Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sa czy sa czy sa

czy sa mężczyźni, którzy przez cale zycie kochaja sie z jedna kobieta?

Polecane posty

jesli sa tacy... to czy nigdy nie chcielibyscie spróbowac tego z inna? czy nigdy w zyciu nie pomysleliscie o zdardzie?

Gość ja myslę
Nie jestem mężczyzna ale moje zdanie na ten temat jest takie,że nie ma człowieka który by ani razu w życiu nie myślał o zdradzie. W związkach są leprze i gorze momenty i rożne pomysły przychodzą do głowy. Pytanie teraz czy się na to zdecydujemy czy nie. Człowiek człowiek nie jest typowym zwierzęciem i potrafi panować nad popędami... Ważne,żeby zawsze pamiętać o ty,że możemy kogo bardzo zranić. A czy są tacy mężczyźni? W to wątpię,ale mam nadzieje,że się mylę...

Gość ja myslę
lepsze* sory za literowkę

pytam dlatego ze jestem w zwiazku juz 4 lata z chlopakiemi planujemy oczywiscie slub. zadne z nas nie kochalo sie z inna osoba. boje sie ze moj chlopak bedzie kiedys chcial spróbowac to z inna. czasem mysle sobie ze moze fajnie by bylo gdyby jednak mail kogos przede mna z kim wczesniej sie kochal... czy jest mozliwe zeby tak nie bylo?

Gość sadadda
a dlaczego to od facetów takiej wierności się oczekuje zawsze ? pytanie do autorki : a czy ty potrafisz kochać tylko jednego i nigdy, ale przenigdy go nie zdradzić i nawet nie myśleć o zdradzie ?

Gość Looooser
SĄ NAWET TACY, CO Z ŻADNĄ.

Chodzi o to ze ja go bardzo kocham i nigdy nie pomyslalam o tym zeby go zdradzic i nigdy tak nie pomysle. Jestem bardzo porzadna dziewczyna mój chłopak równiez. mimo to różnie to w zyciu bywa i ostatnio takie mysli mi do glowy przychodza. Dlatego tez pytam bo przeraza mnie sama mysl o tym ze móglby kiedykolwiek robic to z inna. czy nie jest tak ze czesciej zdradzaja osoby które kochaly sie wiellokrotnie z różnymi kobietamy a mniej ktorzy maja stala partnerke? czy mga wypowiedziec se w tym temacie faceci ktorzy kiedys zdradzili?

ja jak na razie kochalem się z jedna kobietą ale ona się bardzo stara żeby się to zmieniło...

Gość madra glowa
tak owszem są TACY- JA i jestem z tego dumny

byc moze po 20 latach w malzenstwie nam sie nie ułozy i obydwoje zdecydujemy sie na nowe zwiazki. ale ja pytam o sywtuacje w której chłopak i dziewczyna sie poznaja w młodym wieku. obydwoje swoj pierwszy raz przechodza razem, chodza ze soba bardzo długo, po 6 latatch decyduja sie na slub i juz do konca zycia bez zdrady sa ze soba...

czy nie jest tak ze czesciej zdradzaja osoby które kochaly sie wiellokrotnie z różnymi kobietamy a mniej ktorzy maja stala partnerke? nie ma na to reguły ,nie jesteśmy jasnowidzami,wiec nie jesteśmy w stanie przewidzieć czy zdradzimy czy też nie. wiec nie martw sie na zapas

madra głowa>>>>> a mozesz powiedziec jak dlugo jestescie razem? czy jestescie po slubie i jak długo? i czy kiedykoliek pmyslaleś o zdradzie? chcialbys to zrobic "z ciekawosci" z inna kobieta?

splicer>>>>> a ty jak długo jestes ze swoja dziewczyna/ zona? nie myslales nigdy o zdradzie?

Ponad 8 lat. W sumie od początku było nie tak jak powinno być tylko mnie bardzo zależało na mojej kobiecie... za bardzo. Dla mnie zdrada nie wchodzi w rachubę... najpierw biorę rozwód.

Autorko jeżeli zaczniesz mieć obsesję na ten temat (o ile już nie masz) to naprawdę daleko nie zajedziesz.

zdradzanie zależy od charakteru człowieka i chęci poszukiwania jakichś doznań i dreszczyku emocji, a poza tym, po co zdradzać, jak to smakuje tak jak z żoną, i po drugie ma się pewność , że się niczego nie załapie.

Gość jedną
hmm..nie znam takiego...zawsze jest kilka puki nie trafia na taka co naprawde go usidli:) i lepiej jak ma kilka...niech sie wyszaleje...:) zreszta baba tez powinna poszalec zeby potem myslec o dorobku a nie pierdołach

Gość jacek36
moja zona jest moja pierwsza kobieta, nigdy nawet nie pomyślałem o zdradzie :)

Niektóre wypowiedzi osob mnie przerazily. "przecież im więcej tym lepiej. to świadczy o nowoczesności, otwartości i atrakcyjności kandydata. tak z jednym/jedną to tylko ciemnogród i mohery." byc moze ta nowoczesność mnie przeraża... oddalam sie jednemu mężczyźnie z którym chce dzielic reszte swojego życia i jesli z jakis powodow nam nie wyjdzie przy kolejnym mężczyźnie bedzie mi wstyd ze kochalam sie juz z kimś przed nim. bardzo malo jest osob które sie szanuja. wydaje mi sie ze mężczyzna bardziej bedzie szanował kobiete ktora stracila dziewictwo przy nim nizeli ta która jest doswiadczona w tych sprawach.

Dobrze Ci się wydaje. Tylko, że na takich bab straszny deficyt, więc jak tu nie zachowywać się jak świnia? Tzn wykorzystywać i wyrzucać? Bo i kto chciałby się z taką żenić zwłaszcza teraz, kiedy oblig prawny w postaci małżeństwa jest dla faceta równie bezpieczny co odbezpieczony dubel przystawiony do jaj?