Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcAlmond

Mam chrapkę na starszą kobietę

Polecane posty

Tez chetnie sprobowalbym smaku starszej od siebie kobiety, tak po 40tce (ja mam 30). Niestety czesto widzac jakas atrakcyjna nie mam odwagi podejsc i w ogole sie odezwac od tak sobie, zastanawiam sie jak by to wygladalo, nie mowiac juz nawet o propozycji spotkania z watkiem erotycznym :) Jednakze czesto o tym marze, i jakby nadarzyla sie sposobnosc, to bym z checia skorzystal...

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka :-) jestes kobieta i takei brednie piszesz :-) ze niby doswiadczony domysli sie,ze kobieta udaje :-) A wiesz ,ze istnieja kobiety ktore w cxzasie orgazmu maja badrdzo słabo wyczuwalne skurcze pochwy,ze isnieja kobiety ktore nawet przy podnieceniu i szczytowaniu obwodki brodawek sie nie zmnijszaja a brodawki nie twardnieja,ze istnieja kobiety na ktore nie musza robic sie czerwone na szyi i dekoldzie,ze szybki oddech i puls nie jest wyznacznikiem orgazmu. I takei kobiety to nie odsetek ,ale dosc spora grupa,wiec nawet doswiadczony facet nie wyczuje kiedy kobieta szczytuje.A poza tym gdy kobieta steka,wykonuje rozne ruchy,drapie etc.to wtedy facet nie zastabnawia sie nad tym czym w danej chwili czy to sa prawdziwe symptomy,tylko poddaje sie chwili.A po stosunku nie pamieta,a po 2 nie ma ochoity na rozpamietywanie i dochodzenbie do prawdy czy kobieta oszukiwała czy nie.

Nie wątpię :) Też żałuje ze jesteś zajęta ale tak to w życiu bywa. Także lubię Tyskie choć w sobotę trochę za dużo go poszło :) Jak ci się znudzi obecny partner to daj znać :P

Orgazm można na 100% wyczuć tylko w kobiecych oczach, wszystkie inne symptomy mogą być mylne, oczy nigdy. W ogóle kobiety udające orgazm musza być jakieś dziwne...

Gość pipiiiii
Dodam jeszcze,ze wydzielina wydobywajaca sie podczas stisunku nie musi oznaczaj szczytowania,tyulko to jest zwykły fizjologiczny objaw nawilzania pochwy,wiec udawac mozna do woli. A wytryski ktore miewaja czesto kobiety tez nie musi byc od razy\u wytryskiem spowodowanym orgazmem,tylko wytryskiem moczu po naciskaniu pecherza moczowego.

Gość pipiiiii
MarcAlmond--po oczach tez nie wyczujesz,bo źrenice moga sie rozszerzac pod wpływem niezauwazalnej przewz nas zmainy natezenia swiatla,kata ustawienia twarzy.

Marc, chcialam wlasnie napisac, patrz w oczy!!!! Nawilzanie pochwy, Jezus, kto to pisze, nauczycielka od metod naturalnych??? Trzeba odlaczyc czasem chuc od checi.

Wytryski kobiet są częste? Mi się jeszcze nigdy nie udało tego zobaczyć, obfite moczenia owszem, ale wytrysk?

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka --sorry:-) kazdy ma prawo do błedow,ja ich robie ,jak zauwazyąłs duzo,ale wnosze duzo do tematu,a Ty ejdnak nie posiadasz kontrargumentow,wi3ec wytknełas mi bład ;-)

Gość pipiiiii
Tyskie z piana :-)akurat w metody naturalne nie wierze,bo jade na hormonach.A co nie masz naturalnie nawilzanej pochwy pod wpływem bodźcow :-) bo ja mimo,ze hormony łykam to pochwa nawilza mie sie aby był poźlizg i nie musze jak na razie zadnych lubrykatow uzywac.

Gość pipiiiii
Oczy,pisałam,ze wystarczy kat nachylenia oka aby źrenica sie rozszerzyła,wiec i oczy nie odzwierciedlaja dokłądnie orgazmu u kobiety.A w ogole ktory norm,alny facet w trakcie stosunku testuje kobiete pod kątem prawdziwosci przezywania orgazmu:-)

Co do wytrysków to chyba niewiele kobiet w ogóle potrafi je mieć? gdzieś czytłem że większość nie miala i nigdy nie bedzie miala wytrysku. Swoja droga szkoda bo chetnie bym został ochlapany takim czyms :) A co do nawilzaczy to przydaja się w tyłeczku :]

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka :-) ale Ty niekumata i nie potrafisz cztytac ze zrozumieniem :-) odp.Ci na temat naturalnego nawilzania pochwy,bo podałas pod watpliwośc moja wypowedz dotyczca tego nawilzania .Odp.Tonbie ,.a nie mlodemu człowiekowoi,a wtraciałm słow o antkoncepcji i lubrykatach tylko dlatego,ze w czasie zazywania anty,.naturalne nawilzanie pochwy zmniejsza sie ,ale ja np.,mam to szczescie,ze jak na razie nie zmiejszył;o mi sie na tyle aby uzywac lubrykatow. Czytaj i wnioskuj w prawidłowy sposob.

E tam, zaraz w tyleczku. Taka moda, ale nie kazda to lubi. Za to lubi troszeczke perwersji, troszeczke dominacji,.Daj jej odczuc ze jest wyjatkowa, to klucz do sukcesu.

Gość pipiiiii
MarcAlmond--ja anal nie uprawiam,nie musze :-) A co do wytrysku,to zdarzyło mi sie raz,chociaz moze i wiecej,ale raz widoczny gdy facet minetke strzelał i paluszkiem smyrał jednoczesnie.

Nie kloccie sie :( Wiem że nie kazda to lubi, ale niektóre tak. Ja też bym sobie nie dał tam nic wsadzić, ale jak kobieta lubi to czemu nie :) Ogólnie jak na swój wiek mam jakieś tam doświadczenie, tylko aktualnie kobity brak :(

Gość pipiiiii
Tyskei z pianka i nie zawsze kobieta moze miec orgazm,nawet jak bardzo tego chce,to organizm moze spłatac figla pod wpływem rzonych czynniokow,wiec chcec to nie zawsze moc gdy nawet sie bardzo stara.

Gość pipiiiii
Ja sie nie kłoce :-) ja tylko po prostu jestem kobietą :-) A anal zostawiam dla innych pan :-)

Gość ColleCter
pipiii jakie to błędy językowe odnalazłaś w mojej wypowiedzi...??:)

A ktoz sie tu kloci. Ta ktora jest niedowartosciowana. Kobite znajdzesz, to kwestia paru tygodni, wiec spoko. Nie zaprzeczam ze anal jest fajny, trzeba tylko miec zaufanie do partnera. Bez paniki.bedzie dobrze.

Gość HeteroOn_40_Wawa
eh, gdybys Ty się w trójkątach lubował... Lubimy z żoną takich właśnie w ok. 30 :)

Gość ColleCter
BTW sama też kilka błędów popełniłaś w swoich wypowiedziach, ale jak Ci ich wytykać nie będę bo to nie jeste szkoła ---> polski ---> dyktando żebyśmy siebie nawzajem poprawiali. Wystarczy kultura wypowiedzi i podstawowe zasady pisowni żebyśmy się zrozumieli...:PP:D pozatym fonetyczna pisownia jest fajna...:)

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka :-) cha,cha :-) ja niedowartosciowana :-) alez Ty głupiutka kobieto jestes.A poza tym co ma wspolnegoz aufanie do faceta z analnym seksem :-) Jak nei lubi sie anala,to zaufanie nic nie pomoze,bo i tak bedzie czuło sie dyskomfort i tak.Nawet delikatne podejscie i rozne nawilzania nie pomagaja jezli kobieta tego nie lubi(ja nie lubie tego) Np.masz zaufanie do meza dentysty,ale jednak boli cie delikatne borowanie zeba bze zneiczulenia...

Gość ColleCTer
Dla wszystkich zainteresowanych seksem analnym, lecz ze strachu przed sterotypami nie praktykujących tego rodzaju seksu, polecam artykuł samozwańczego doktora w dziedzinie seksu: http://kominek.blox.pl/2005/11/SEX-ANALNY.html przez pewien czas był on mym mentorem, teraz jednak sam podążam ścieżką spełniania kobiecych pragnień:)

Lubię trójkąty ale takie 2 kobietami :) Kiedyś miałem okazję być w trójkącie z 1 panną i szczerze mówiąc niezbyt fajnie było. A kobietę potrafię sobie znaleźć, tyle że w moim wieku. Starszą to cyba tylko w internecie można poderwać :(