Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNapka

Jesli kobieta ma godnosc, nie powinna brac od faceta kasy na dzieci po rozwodzie

Polecane posty

Gość SNapka

ALe niestety Polki godnosci nie maja

Gość ale bzdury
a niby dlaczego nie? w końcu to też jego dzieci!!!

Gość bbb111
Ze co????????????????? a co maja do tego dzieci? nadal są jego!!! dziećmi. każdy normalny facet nie ma z tym problemu...tylko dupek bedzie robił uniki. dzieci nie są winne rozwodom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli kobieta nie powinna brać pieniędzy na dzieci od faceta to facet nie powinien mieć z nimi najmniejszego choć kontaktu. Bzyknął to niech płaci.

Gość gfyghjkjhfc
nie powinna brać bo sama narobiła dzieci i tylko ona jest odpowiedzialna za ich wychowanie.... o matko ze tez takie denne dekle istnieja jesze...Ty pewnie jesteś laską do której odszedł ten rozwonik i dupe Ci żal ściska ze ma płacić za nie Twoje dzieci?

Gość jesli obydwoje mają
godnośc to potrafią dojsc do porozumienia wzgledem dziecka, opieki nad nim i ponoszenia kosztów.

Gość zgadzam się z autorem
tematu

Gość raptowne realia
P R O W O K A C J A :o i to marna:o -10/10

Jeśli facet ma jaja, to powinien o te dzieci walczyć w sądzie, a nie później żalić się ile to kasy musi dawać na dzieci....

Gość daniello27
ale jestes blyskotliwa :p to nie o godnosc chodzi. dlaczego facet ktory jest wspoltworca dzieci ma miec lekkie zycie i uciechy a kobieta ma sie zacharowywac na smierc? pewnie jestes jakas bezdzietna sfrudtrowana tym faktem kobieta. zenada. tobie nie tyle brak godnosci co rozumu

Gość dziecko rodziców po
rozwodzie powinno być z urzędu kierowane do domu dziecka bo samotny rodzic nie jest w stanie takiego dziecka wychować

Gość raptowne realia
co????????????/ gorszej bzdury dawno nie słyszałam mnie wychowała SAMA moja mama i co wyrosłam na porządnego człowieka:o Mam poukładane w głowie nie tak jak niektórzy którzy mają te pełne rodziny jedyne z obrazka bo w 4 ścianach to już inna sprawa, więc sorry ale z takimi wnioskami to lepiej idz się przebadać bo jak dla mnie to z dupy są wyciągnięte hipotezy:o

Gość czyli facet nie musi
dokładać sie do wychowywania dzieci tak?....tylko zrobił i poszedł...jak znowu wolny moze szalec a baba ma sie zajechac sama i wypruwać żyły tak?...to moze niech ON wezmie dzieci , ona nie bedzie na nie łozyc no bo po co ( skoro faceci nie musza to czemu kobiety maja)...i niech kobitka sobie poszaleje

Nie rozumiecie ,że większość tatusiów nie płacących alimentów i tak nie chce widzieć dzieci? Przecież o to własnie im chodzi, żeby kobieta zabrała z ich życia wszystko co niewygodne. A dzieci bardzo często są dla nich niewygodne . Zwłaszcza gdy mają już kogoś na boku.... Sąd powinien zmuszać tatusiów przynajmniej do cotygodniowego zajmowania się dziećmi. A jeśli nie, to powinni płacić wysokie kary .

"""Sąd powinien zmuszać tatusiów przynajmniej do cotygodniowego zajmowania się dziećmi. A jeśli nie, to powinni płacić wysokie kary""" i to by było rewelacyjne!!!!!!!!!!! wreszcie każdy by wiedział gdzie jego miejsce i na czym polega życie. musowe wywiązywanie sie z obowiązków w ekstremalnych przypadkach byłoby jak najbardziej wskazane! a dlaczego miałby nie płacić na dzieci????????? ?????????????????? chyba nie trzeba mówic jaki to jest koszt... proszę wybaczyć,ale tak się składa,ze dziecko ma zawsze dwoje rodziców. przecież to nie tylko o pieniądze chodzi.(chociaż to podstawa,bo wiatrem się dziecka nie nakarmi nie wyleczy i nie ubierze) taki tatuś bedzie wolny jak ptak a matka do końca życia bedzie z tym wszystkim sama. to ona bedzie marzyła o wydłuzeniu doby by cały ten majdan ogarnąc jak należy.

Gość no to teraz ja cos od siebie
chyba nie znasz pojecia GODNOSCI! a poza tym dzieci z nieba nie spadly !!!!