Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A psik....

Co sądzicie o karmieniu obiema piersiami w miejscach publicznych?

Polecane posty

Gość cóż chłopięta
Tak,tak A psik.... byłeś na plaży pośród drzew.:)Powiedz,gdyby owa kobieta karmiła publicznie i te mlekodajne piersi kobiety jak i cała kobieta byłaby naga-widok mniej przerażający byłby wtedy?:) Energiczna A Twoje własne piersi?Nie odwracasz wzroku gdy widzisz je w lustrze?:)

Gość A psik....
Jednolitość piersi? Na ile znam temat, obie piersi są na ogół dość jednolite. No, ale mogę się przecież mylić...

na ten temat był kiedyś zajebisty topik:) każdy , kto uważał wywalanie cyca za odrzucające był zwyzywany od stóp do głów fajne to były czasy:)

Właśnie, że o to. Dla Ciebie widok kobiety karmiącej dziecko w miejscu publicznym do coś "niestosownego", ta sama sytuacja z punktu widzenia dziecka to jedzenie obiadu, a z punktu widzenia kobiety karmienie głodnego dziecka. Ty masz jeszcze tę przewagę że jak Ci się widok nie podoba to możesz po prostu odwrócić wzrok, a dziecko nie przestanie być głodne jak się skapnie że jest w miejscu publicznym. A matka ma się rzucić pędem i wrzeszczącym dzieckiem na ręku żeby znaleźć ustronne miejsce żeby nie obrażać uczuć estetycznych jakiegoś faceta, który jak już wspomniałam może zwyczajnie nie gapić się na jej piersi?

Gość A psik....
Tam nie było żadnych drzew. Jedynie piasku w bród. To była zwykła, publiczna plaża w mieście Barcelonie.

Gość A psik....
Cześć, Ike. :-)

wywalanie cyca w miejscu publicznym to jak rozłożenie się z kaszanką na przystanku:) tak samo stosowne :) cycka można przykryć przekąsić można coś ukradkiem:)

Gość cóż chłopięta
Pamiętam ten dzień.:)Ten plażowy.

Gość A psik....
Jeśli mogę upublicznić moją opinię, to chciałem zeznać, Madame, że wg mnie karmienie obiema piersiami w miejscu publicznym jest nie do pomyślenia!

Gość A psik....
(Cycka także można ukradkiem. Spora frajda. :)

Gość A psik....
Wystarczy, Ike, że ja wiem. :-) Możesz spokojnie polegać na mojej opinii. :)

Gość A psik....
Dwiema stanowczo nie, Madame!

Gość A psik....
Chłopięta, tego dnia stanowczo nie możesz pamiętać. Wiem, z kim wtedy na plaży byłem...

a na cholerę wystawiać dwie??? może jeszcze cipkę odsłonić? żeby dziecko było pewne, że to mama ? moim nieskromnym zdaniem - można nie wystawiać wcale- przykrycie cycka naprawdę nie jest zajęciem skomplikowanym:)

W takim razie stanowczo nie powinno się umieszczać w miejscach publicznych zdjęć na których widnieją obie nagie piersi, bo to równie niestosowne. Nagie cyce to nagie cyce.

W takim razie stanowczo nie powinno się umieszczać w miejscach publicznych zdjęć na których widnieją obie nagie piers a kto twierdzi, że powinno się ???

Gość A psik....
Uważam, że Ike zgłosiła słuszny postulat. Nie tylko obie piersi, ale również cipkę, żeby nie było śladu wątpliwości, że nie mamy do czynienia z jakimś zboczeniem!

Gość A psik....
A co Ty tam wiesz takiego o nagich cycach, Madame...

Więcej osób wydaje się być zgorszonymi nagimi cycami kobiety karmiącej niż nagimi cycami babeczki na okładce czasopisma umieszczonego w kiosku w miejscu publicznym. Przynajmniej w przypadku mężczyzn.

Gość A psik....
(Swoją drogą, Ike, Twoje zdanie jest rzeczywiście nieskromne. Żeby tak od razu cipką epatować...:)

Gość A psik....
A co Ty wiesz o przypadku mężczyzn, Madame?

a czego nie rozumiesz madame? cycki w czasopiśmie ogląda kto chce na cycki w parku narażony jest każdy- w tym dzieci

Gość A psik....
Częstszy kontakt, Madam? Zabrzmiało intrygująco. Czy nie będzie wielkim nietaktem, jeśli poprosimy Cię o szczegóły dotyczące tych kontaktów?

Gość A psik....
Ike, ja tam mogę się zgodzić na bycie zarażonym w parku obiema cyckami. Stawiam jednak warunek: cycki muszą być koniecznie do rzeczy. :)

Gość roznica pomiedzy nagimi
piersiami opalajacej sie dziewczyny na plazy a matki karmiacej niemowle jest taka, ze dziewczyna zwykle ma ladne, opalone piersi, i widok jest apetyczny. natomiast kobieta karmiaca zwykle ma obrzydliwie biale, pokryte niebieskimi zylkami cycki, ktore zwykle smierdza mlekiem (zapach wchlania sie z wkladek laktacyjnych), brodawy sa olbrzymie, wyssane, sterczace, grube i dlugie na pol kciuka, otoczki wielkie i lejace sie a piersi wiszace, pokryte rozstepami. ogolnie karmiaca kobieta to obrzydliwy widok, mnie sie chce zawsze rzygac jak widze taka mamuske! chowajcie sie wiec matki albo siedzcie w domu zamiast pokazywac te wymiete wymiona na widok publiczny bo to odbiera apetyt na reszte dnia!

Gość gyjnbcdr
trzeba zacząc od tego , że ike w ogóle nie ma kontaktu ani z cycami , ani z piersiami :) :D

Gość A psik....
Głupstwa wygadujesz, Różnica. NIe mam zamiaru CIę przekonywać, że nie masz racji. Zwizytuj plażę w Barcelonie, a przekonasz się, że nie wiesz, o czym mówisz.