Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

Kasia, Ty rozumiej jesteś z południa Polski. Jeśli tak to miałabym pytanko natury geograficzne. Muszę w listopadzie jechać do Wisły. Znasz może tą drogę? Myślę, żeby samochodem jechać.

RHEIA ? TYS.... MA NADZIEJA.....Z SIECI MNIE WYLOWILAS....DO SERCA PRZYTULILAS.....PRZEPRASZAM CIE W NECIE.....KTO CZYTA NIECH WZLECI..............

kwasiki ,prawda mario nie musisz przepraszac ,czy nie mozemy tak jak dawniej romawiac to ulatwi nam sprawe jak dla innych robisz kwasy to sie chlastac chcesz a ja dopiero za 4 tyg. bede chirurgiem to sa moje egz. druga specjalizacja , kosztowalo mnie to 3 lata nauki i praktyki , ale to bez znaczenia , marzy mi sie jeszcze plastyczna pozniej ale najpierw zdrowie prawda to co mario zapominamy i lapa🖐️ :classic_cool:??

Kochana - wciśniesz w Googlach , tam ci trasę pokaże prosto. Ja jestem Sosnowiec z Katowicami. Na Wisłę mamy kierunkowskaz i ..... prosto. Mam prawo jazdy, ale 16 lat byłam wożona. Zocha, nie wiem - Ode mnie do Wisły, Ustronia , Krakowa - to się na lody, drinka wpada ;) Tak, mieszkam w Sosnowcu.....

No, Rheia , pięknie.... To u mnie już nie wiele pracy dla chirurga zostało..... Z plastyczną - to dobrze , że Cię poznałyśmy z Zochą, już trzeba pomału będzie prasować powłoki....

OK, W NOCY Z SOBOTY NA NIEDZIELE BEDE MIALA OP TO ZN. DZISIAJ W NOCY TAKIE TAM POGRZEBANIE W JELITKACH , ALE WYTLUMACZE WAM DLACZEGO CHCECIE WIEDZIEC :D

BEDE TWOIM PIERWSZYM EKSPERYMENTALNYM PACJENTEM,JAK COS POJDZIE NIE TAK, TO MI KOPSNIESZ MERCA !!! STOI ? HA HA HA

Kasia, trasę to sobie wyznaczyła, ale co innego mapa a co innego rzeczywisty stan drogi. Nie chciałabym zawieszenia na szosie a resztę w rowie zostawić. Jedziemy na szkolenie jeszcze z dwiema dziewczynami. Nie uśmiecha mi się jazda najpierw pociągiem, potem autobusem, a na końcu okaże się, że piechotą jeszcze ... itd. A jedziemy 24 listopada.

Już mi bebechy wysadziło po kolacji / flaczkach /, dodaję im teraz piwo - a mam być na diecie....

SORRKA ALE UCZE SIE MORDEK ,MOZGE SIE NIE OBUDZIC Z NARKOZY I CO Z CHMUREK MORDKI BEDE RYSOWALA? DOBRA POWAZNIE JEST KASIA BO TO WAZNE ZEBY POSLUCHALA PONIEWAZ MA PROBLEMY TO NIE ZASZKODZI ZEBYS TEGO WYSLUCHALA, MOZE SIE PRZYDAC

Rheia - no czekam o tych flaczkach - ja jeszcze niezdiagnozowana jestem - a objawy zawsze miałyśmy podobne..., już drżę....

DOWALILYSCIE Z TYMI FLACZKAMI...OBIE!!!!....PUDLISZKI ALA KANGU!!!! MOZNA WYMIEKNAC...

JAZDA SAMOCHODEM ZIMA!!!! OPONY ZIMOWE,,,,,,, DOBRY KIEROWCA, W GORY!!!!! ALBO PKS !!! OK.....

O 1.00 trochę będę z doskoku - muszę Kubę obejrzeć - pewnie go nie znacie, to nie wiecie, co to złośliwość. rheia - do 1.00 wygasz się w koncu ?

mowilam wam ze od paru dni zbokuprawego mnie boli i to promieniuje az na plecy , brzuch i cala noga nie mowie juz o mojej d...ci ok , idzie oszalec i nie spie nocami , nie biore champixu juz 3 dzien , nie odczowam tego wcale moze dopiero przyjdzie ale ja mam inne leki to moze dlatego , prawda?i w tym szpitalu , w ktorym sie znalazlam ,i mnie operowali twierdzili,ze to jest od chemi , ale od 3 dni jestem spuchnieta ,a dokladnie moj plaski brzuch zrobil sie jakis okragly , a ja cale zycie jestem szczupla to strasznie mnie to meczylo , i zadzwonilam do nowej zelandji do kolegi ,zeby sie z nim moimi problemami podzielic, ja pisze nie spac

Zocha - ja mam do Katowic 3 przystanki autostradą - ale wierz mi, szybciej pociągiem dojedziesz. Korki takie, że N.Y - to bliźniacze miasto jest....

Mario, dlatego Kasi pytam o drodę. Jak wygląda. Opony zimowe już mam, samochód też nie najgorszy. A góry górom nie równe. Na przykład do Zakopanego drogę znam i bez problemu nmogę jechać. A do Wisły jeszcze nie jechała. Zwłaszcze, że będzie to wtorek po południu, zatem raczej już ciemno.

Mogę Zocha ? Miałam koleżankę Zochę też i ... tak mi się dobrze to pisze.

Zocha - jak najbardziej. Zawsze odkąd pamiętam tak się przedstawiałam. W końcu kolega powiedział, że w pracy przynajmniej to już nie wypada. I tak się przestawiłam. Ale przwdę mówiąc wolę Zocha niż Zośka.