Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

Heh doradze dobrze, doczytam to i owo, ale ja bym wybral ferrari, ale to bardzo szybkie auto i musialaby Pani sie troszke podszkolic w jezdzie...Niestety rodzice gonia mnie do spania bo ciezko mi rano wstac, dobranoc :)

Mariusz poniewaz ja w polsce nie mieszkam ,a wiem ze jestes b.dobrze wychowany taki mlody gentelmen ale mam prosbe tutaj kazdy mowi sobie po imieniu , dlatego mam prosbe mozesz sprobowac mowic do mnie dorota , doara , ?myslisz ze mozemy sprobowac? wiesz nie bede tak staro sie czula , 37 latek to troche jestco?

Dobrze nie ma problemu, bedzie mi bardzo milo, taki wiek to nie tak duzo, jestes młodą osobą... Ale ja już musze spac dobranoc :)

tak czasami trzeba rodzicow sluchac , a co do jazdy to ja b,szybko i dobrze jezdze , musze sie pochwalic to idz spac moze w sobote lub niedziele , przeslesz mi jakies modele i kolory , ok byloby super , sorry ale pielegniarki wchodza i przeszkadzaja , to co umowa?

szkoda ze tak pozno otworzylam maila od ciebie , fajny ten twoj syn , trzeba glosnopowiedziedn

Dziękuję za dobre słowo. Mam nadzieję, ża za parę lat będę mogła spokojnie powiedzieć, że to jest coć, co najlepiej mi w życiu wyszło. (Jak wyrośnie na ludzi)

nie mam wyjscia ale ty tez masz wiecej do powiedzenia o ferrari jak ja , dla mnie auto ma jezdzic i lubie szybkie i wygodne , ale , dzieciak sper, ja zapozno otworzylam maila , musisz mi pisac ,ze mam poczte, co tam w pracy jaka pogodA

nie badz taka skromna , na pewno znajdzie sie cala lista dobrych uczynkow , , ty jestes aniol dziewczyna z wielkim serduchem , i najbardziej nasdawala bys sie do organizacji haretatywnej , ,

W pracy spokojnie, wolny wczorajszy dzień to część ludzi skorzystała i wzięła urlopy. Jest spokojnie. Pogoda - syf, deszcz, mżawka, pochmurno, niskie ciśnienie, obrzydliwie. Jeszcze auto w serwisie, Jutro albo taxi albo autobus. Czasem lubię autobusem się przejechać. Taki folklor. Jak człowiek od 20 lat ma auto to i nie wie czasem, jak tymi nowoczesnymi środkami transportu się poruszać. Pamiętam jak koleżanka przygodę męża swojego opowiadała. Wprowadzili wtedy we Wrocku nowe tramwaje otwierane nie przez motorniczych a poprzez naciśnięcie guzika przez wsiadającego pasażera. Jej mąż właśnie korzystał z serwisu, musiał tramwajem jechać. Stał na przystanku jak ćwok (to był cytat) 3 tramwaje przepuścił i żaden mu drzwi nie otworzył. A była godzina 6 rano, on do pracy. Dopiero jak na przystanku pojawiła się jakaś babcia i w następnym tramwaju drzwi otworzyła to on zorientował się o co chodzi. I tak jest czasem ze mną. Trzeba być na bieżąco z nowinkami technicznymi w mieście.

mario, zosiek , mloda , wiecie , mloda chyba sie wyetraszyla :):- ;) ;-) :D :-D :P ::-P:p :=p:O:-o:o :-O😭 :classic_cool: 🌼 ❤️ 😴 😘 😠 😡 [ ziewam]

kochani wlasnie wyrownalismy sie stronami ze starym forym co wy na to , gdzie ten szampus i torcik ?

To ja za chwilę fajerwerki odpalam, poczekamy na starych kumpli? Może zawitają: Mario, Jovanka i inni

zosiek ,mario zostal RN cy cojest grane nie mozna jego dorwac , a co sadzisz o tym wpisie wczoraj , troche dzwny ten piwek , czy jak mu tam?wiesz kogo mam na mysli/

Nie dane mi było konwersować z Pamik'iem. Nie mam pojęcia kto zacz? Może powróci i powie coś więcej o sobie?????? Zachęcam, my nie gryziemy, przynajmniej nowych i to na początku :):)

nio , kochani 30 minut trzeba sie ze mna meczyc umnie jest 5.07 am , a o 530, mam sniadanie , mycie , i radioterapia , wiesz to jest gorsze jak chemia , mozna sie wsciec , basia 57 ,nie wiem skad ona ma tyle wspolczucia dla mnie ale ma racje my kobiety jestesmy gora silne jak slonie ,skad ja taka sile biore?

zosiek maria nam porwali poszedl do pracy nie wrocil , trzeba czekac co zona napisze , moze okupu zazadja to z zrzucimy sie do kapelusza gorzej jak niczego nie zarzadaja , tzn , ze narazil sie jakiejs RNi go d.....la , trzeba jakos wzywac rodzine jegona pomoc ale zona hasla pewnie nie zna di kompoa i tutaj jest zle!

Nie wiedziałam, że o 5.30 robią budzienie u Was. Rany, toż to środek nocy. To Ty się przygotować powinnaś, może na dzisiaj ja zakończę konwersację. Dam Tobie odpocząć a na drugą zmianę pewnie Mario wpadnie. On też lubi nocami siedzieć z Tobą. Co Ty na to?

MARIO , CZEKAMY NA CIEBIE , GDZIE SIE WLOCZYSZ PO PRACY? o ktorej on normalnie wraca i wchodzi , ?

UFO MNIE KIEDYS PORWALO .......:P NIE CHCECIE WIEDZIEC..CO ? I GDZIE ? MI WKLADALI :-(

TO ODMIENILO CALKIEM MOJE ZYCIE >>>>>>>> JESTEM TERAZ INNY,,NIE WIEM DLACZEGO ? NO I NIE MAM PROBLEMOW , W TOALECIE :P

ok zosiek do jutra twojego czasu , bo umnie juz wasze jutro , wiecie co zrobcie mi prosze zdjecia zlotej jesiei , moze jeszcze z grzybkiem , ja mam cos wymyslonego zosiek ale nie dopracowweane potrzebuje dzisiaj podzwonic a wieczorem pogawedzimy 😘

Jak sobie życzysz, będziesz miała zdjęcie. Ale poczekać musisz na odrobinę słońca, wtedy będzie ładniej. Nie zrobię przecież kałuży, chlapy i deszczu. Najlepsza polska jesień to ze słońcem

witaj Mario, a tak poza tym to nikt wiecej ciebie nie napadl , wiesz znalazlam dzisiaj cala paczke fajek na tarasie , tak jak by ktos polozyl na sprawdzenie mojej silnej woli

mario cosnie tak , moze w pracy jakies stworzenie sie przyczepilo sie w pracy ? powiedz swoim siostrom a my pomozemy