Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczkaa

czy to ciąża czy co?

Polecane posty

Gość rozpaczkaa

Okres mi się spóźnia od prawie tygodnia, nie wiem co jest.. z moim chłopakiem kochałam sie bezapezpieczeń, no z minute i nic sie mi nie spóścił ale slysząłam o meskim śluzie i wiem ze mój cłopak takowy ma, ale nie wiem czy ten sluz był we mnie. i robiłam to od pierwszego dnia miesiaczki porzedniego miesiaca ( okres- 19.09 a sex - 09.10) mineło 21 dni. Teraz szyjkie maci mam twardą, otwartą i jest dość wysoko. a śluzu prawie nie mam. to jest na okres czy na ciaże? a na dodatek mam teraz stan podgrypowy biore lekarstwa w tym mały antbiotyk oraz mam zwiekszony wysiłeś fizyczny ( 6 razy w tygodniu treningi w tym 3 razy intesywna silownia, basen 2 godz.) oraz stres szkolny... mam tylko obawy czy poważnie moge sie zastanawiać nad ciążą?? czy to przez stres i chorobe mam tak, kiedy mam pójsc do ginekologa bo wole to niż testy.. prosze o szybka odp.

Gość qqqrka.
mysle ze mozliwosc ciazy jest, skoro bylo bez zabespieczenia. Ale stres i treningi tez swoje robia i bardzo mozliwe ze to one opozniaja okres. Ja bym stawiala na to drugie. Test zrob to sie dowiesz

Gość qqqrka.
ginekolog nie wykryje ci tak wczesnej ciazy jesli teraz pojdziesz, dopiero po kilku tygodniach

Gość rozpaczka
a jaki polecasz dobry test?? i jaka jest szyjka macicy przed okresem ?? bojak czytałam na forum to raz mówią miekka raz twarda.. mozna sie w tym nieźle pogubić.. i jak śadzisz duża jest szansa na ciąże??