Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A psik....

Co sądzicie o karmieniu obiema piersiami w miejscach publicznych?

Polecane posty

Gość A psik....
Nie należy zapominać w całej tej historii, Cyckiem karmiony, cierpkiej uwagi, iż wszyscy się rozeszli, poczynając od najważniejszych...

Gość A psik....
:-) Skąd wiem? Moja wiedza bierze się z czasów, kiedy nie znano powszechnie komputerów.

Gość Cyckiem karmiony
Dodam jeszcze, tak zwyczajnie, że gospodarka rynkowa nieodłącznie kojarzy się z pojęciem zysku i działaniami służącymi jego maksymalizacji. A dodam złośliwie, że gdyby owa niewiasta prowadziła działalność non profit, chętnych do przylapania jej i kamienowania byłoby o wiele mniej, jesli w ogóle by się znaleźli ;)

Gość A psik....
Twój nick, Madame, mnie nie obchodzi. Widywałem dziwaczniejsze. Jedyne, co smutne, to fakt, iż skłaniasz się ku anglicyzmom, podczas kiedy można się z cudną wyobraźnią nazwać z rosyjska... Np. Agrypina Aleksiejewna Czerwiec...

Gość Cyckiem karmiony
Rozeszli się może dlatego, że w podtekście pytania był ukryty szczegół - kto nie skorzystał ...niech rzuci kamieniem...

Gość A psik....
Iftar, miła, problem tkwi w zdefiniowanym temacie tego "topiku". A temat jest następujący: Co sądzicie o karmieniu obiema piersiami w miejscach publicznych?

Gość A psik....
Szczegół tkwi w akcencie - "począwszy od najważniejszych". :)

Gość A psik....
Swoją drogą, to jeden z najbardziej poruszających, wręcz porażających przypadków jaki opisuje DN. Jedno zdarzenie a cały Szekspir...

Gość Cyckiem karmiony
to znaczy najbogatszych ? ;)

I to Cię boli? To, że piszę z angielskiego mój rosyjski nick?:) Miałam ku temu widocznie jakiś powód, który Cię oczywiście nie obchodzi. Sam sobie to pewnie wytłumaczyłeś i zapewne jeszcze lepiej ode mnie:)

Gość Cyckiem karmiony
czy może mających najwięcej grzechów na koncie ?

Gość A psik....
Wydaje się, Cyckiem, że dobrze kombinujesz. :)

Gość cóż chłopięta
Się tylko przyglądam od czasu do czasu.Ignorujesz szczere wypowiedzi koncentrując się na góglowych.:(

Gość A psik....
Spłaszczasz, Madame. To nie jest dyskusja na temat cycków ale o karmieniu obiema piersiami w miejscach publicznych. Podkreślam - obiema!

Gość A psik....
Trzeba dyskutować, nie tylko się przyglądać...

Gość A psik....
Mnie nic nie boli, Madame. Ale na swój własny użytek mogłabyś zadbać o nieco więcej oryginalności. Znajomość angielskich słówek nie robi aktualnie większego wrażenia. :)

Gość muchomor sromowy
Ale tak od strony technicznej - nie ma możliwosci karmienia jednoczesnie obydwoma cyckami 1 dziecka (oczywiscie w miejscach publicznych) - bo czy cycek goły, czy ubrany, bedzie wisiał bezczynnie. Do tego dziecko musiałoby miec bardzo szeroką paszczę albo gwie głowy - albo dwie paszcze

A kto powiedział, że mój nick ma w ogóle robić jakieś wrażenie? To już Twoja własna interpretacja. Dla mnie nick ma mieć wyłącznie wartość użytkową a nie być popisem oryginalności i fantazji.

Racja muchomorze, nawet jak dziecko potrzebuje być karmione obiema piersiami podczas jednego posiłku to można najpierw jedną schować a dopiero później wyjąć drugą. A w ogóle to często widujecie kobiety, które mają jednocześnie odsłonięte obie piersi do karmienia?

Gość A psik....
Rozumujesz, Madame, jak zwykle, niepoprawnie. Aktualnie, równolegle do tego "topiku" prowadzę temat p. t. "Sprzedam atrakcyjną małżonkę". Nieskromnie dodam, że jestem autorem szeregu innych tematów, ale o tym ani miejsce, ani pora.

Gość A psik....
Sądzisz, że gdyby dziecko miało dwie paszcze, to problem publicznego karmienia obiema piersiami by nie istniał?

Gość muchomor sromowy
Niezbyt często

Gość A psik....
A co ma, Madame, wg Ciebie, być popisem fantazji i wyobraźni? Ale wg Ciebie, a nie wg gógli?

Gość kolorowe jarmarki
nigdy nie spotkałam się z karmieniem w miejscu publicznym w stereo, chyba się tego nie praktykuje, raczej mono, ale mnie to nie razi, skoro można się całować publicznie i nie jest to nieobyczajne to dlaczego karmienie ma być, w końcu jesteśmy ssakami, zawsze się znajdą jacyś pseudo esteci