Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tham Tu

Lipiec 2010

Polecane posty

Gość beti541
u mnie kreski na tescie byly mega wyrazne usg tez potwierdzilo ciaze ale mam male plamienie i lekarz kazal czekac to beda najdluzsze 2tyg w moim zyciu choc zawsze narzekalam ze czas za szybko leci. staram sie byc dobrej mysli ale obawa gdzies tam jest

ja również jestem lipcówką 2009:) mam teraz cudnego synka:) życzę bezproblemowych ciąż, lekkich porodów i najukochańszych maleństw dla wszystkich lipcówek 2010:)

Witam wszystkie lipcowe mamusie:) Z miłą chęcią dołącze do Was, mam termin na 6.07.2010. Jest to moja 2 ciąża, ale czuje się jaby to była pierwsza...jest trochę inna, a min.to, że w tamtej ciąży wymiotowałam rano i miałam mdłości rano, a teraz mam mdlości cały dzień, czasem wymiotuję, ogolnie nie za dobrze się czuję:(Ale mam nadzieję, ze szybko to minie;) Piszcie dziewczyny, bo raźniej nam będzie przetrwać te 9 m-cy:). Ja w miarę możliwości będę się udzielać, ponieważ mój prawie 6 -letni synek poświęca jeszcze wiele uwagi, a na dodatek własnie teraz przechodzi ospę:( Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy🖐️

Gość zuza2801
ja mam termin na lipiec,ale leżę w domku już tydzień bo miałam plamienia,wiecie w łóżku można świra dostać,ale czego się nie robi jak się czeka na mała istotkę!!!mam dużo czasu więc chętnie się dołączę do was!!!

Gość zuza2801
widzę,że mało nas!!!za często tez stronka nie jest odwiedzana a szkoda!!

Witaj Zuza:) Własnie nie wiem, o co chodzi....ktoś załozył topik na lipiec 2010 i znikł:(, nie wiem chyba, ze gdzieś istnieje drugi???trzeba poszukać:) Życzę Ci, zeby przeszły te plamienia jak najszybciej:) i będziesz mgła normalnie funkcjonować:) Pozdrawiam!

Gość zuza2801
Hej wiesz jak coś znajdziesz to daj znać,ja naprawdę się strasznie nudzę!!a plamienia od 3 dni ich brak,to pocieszające!!!

Gość zuza2801
Magg_da współczuję tych mdłości mnie nie męczą !mam małe zawroty głowy,brak apetytu i problemy ze snem.Jest to 1 moja ciąża ale długo czekana bo około 3 lat.

No w końcu się ktoś odezwał:) Tzn.,że przeniosłyście się wszystkie na tamten topik??;) Zaraz tam się zgłoszę:) Zuza-ja gdzieś od tygodnia też mam problemy ze snem,strasznie mnie to wkurza, bo w dzień chodzę jak naćpana:(, na jedzenie też nie mam ochoty , bo mi jest niedobrze, zresztą dziś rano ledwo co zdążyłam do łazienki, zeby sobie pawia puścić.Także widzę , ze mamy podobne objawy,teraz jestm w 7 tyg. i mam nadzieję, ze za jakieś 5 tyg.to minie,tak miałam w pierwszej ciąży:) Zuza--super, że już nie masz plamienia, a jak długo jeszcze musisz leżeć w łóżku?? zosia-samosia--trzymam kciuki, będzie dobrze:)

Gość zuza2801
spotkamy się na tamtym Topiku!!!papa