Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

Ja chyba tez sie powoli wynosze, troche smutno sie zrobilo... Dobrej nocki Wam wszystkim zycze

DZISIAJ Z DUZEJ LITERY , PO PIERWSZE SORRY ALE TA OPERACJA TROCHE MNIE ROZLOZYLA I BYLAM NACPANA I DALEJ MNIE DRG,PODAJA ZEBYM WYTRZYMALA , BO CZYTAJAC TO DZISIAJ ,SZOKU DOSTALAM , ALE DO TEGO ZA MOMENT NA POCZATEK BRAWO JOVONCA , JESTEM Z CIEBIE BARDZO DUMNA , PIERWSZY DZIEN BEZ FAJKI JAK SIE TO CZUJE JESTES BARDZIEJ PACHNACA, BMPIEKNA B,B,B,JESTES SUPER , WIDZISZ NIE TAKIE TO STRASZNE , JUZ TERAZ BEDZIEMY TYLKO O SKUTKACH UBOCZNYCH ROZMAWIAC, JESZCZE RAZ JAK TO NASZ GURU MARIO MOWI PRZESZLAS DO KLASY AAA KOBIET , CHYBA WIESZ CO TO ZN. A ?OK , KOCHANA MNIE TEZ PLUCKA OSRO BOLALY , PRZYGOTUJ SIE TO BEDZIE PRZYCHODZILO I ODCHODZILO , CZYLI DOBRE I GORSZE DNI JAK JA NA TO MOWIE , MUSIMY SIE OCZYSCIC ,ALE JAK BEDZIESZ U GP TO POKAZ JEMU SWOJ DEKOLT NIECH OCZY NACIESZY APRZY OKAZJI , OSLUCHA CZY CZEGOS POWAZNIEJSZEGO NIE MA , ALE KAKA JUZ O TYM PISALA POWTARZAMA SIE SORRY JOVANCA TY SPISZ A TY JUZ DZISIAJ DRUGI DZIEN NIE PALISZ JA MUSZE DLA WAS KALENDARZYKI PROWADZIC I ZAKRESLA UMNIE JESTESCIE ZAWSZE TROCHE DO PRZODU TERAZ 6 GODZIN NIE ROZUMIEM DLACZEGO TY MARIO JAKO NASZE GURU , TYLKO I WYLACZNIE GURU , NIE KONTROLUJESZ SWOICH EMOCJI ? MAMY CIEBIE JEDNEGO , KAZDY NA CIEBIE CHUCHA I DMUCHA ALE TY TO ODBIERASZ W NIE ODPOWIEDNI SPOSOB,TY MYSLISZ, ZE MY SZUKAMY CZEGOS, KOGOS W FORUM , PRZESTAN ZEJDZ NA ZIEMIE , ZACZYNA TO BYC EWIDENTNE , NAJWYZSZY CZAS ZEBYSMY TRZYMALI SIE TEGO PO CO JESTESMY W TYM FORUM , MAM RACJE ? KAZDY Z NAS JEST PACJENTEM , KOCHAMY ZARTOWAC . PONIEWAZ NAM TO POMAGA OK , ZARTUJEMY , ALE JEZELI KTOS CHCE R......U TO NIE TUTAJ , TUTAJ SA SAMI ODPOWIEDZIALNI LUDZIE , KTORZY PROBUJA ZERWAC Z PASKUDNYM NALOGIEM ,NO TO WYJASNILISMY SOBIE GLOWNY PROBLEM NASZEGO FORUM , MAM NADZIEJE ZE POJDZIECIE PO TAKIM CZASIE MNIE NA REKE I ZMIENICIE GODZINE NOCNA WEJSCIA NA NET , JA SIE POSWIECALAM ,ZEBY BYC Z WAMI , ALE NIE WIM KOMU WYSZLO BY TO NA ZDROWIE ZARYWANIE KZDEJ NOCY , I KAZDY WCHODZI KIEDY MOZE CZYLI WCZORAJ CZEKALAM DO 4.05 I ZREZYGNOWALAM , PROPONUJE , ZEBYSCIE WCHODZILI NA NET O 5.30-6 MOJEGO CZASU CZYLI U WAS 22.30-23 CO WIEKSZOSC NA TO ALBO BEDZIEMY SIE UMAWIAC , TEMAT DO PRZEDYSKUTOWANIA OK , DZIEKI ,KAKA ZE ZGASILAS WCZORAJSZY OGIEN , MARIO POWINIENES BARDZIEJ POZYTYWNIE ZNOSIC KRYTYKE , TO WSZYSTKO DO WIECZORA LUB ZAJZE W DZIEN , NA KONIEC , DZIEKUJE ZA WSPARCIE W TAK CIEZKIM CZASIE DLA MNIE , JESTESCIE WSPANIALI , WIEM ,ZE ZOSIA BYLA W DRODZE MAM NADZIEJE ,ZE SZCZESLIWIE WROSCILA , DZIEKUJE WSZYSTKIM

Hej ! Cieszę się Rheia, że wracasz do zdrowia ! Wczoraj się Forum zesra....o ... :( Poważna sprawa : Odstawiam dziś Champa radykalnie !!! Od wczoraj mam silne bóle po prawej stronie brzucha / puchnie od dawna już/. Wątroba , trzustka ? Zcykana jestem, nie spałam w nocy. Lekarz dopiero jutro. Czy ktoś to inny czyta / z zewnątrz/ i miał podobne skutki uboczne ? Jovanca - trzymaj się - nie poddawaj w chwili zwątpienia. Pisz wtedy na Forum - będzie Ci łatwiej pokonać takie momenty. To drugi dzień - dawaj, dawaj ! W sprawie wejść, to moje zdanie jest takie : To jest otwarte Forum, nie Gadu-Gadu, więc każdy wchodzi, kiedy chce, kiedy ma potrzebę podzielenia się z innymi swoimi odczuciami itp. Natomiast, ze względu na różnicę czasową z Rheia, a chęć kontaktu on-line również - ustalamy nocne wejścia na on-line. Ja mogę tak od 21 już odpalić kompa - będę na podglądzie - a Rheia dołączy później, jak wstanie / 22,30 - 23 /. Od piątku / w weekendy/ mogę do rana być on-line, ale w tygodniu to max do 1.00. Myślę, że to jest optymalne rozwiązanie. Co Wy na to ? Mario, już lepiej ? Musimy wspierać się i innych też - oni tego potrzebują, oczekują od nas pomocy. Nie czas i miejsce na fochy ;) Pa, pa

Witam! ja na minutke,bo praca!! zesralo? nie kazdy takie chamstwo toleruje, mnie to nie przeszkadza ze jestes, jaka jestes , tulko troszke zbastuj !!! bo ci nawrzucam poprostu, a powiwinienem, nie sadzisz ? drazni mnie tez to, ze informacje z maila to dla ciebie, zabawa !!!! ale jak powiedzialem, jestes jaka jestes !!!!! i nie wazne czy blache czy nie, dotknelas mnie do zywego, na ten moment.mozesz pierd..ic ze sie zesralo, pasuje ci ? iprzestancie swirowac !.ok ? flirt nikomu nie zaszkodzil, chociaz bylby nie wiem, jaki obsesyjny, nie szukacie, romansu ?? ja tez nie, szukam??? myslalem ze sie chociarz troszke przyjaznimy??? widocznie, net nie dla mnie !!! zycze, wszystkiego najlepszego, mam jedna prosbe, mozecie zmienic temat ??? na champix, i zostawic mnie w spokoju ? to by bylo ,na tyle ,,,od sersranca,, w swiat..........pozdro

hi, mario , przepraszam,ze moj polski nie jest tak doskonaly jak powinien byc , mam nadzieje ,ze wybaczysz mi ten maly blad , co u ciebie ?

Witam ! 18-ty dzien ,bez papierosa,pelny sukces!!! jedyne skutki uboczne, to podsrywanie na bocznicy :-( to jedyne skutki uboczne jakich doswiadczam..:-) Poza tym, ze nie pale to jeszcze zauwazylem ze nie pilem, nawet piwka, bedzie ze 40-ci dni!!!nie zebym byl alko,czy cus ,tak poprostu zauwazylem to pisze :-) mam energie, jakiej nie miewalem gdy palilem, marnowalem ja ostatnio, na jakies nieistotne szczegoly (podobno) dlatego tez postanowilem, nie marnowac jej wiecej, i nie wchodzic w relacje.Zuwazylem zes wlazla rheia,chodzilo o to co robisz W NECIE, a nie oblad ??ok

No coz,... widocznie szukalas.....kogos innego ? czuje sie jak napisalem, swietnie :-) nie pije, nie pale, nie puszczam sie :-) w necie bo nie ma z kim :-) same porzadne !!!! musze zeczywiscie, poszukac innej strony, bo kurw.. ze mnie i zdzira ,ze chej......................dobra starczy.pozdro

dziekuje , czuje sie duzo lepiej , chociaz byl to bardzo ciezki dzien , wiesz wybacz ale jestem po tylu lekach ze, i nie bardzo ciebe rozumem ale to czasami sie zdazalo , bardzo sie ciesze ,ze wszystko rzuciles , ja musze policzyc ale zaraz 2 miesiace minie , takze sukces , ktory takze wam wszystkim zawdzieczam , champix tylko wedlug wskazan mojego sp. raz dzinnie 0,5,

dziekuje , czuje sie duzo lepiej , chociaz byl to bardzo ciezki dzien , wiesz wybacz ale jestem po tylu lekach ze, i nie bardzo ciebe rozumem ale to czasami sie zdazalo , bardzo sie ciesze ,ze wszystko rzuciles , ja musze policzyc ale zaraz 2 miesiace minie , takze sukces , ktory takze wam wszystkim zawdzieczam , champix tylko wedlug wskazan mojego sp. raz dzinnie 0,5, mario tylko nam cieszyc sie pozostalo i pozytywnie myslec , no ja jeszcze mam zakazane sie denerwowac ,a martwi mnie kaka , dziewczyna jest chora , mam wrazenie ,ze champix przyspiesza i uwidacznia nasze problemy z ktorymi bysmy sie bojali jeszcze jakis czas , ale moze tak jest lepiej mnie na 100%uratowl , moze za wczesne stwierdzenie ale nadzieja i pozytywne myslemnie ,...........????/

Nie przepraszaj za pisownie, jestem nie z twojego poziomu, nie mnie cie oceniac.Dla mnie, to jestes wirtuozem jezyka polskiego, wiec sie odprez ! spoko luzik , mam wrazenie jakbys byla na morfinie, albo cos w tym stylu, daja ci mocne cpanie ??

co do kaczki ! to miala niezly lot wczoraj, champix odstawic musi, jak powiedziala i do boju!!

mario , ty jestes zlosliwy ? myslalm .ze jestesmy JAK RODZINA W TYM FORUM , CZASMI TRZEBA O INNYCH TEZ POMYSLEC I O TYM CO ONI CHCA OD TEGO FORUM , ALE ISTNIEJE WOLNPOSC SLOWA , TYLKO ZEBYSMY POZNIEJ TEGO NIE ZALOWALI , PRZESPIJMY SIE Z TAMTYM TEMATEM , WIESZ ,ZE CIEBIE BARDZO LUBIMY , A DAM CI RADE JAK STRZELASZ GOLE TO DO ILU BRAMEK NARAZ DO 2-OCH ?

chyba przysypiasz dziewczyno, idz spac, niech ci sie przysni....pozdro

widze ze nie spisz mialas sie nie denerwowac ??? o bramkach porozmawiemy jak wydobrzejesz ok? uspokoj sie zaraz bedzie kaczka, to se babki pogadacie ok??

Skoro o tych bramkach.... na widno bylo, to moze to formie zartu, wez przyjmij :-) no chyba ze zazdrosna jestes to zmienia sytuacje :-) ha ha ha w majty

posluchaj nigdy nie nabjaj sie z chi=orego czlowieka , ty z nimi pracujesz , myslalam ze masz dobre sece dlatego wykonujesz tak ciezki ale piekny zawod , nie rozkazoj mario i nie , nie jestem na morfinie , masz ochote tak jak kiedys to pisz jezeli nie to zostaw ale nie bedziemy sobie ublizali , za bardzo cenie sobie ciebie ,zeby dac sie sprowokowac , nie przez takie tematy przechodzilismy ,co sie zmienilo ,ze powiedzialm co jest nie tak ,a kto to jest kaczka? mario chyba nie jestes trzezwy?i powazny ,zeby kolezanke tak tobie bliska tak nazywac , skoncz i badz soba !

JEDNO PYTANIE , KTORY TO JEST TEN PRAWDZIWA OSOBOWOSC MARIO/MARIUSZ?TERAZ TA!CZ TA ,KTORA ZNALISMY DO TYCH CZAS? POTRAFISZ ODPOWIEDZIEC ,PONIEWAZ ZASTANAWIA MNIE Z KTORYM Z WAS PISZE W TEJ CHWILI ?

przeczytaj jej wpisy jeszcze raz !!! jak nie rozumiesz to masz problem.....zagrala to gramy!!!

ZWIODLAM SIE , NIGDY NIE WALCZ TA SAMA BRONIA , CZY TO COS TOBIE MOWI ,I NIE UBLIZAJ , OK!!!!!

przeczytalas ? czy tez masz problemy z czytaniem ??? kiedys by cie to bawilo, co napisalem, teraz nie!!!dlaczego ? co sie stalo ?

WIESZ ZAWSZE UWAZALAM ,ZE JESTESNY DLA SIEBE ALE NIGDY ZE PRZECIWKO SOBIE , PROSZE ZEBYS PRZESTAL BYC MARIO I BADZ MARIUSZEM PRZEZ CHWILE OK? NAPISZ DO MNIE JAKO ON CO ON CZUJE , CO JEGO TAK ROZDRAZNILO , CO JEST GRANE MARIUSZ?@

MARIUSZ JAKIE ZAWODY ,? DAJE TOBIE OSTATNIA SZANSE , CHCESZ ZE MNA POROZMAWIAC CO CIEBIE BOLI , TO PISZ TAK JAK DO TEJ PORY ,