Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

rheia!!!!!!! jestem z toba, walni jakiemus w zeby to od razu sie toba zajma !!!!

zaraz odpale GWIEZDNE WROTA I LECIMY KUR..A DO CIEBIE !!!!!!BIORE MOJ GWIEZDNY MIECZ.....I TROSZKE ICH POSKRACAMY ZBOCZONEGO NA PIERWSZY OGIEN :-(

POWIEM TAK JAK TAM WPADNIEMY W TROJKE KAKA ZOSIEK I JA JAKO OBSTAWA!!!! TO NIE BEDA MOGLI UWIERZYC ZE JESTESMY Z TEGO SWIAta ha ha ha

ok, ja nigdy komputerowym asem nie bylam ale umiem to co trzeba ./ to tak na wszlki wypadek/ dlaczego jak wejde w woln.m. i nacisne muzyczke i forum z powrotem to znika muzyczka , co ja sie z wami mama? odpow. prosze / zdesperowana

powiedz im tak albo tana ??? ALBO NIECH CI PRZYNIOSA...JAKIEGOS DRINKA MANHATAN ...NA PRZYKLAD :D

Wciśnij Rheia niżej jest opcja - przeleć na dół strony i w ramkę naciśnij radia, potem zwiń i to już zostaje na pasku - radio gra. Czasem jest przerwa, wtedy trzeba poczekac, luz.

Jeju, muszę Desperados otworzyć... No, jakieś przyjemności człowiek musi mieć !!!!

Rheia - dostałaś już drina ? Mario - Ty co dziś tankujesz ? To, kto z nami nie pije - ten nie ryzykuje !

ja wiem , juz wlasnie o maly wlos sie nie zapomnialam i nie pociagnelam z flaszki , nie , bede sie rozdraniac , pic , kesc, wszystko pachnie to jest psychiczna molestacja ludzi , to sobie tez zapamietam , OSIEK pobudka mloda z wtra, chyba ze w nocnym klubie siedzisz , bo to robia normalni/ ludzie ,a nie siedza i czekaja na swoja kolejke kal za miesem za komuny 👄, to dla was spiochy wstawac bo jeszcze jestem zdolna pomyslec , ze zly rok produkcji podalyscie , ?:D

to co tak dlugo czekales ,zeby nam o tym powiedziec teraz sie od nas nie od pedzisz 'antonio" przecierz my uwieliamy egzotyczne typy, kaka co ty na to 🌻 '

Tak , ja teraz towarzysko z wami się udzielam. Nie ryzykuję aż tak w mieście... Na tym etapie.. Ale 14 mam urodziny, a 25 imieniny - pod koniec ruszę w tango, jak brzuszek trochę wklęśnie... A , co , jeśli nie ?

Przyczaiłam nam takiego Pavlo 71 / ale nie lat;) /, na starym forum, ale się wycofał chyba, a może nie ?

CZYTALEM.....KAKA...JEZOR CI ZABARZDO,,,ZWISAL I SIE CHLOP SPLOSZYL :D

ja spoko daje rowno i to w zyle cayy karnister mipolaczylihahaha i to za darmo

Rheia - my tu jesteśmy, by przytulić cię.... Ja już nic po nocach nawet nie czytam. jak opium - z muzyczką w tle.....

MNIE TO NIE PPRZESZKADZA !!! MOZ EJEMU TEZ NIE, GLOD TO GLOD NO NIE ? HA HA HA :D

jaki pablo 71 to zuzyty rocznik ale zawsze od remontowac mozna / a tak a propo to ja nie pamietam pabla?

KAKA !!! JAKA AFERA!...........ZNALEM KOLEZANKE MOWILI NA NIA AFERA.....:D...NIE CHCIALA...BYS JEJ POZNAC...NIE ZNOSILA..DZIEWCZYN........TO BYLA AFERA ......:D

Kochana - niesmiało wszedł dziś na Stare - to Go przywitałam i zaprosiłam na imprezkę.

Rheia - jest sobota i normalni ludzie nie czatują z Tobą, tylko bawią się w " Grzesznikach w Niebie ".