Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy cie

Zakonczylam zwiazek. Okazalo sie ze jest zonaty

Polecane posty

Gość mamy cie

:( zdazylam sie zaangazowac. jest taki kochany, troskliwy, kulturalny ... a tu niespodzianka nie rozumiem jak mogl mi nie powiedziec .. domyslam sie ze gdyby to zrobil dalabym mu w gebe wiec dzialal w swoim interesie. Ale czy teraz mu jest fajnie ? i przede wszystkim jak mi jest zle :( Placze i zjadam wedline od niego :(:(:(:( Umowilismy sie na stope "przyjacielska". Nie umiem z nim zerwac kontaktu definitywnie..

Gość takatam jedna
Umowilismy sie na stope "przyjacielska". Nie umiem z nim zerwac kontaktu definitywnie.. Ciekawe, ile minie czasu zanim uda mu się przekonać Cię że "żona go nie rozumie" i "wcale ze sobą nie śpią"... i zaciągnąć do łóżka? Jeśli nie chcesz zostać kolejną kochanką, to zerwij z nim kontakt, dobrze Ci radzę...

Gość mamy cie
Nie jestem stara, mam 25 lat. Wedlina jest naprawde dobra ;) :) No ale czy oszust nie moze byc przyjscielem ?

Gość bjj
jestes szmata za wedline :D:D

Gość www.tnij.org/opona2009
To kolejny dowód na to że instytucja małżeństwa wyczerpała swoją formułe.Szkoda kasy na ślub i wesele skoro nikt nie zamierza byc z małżonkiem do śmierci

Gość mamy cie
Ano mowil, ze z zona mu sie nie uklada w lozku, stad nie powiedzial prawdy. I ze ona jakas niedostepna .. ;) Wiem, ze to stara spiewka, ale ja mu wierze. Co nie sprawi oczywiscie, ze bede jego kochanka.

Gość takatam jedna
jaaasne, oszukuj się dalej. Według mnie to kwestia czasu, tym bardziej że już się zaangażowałaś.

Gość takatam jedna
Aaa, przedtem, kiedy ci NIE POWIEDZIAŁ że jest żonaty, też mu wierzyłaś, prawda?

Gość bjj
kupowal jej wedline to wierzyla :D:D

Gość cyyytryyyna
daj sobie spokój, nie ma przyjaźni po seksie...a tym bardziej przyjaźni i seksu, to jest nawet naukowo udowodnione! spotykaj się ze znajomymi, poznawaj ludzi szybciej o nim zapomnisz, a na świecie jest wielu troskliwych i kochanych facetów. jak Taki blokers który bardzo potrzebuje miłości i bardzo chce nią kogoś obdarzyć ale się wstydzi więc kryje się za swoim "poka fote" bo nie ma innego pomysłu żeby zwrócić na siebie uwagę ale przynajmniej mnie rozśmiesza :)

Gość ssłońce
Co z tą wędliną kupił Ci w prezencie czy jak ??? Ile on ma lat ?

Gość mamy cie
No dobra, jestem stara :o takatam jedna - wczoraj mu powiedzialam, ze to odpoowiednia pora na wycofanie sie, jesli nie chcielibysmy sie znienawidzic. Wejechal dzis odemnie :(

Opona ma rację, po co się żenić? anachroniczna instytucja - uczuć się nie da zinstytucjonalizować, tylko wspólny kredyt:) chyba już nawet lepiej żyć wynajetym mieszkaniu, niż brać kredyt na własne, konsekwentniej

Gość takatam jedna
No i bardzo dobrze. A teraz bądź silna i zerwij kontakt, bo inaczej to się nie skończy dobrze.

Gość mamy cie
boze, no kupil na sniadanie wedline. coona was tak ciekawi. wedlina jak wedlina :P

Gość takatam jedna
ciekawi bo uczyniłaś z tej wędliny jedną z "bohaterek" dramatu ;);)

Gość a ja powiem....
dziewczyno daj sobie z nim spokój jak można się przyjaźnić z oszustem?

Gość mamy cie
takajedna - zaczelam sie domyslac ze kogos ma..ale nie wiedzialam jak to sprawdzic. kolezanka mi powiedziala, zeby na naszej klasie sprawdzic.choc wydawalo mi sie to mmalo prawdopodobne, ze cokolwiek sie dowiem czy w ogole tam bedzie, rzeczywiscie byl. zona, male dziecko ... ale wstyd mu bylo ... a wedlina - wydawalo mi sie ze kupil mi ja tak z serca, specjalnie dla mnie. dlatego tak smutno. moze kotu dam

Gość ssłońce
;-) Znasz jego żonę ?

Gość takatam jedna
I jeszcze dziecko ma, a Ty się zastanawiasz...? Mówię Ci, dla swojego własnego dobra wycofaj się z tej znajomości, bo będziesz cierpieć i tyle. Nie wierzę, że uda Wam się utrzymać znajomość na poziomie koleżeństwa, skoro już coś między Wami było.

Gość cyyytryyyna
pamiętaj, kochanka (czyli ta trzecia) wychodzi na tym zawsze najgorzej, wiem z doświadczenia (mnie zdradzono) i uwierz wyszła na tym fatalnie...

Gość mamy cie
osobiscie nie znam, tylko z tego co mowi, ze nie dogaduja sie i moze dlatego szukal innej kobiety takajedna - ale nad czym sie zastanawiam, ja sie tylko zale i ubolewam. przecie pisalam, ze zakonczylam to