becz przez całe życie że jesteś bezpłodna .. URODŹ!!!!!! Wychowaj to dziecko .. Ciesz że rodzice cię wspierają.. wychowaj je razem z rodzicami.. oni cię wspierają.. Fakt - przejebałaś sobie ostro życie no ale cóż . życie . a kto ci te dziecko zmajstrował ?

Gość inna00
no młodziutka jestes ja tez mam dziecko zaszłam w ciaze jak miałam 20 lat teraz 21:) rzezcywiscie jak rodzice Ci pomoga to dasz rade a co z ojcem dziecka??

15 lat to mało odpowiedni wiek na macierzyństwo, ale skoro maleństwo jest w drodze, a rodzice skłonni są Ci pomóc, zdecyduj się urodzić. Na początku będzie trudno, ale z czasem sama się przekonasz, że dasz sobie radę.

nie sluchaj moherow dziewczyno!! pamietaj ze szkola przed toba,wyksztalcenie a nie bekart przez ktorego zawalisz wszystko:-O ja bym usunela na twoim miejscu...ja mam 20lat ale boje sie ze jestem w ciazy i mam zamiar usunac aby nie niszczyc sobie zycia... nie sluchaj tych popierdolonych matek polek dla ktorych aborcja jest drugim katyniem!:-O i pamietaj ze splot komorek to nie czlowiek tylko zwykly zarodek...

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
przecież to PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
lekarz raczej nie wykryje 5 tygodniowej ciąży.

Gość aaaallleluja
Błach.. najelepij niech sie urodzi sama autorka na nowo..

Cmenatrna dziewico.. szkoda ze ciebie matka nie usunela jebany zarodku :O i przez takie kurwy wlasnie polskie spoleczenstwo spada na psy. Bzykaja sie po kątach a potem tylko o aborcji mysla zamiast wychowac to co sie wyruchalo :O zenada. Z takimi szmatami to na stos.. albo do burdelu

Gość Brawo Zocha
Popieram w 100 procentach! :classic_cool:

zawsze mozesz urodzic i oddac do adopcji - daj szanse dziecku . masz rodzicow co ci pomoga . mozna miec male dziecko i spokojnie skonczyc szkole itd

Poniosło mnie,ale naprawdę to straszne jak można mówić takie rzeczy.. pomijając fakt,że ten topik to prowokacja,to jednak ludzie tu wchodza i czytaja to. A potem sie dziwia ze dzieci sie puszczaja po kątach i mysla o aborcji zamiast poniesc konsekwencje za swoje czyny. Nawet u ginekologa sa prezerwatywy.. Wiec nie rozumiem takiego toku myslenia.

ja na twoim miejscu bym urodziła to dziecko.moja siostra usuneła ciaze i teraz jest z nowym chłopakiem i nie moze zajsc w ciaże ,rodzice ci pomaga a dziecko to najwiekszy skarb sama sie przekonasz ja urodzisz i napewno wszystko sie jakos ułozy .powodzenia

Gość aldona z peknietego....
ludzie nie widzicie autorka najpierw pisała jako justyna a później jako Aga to prowokacja sama się zorientowała o swoim błęzie i uciekła z tematu:o Prowokacja ale amatorszczyzna

Gość fanka anka
pewniei prowokacja co nie zmienia faktu ze takich pusz zczalskich nastolatek w naszym pieknym kraju jest coraz wiecej. Na dodatek w ciaze zachodza a potem zadaja takie glupie pytania co maja robic. Oczekluja pomocy od innych, a nie mozna bylo poczekac z seksem jeszcze kilka alt, albo kupic gumke?? Ale nie dla nich kupno prezerwatywy to straszny wstyd.Te wszystkie puszczalskie powinny isc do pracy, razem ze ojcami swoich dzieci to moze inne kolezaneczki by zrozumialy ze seks to odpowiedzialnosc a nie zabawa w dorosłość

Gość weronika565334
Hej Ja ci powiem tak ze moze teraz dla ciebie to jest szok ze jestes w ciazy i zastanawiasz sie ze nie skonczysz szkoly ze wszyscy beda o tobie gadac . ja mam 17 lat i przez jakis czas chcialam dziecka ale starana sie nie powiodly bo prawdopodobnie jestem chora . nigdy bym nie usunela tego dziecka .teraz sie boisz ale zbaczysz gdy juz sie urodzi bedziesz go tak mocno kochala i pewnie gdybys go usunela za jakis czas zrozumiaalbys ze zabilas niewinna osobe osobe ktora byla twoim najwiekszym skarbem .

Gość w wieku 17 lat staralas
sie o dziecko :O ja pierdole to ja w wieku 20stu chyba powinnam sie juz staro czuc skoro nie jestem jeszcze nawet mężatką :O skad sie takie jebniete dzieci biora..