Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieporodowe

Czy u każdej w Was wystąpiło pęknięcie lub

Polecane posty

Ojjjj biedna:(Nie miałam ....ale współczuję....a teraz idę już luli bo jutro do pracy na 8.00 a w pokoju obok śpi owoc moich cierpień:)I trzeba na jej obecne ciuchowe wymagania zapracować:):)W każdym razie życzę powodzenia i się nie bać!!!!:)

Gość pytanieporodowe
ćwiczę czasem te mięśnie Kegla,ale raczej mało regularnie :P więc wątpię,że to coś pomoże...może jak w domu będę siedzieć:) zostało mi 5 dni pracy:) 50 godzin...i błogie lenistwo:)

Gość zawsze nacinaja
mi po porodzie wyszły hemoroidy i sie co jakiś czas odnawiały. Wtedy to dopiero nie mozna bylo siedziec. Bierz sobie detralex, mi pomagał bardzo szybko i teraz już biorę go stale i nie ma problemów. Już zapomniałam o hemoroidach. I mozna go brac w ciazy, to naturalny lek

Gość zawsze nacinaja
to cwicz w kazdej chwili kiedy sobie przypomnisz. naprawde duzo pomagają. Też uciekam lulu:) Powodzenia i nie bój sie bo nie ma czego:)

Gość pytanieporodowe
Biorę cyclo3 fort detralex mi nie pomagał:( a o bólu przy hemoroidach to ja wiem już chyba wszystko,tyle razy ile ja chodziłam już prawie po suficie i ile razy płakałam gładząc się po moim brzusiu to chyba rekord...myślałam,że umrę już mam urojenia,że to rak i po porodzie czym prędzej muszę lecieć do lekarza.Tymczasem zostało mi jeszcze kilka tygodni ,mam nadzieję ,że moja malutka wynagrodzi mi moje cierpienia:) A propos wiesz coś może o tym cyclo3 fort? Słyszałam,że w ciąży można go brać ,ale jak zwykle mam chore myśli :(

Gość pytanieporodowe
spoko kobietki dzięki Wam bardzo jak sobie coś przypomnicie to piszcie-chętnie poczytam:) dobranoc!!!