Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antek ze szprychą

Gdzie poznać kobietę, która nie zdradziła i nie miała sponsora?

Polecane posty

dziewczyny ...ostatnio przeczytałam na kafe na jednym z topiców coś tam o komputerach... taką oto wypowiedż chyba Jarka_84 i Jarosław napisał, że lubi swojego lalptopa, bo fajnie grzeje w jaja w zimowe wieczory :P :D rozwalił mnie ten tekst bardzo :D P.S. co prawda ja jaj nie mam, ale też jest mi cieplutko :)

pierwszy wolny no ta ta:) wlasnie o tej mowilam :P heh no Ty to jestes... :) depeche no nie bede tak na oczach wszystkich kafeterowiczow czy kafeterianow :D zdradzac takowych szczegolow :P

gorsze rzeczy byly tu ujawniane moja droga. moje delikatne 16-letnie uszeta tyle juz sie naslyszaly ze jedno swinstwo wiecej nie zrobi roznicy... :P

depeche hm..a czemu zakladasz ze bedzie to swinstwo ?? hehe..no to teraz ladnie sobie o mnie wszyscy pomysla... heh... pierwszy wolny... - moze nie tylko czekolade.. ;>

zła_ona depeche no wiesz...eh... jesli o mnie chodzi to moja branza to "system aranzacji okien" a wiesz, ze mi by sie przydal ktos kto mi okna zaaranzuje.. z dwoch stron, nie jest wysoko. ;)

depeche no wiem wiem...przeciez tak sie tylko drocze :P pierwszy wolny... - a to jakas propozycja byla czy jak ? :P

depeche o jaaaa....o tej porze mnie o takie rzeczy pytasz?? hehe...a tak seio to chyba nie mam jakiegos ulubionego..rozne lubie..zalezy od nastroju i od wszystkiego...musi mi po prostu w ucho wpasc...a Ty czego sluchasz??