Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tham Tu

Lipiec 2010

Polecane posty

Gość Tham Tu

Dzis zrobilam test-2 kreseczki:) Z moich wyliczen wynika ze termin bedzie na lipiec. Czy ktoras z Was tez juz jest przy nadzieji i ma termin podobny do mnie??? Na przyszly tydz mam termin u ginekologa i wszystko sie wyjasni ;)

No ostatnia @ mialam 22.09 takze wychodzi na to ze przy moim cyklu termin jest na 01.07 :)

Gość to spedalonyyyy pudelekkkk
hej ! ja robiłam test wczoraj i wyszły 2 kreseczki :) Jestem w szoku ale bardzo się ciesze. Dzidziuś powstał w wyniku wpadki - zabezpieczaliśmy się z tatusiem.

Gość lekarz i tak wyznaczy Ci
termin na 29 czerwca, bo oni zawsze liczą standardowo nawet jeśli cykle masz dłuższe niż 28 dni, a rozumiem, że masz dłuższe skoro mówisz, że masz termin na lipiec

Gość julianna2009
O rany..już lipiec 2010...jak ten czas leci:) Pozdrawiam wszystkie przyszłe lipcowe mamusie:) Ja urodziłam moją córeczke 1 lipca tego roku, dzieciaczki lipcowe są najcudowniejsze na swiecie:) Życzę Wam zeby ten ciazowy czas upłynął bez zmartwień, stresów i w cudownym spokoju:)

Gość półprosta1
Jejku jakbym chciała dołączyć do tego tematu. Jeszcze mam szanse. Dziś dostałam okres. Jak tylko się skończy zabieramy się do dzieła.

Super, ze juz jest topik na Lipiec 2010! Mam wielka nadzieje do was dolaczyc. Ostatnia @ mialam 25 wrzesnia. W piatek testuje. Trzymajcie kciuki!!!!

Gratulacje dla lipcówek 2010!!!!!!! Ja dokładnie rok temu zobaczyłam dwie kreseczki na tescie:):):):) miałam być lipcówką 2009 ale synek przyszedł na swiat 22 czerwca. Czeka Was wspaniały okres:) Życzę duuuuzo zdrówka dwa Was i maluszków w brzuszkach:)

Hej Dziewczyny:) Tutaj lipcówka 2009 - co prawda moja córunia się pospieszyła na świat, ale ja czuję się lipcówką już na zawsze (miałam termin na 22 lipca) :) Życzę Wam spokojnych i cudownych 9 miesięcu bo to przepiękny czas :) No i udanego macierzyństwa mamuśki:)

Gość to spedalonyyyy pudelekkkk
Być może lekarz wyznaczy mi termin na 29 czerwca ale ja i tak do Was chcę dołączyć. Dziewczyny na tamtym topiku już są zżyte a tu dopiero tworzy się nasza więź więc nie jestem do tyłu ;) Może urodze po terminie więc sercem jestem LIPCÓWKĄ :D

Gość on...wystraszony
ja i mój chłopak też mamy termin na lipiec :)

Pozdrawiam gorąco, ja urodziłam synka 1 lipca 2009 :D wszystkiego dobrego kochane :D powodzenia!!!!

Serdeczne gratulacje zafasolkowanym :) Wita was lipcówka 1999 i 2009 :P życzę wam spokojnych 9 miesięcy i zdrowych dzidziusiów - cudowny okres przed wami :)

Tham Tu - Testowalam. Wyszla jedna kreska, ale po jakims czasie spojrzalam jeszcze raz na test i byl cien drugiej... nie chce sie nakrecac. W sumie to moj 28 dc, a cykle mam 30-35 dni. Poczekam jeszcze pare dni, chociaz wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze zostane na tym watku dluzej;-). Jak Ty sie czujesz?

Gość to dziwne że Ci wychodzi
termin na 1 lipca, bo ja miałam ostatnią @ 23 września, a termin mam na 30 czerwca

Gość Alutka78
dzisiaj zrobiłam test- wyszły dwi kreseczki. Mam nadzieję, że dłużej pobędę na tym topiku. Pozdrawiam wszystkie lipcówki.

Witam Moj synek urodzil sie 04.07 tego roku Trzymam kciuki. Ps. Co tak malo piszecie?

witam Was dziewczyny :) Gratuluje tym co juz zobaczyly 2 kreseczki! Och jaka mam nadzieje ze za 2 tygodnie do Was dolacze!!!! Ostatni okres mialam 10.10 a dzis test owulacyjny pokazal 2 kreseczki, trzymajcie kciuki :) mam ogormna nadzieje ze za niedlugi czas bede na tym topicu dluuugi czas :)

Gość abcd.
podnoszę i dołączam :)

Gość beti541
hej ja tez mam termin na lipiec choc lekarz nie kazal jeszcze skakac z radosci bo po 37roku zycia jest duzo samoporonien ale wez tu sie nie ciesz. mam juz 2super dzieciakow 15lat syn i 13 corcia ale bardzo bym chciala jeszcze byc mama a moj maz tata. za 2tyg wizyta i wtedy sie okaze czy ciaza sie rozwija mam plamienia ale tym nie kazal sie przejmowac

Dołączam się:) Zrobiłam test 3 dni temu. Była bladziuchna kreseczka. Dziś zrobiłam drugi test i kreseczka jest wyraźniejsza:)Także w lipcu rodze:) A dodam, że miesiączki spodziewałam się za 2 dni. No ale już nie przyjdzie. Witaj Michalinko vel Franeczku:)