Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banaśka344

To dziwne, ale LEPIEJ DOGADUJE SIĘ Z TEŚCIOWĄ NIŻ Z WŁASNA MATKA!!

Polecane posty

Gość banaśka344

Kazdy narzeka na swoją tesciową, a ja nie mogę.Wręcz dobrze nam sie gada, dogadujemy sie lepiej niz ona z własną córką, lub lepiej niż ja z własną matką.Mysle, ze to wszystko zalezy od podobienstw charakterow, moj maz mowi, ze mamy z tesciową podobne charaktery.

To masz farta, bo ja z moja przyszla tesciowa nie mozemy sie dogadac. Wlasciwie to ja nawet nie moge sie wypowiedziec na dany temat bo ona mnie przytłacza swoimi pseudo argumentami. Czasem mam ochote ja zabic, powaznie.

Gość banaśka344
Jestem częsciej u teściowej w odwiedzinach niz własnej matki.Z moją własną matka, różnimy sie wszystkim, czesto sie kłócimy.Moze, tez to, ze moja mama gdy byłam mała, nie była ze mna, ale podrzucala mnie do swojej mamy,potem byłą zajeta karierą i wiedziała wiecej co sie dzieje w polityce niz ze mną...Tesciowa była typową kura domowa, ale za to ma swietny kontakt z własnymi dziecmi..

Gość banaśka
a mnie moja matka przytłacza..

Gość banaśka344
mowisz, poważnie, ze masz ochote ja zabic?boje sie ciebie..normalnie..

Ja mam całkiem inny charakter niż teściowa, a dogaduje się z nią świetnie. I tak jak autorka, lepiej niz z własna matką.

to zupełnie tak jak ja. moja mama jest mi naprawdę bardzo bliska, ale miedzy nami jest sztywno, krępujemy się siebie, a teściowa to kobieta, która wali prosto z mostu, nie owija w bawełnę.. nie da się jej nie lubić, a ona też lubi ludzi. przykro mi trochę, że moja mama taka nie jest. nigdy nie rozmawiałyśmy tak naprawdę szczerze, a z teściową jest zupełnie inaczej. mogę się cieszyć, że mam super teściową, ale jednocześnie mi żal, że z mamą wychodzi tak, a nie inaczej