Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efsfwefdfsd

opuszczony samochód

Polecane posty

Gość efsfwefdfsd

Tydzien temu jechalem rowerem z kumplem przez las i na poboczu stal stary peugot, nie wywarło to na mnie wielkiego wrażenia, ale przejeżdżając dziś znów ujrzałem ten samochód więc było to dla mnie dziwne ze w środku lasu stoi samochód, więc postanowiłem się zatrzymac i okazało się ze jest otwarty... akumulator tez sprawny i jutro sprobuje go odpalic, chcemy z kumplem się troche pobawic i pojeździmy trochę ale mam takie pytanko jak by mnie policja przylapala na tym ze jade tym samochodem albo w nim siedze to groźi mi coś? mam 18 lat ale jeszcze nie mam prawka...

Gość no sam sie domyśl
Co ci grozi za jeżdżenie bez prawka. Jakbyś miał prawko to by cie złapali i pewnie dali jakies pouczenie może byc coś groszowo musiał zapłacic.

Gość efsfwefdfsd
troche się tego prawka uczepiłeś, założmy że mam te prawko i paraduje sobie tym autkiem i mnie łapią, co wtedy?

Gość no co jazda bez papieró
sprawdzają czy nie kradziony , jak kradziony to jesteś oskarżony o kradzież i idziesz siedzieć

Gość ndmbfmdsbfmndfsbfm
a co jakby sie okazalo ze wlasciciel auta zostal zamordowany? bylbys zamieszany w powazna sprawe... pewnie w koncu bys sie wywinal ale posiedzialbys troche, moze pare miesiecy, w areszcie zanim by costam wyjasnili:classic_cool:

Gość a w areszcie by cie
ostro wygrzmocili w dupsko bo lubią takich małolatów

Gość Pomarańczowy Skurwysysn
Wtedy panowie policja każą otworzyć bagażnik, w środku trup, policja : hende hoh ! i pałą bez łeb, gazem po oczach...i w nery, w nery z trepa służbowego...

Gość leave it
moze auto z przestepstwa i szukaja jelenia zeby zostawil swoje slady np odciski palcow. daj spokoj

Gość efsfwefdfsd
a czy pasażer może poniesc jakies konsekwencje ?

jezeli jest swiadom skad pochodzi to auto to tak ... Chyba ze bys podjechal pod kogos po dom i klamal ze wlanie sobie kupiles :)

Gość ndmbfmdsbfmndfsbfm
jezeli wlasciciel zostalby naprawde zamordowany albo np napadniety to obajbyscie poniesli konsekwencje.. to kto kieruje mialoby raczej mniejsze znaczenie:o no moze jedynie jesli prowadzacy nie mialby prawka to wtedy mialby minimalnie bardziej przerabane:P

Gość weź się dobrze zastanów
Ty lepiej zgłoś na policję, że to auto tam stoi, to lepiej zrobisz. Na pewno to nie jest normalne, ze tam jest i otwarte, to Ci powinno dać do myślenia. Cokolwiek się stało, nie jest to nic dobrego, zastanów się i nie pchaj w kłopoty, bo młody człowiek nie widzi dalej poza czubek swojego nosa. A moze właściciel gdzieś odszedł w głąb lasu na grzyby i coś mu się stało i gdzieś tam leży? Może ktoś jakieś przestępstwo popełnił i wywiózł auto specjalnie. No z pewnością zrobisz durno jak do niego wsiadziesz.