Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinkapigi

Jak poradzić sobie z kompleksami...

Polecane posty

Gość swinkapigi

bez ingerencji chirurga i z małym budżetem ?

Gość swinkapigi
jeśli przekonywanie siebie trwa już kilkanaście lat i nic nie daje ?

Gość swinkapigi
to jest cały zespół wad : a pigi to raczej z przekory gdyż ja jestem bardzo chudziutka i to główny kompleks..mam płaską twarz (pewnie brzmi śmiesznie) ale nie mam grama tłuszczu na policzkach

Gość zupapomidorowa.
Cóż, na upartego możesz więcej jeść. Ale ja bym raczej ze swoich wad (także tych wydumanych i wmówionych sobie) zrobiła zalety i wmówiła reszcie świata, że własnie to jest piękne. Koniec kropka :D

Gość Bastet___+
DO AUTORKI Wiesz... kiedyś byłam podobnie jak Ty strasznie zakompleksiona. Nie bede wnikać z jakiej przyczyny. Powiem Ci jedno-jelsi sama nad soba nie popracujesz problem bedzie nadal trwał. I siedzi on tylko i wyłacznie w Twojej główce:) Wierz mi:) Moge polecic Ci lektury na poczatek, np Ewa Foley "zakochaj sie w zyciu". (szczegolnie polecam rozdział o wewnętrznym krytyku).Czy "Moc pozytywnego myslenia". Kochana szczescie trzeba miec w sobie:) Od kąd zmieniłam swoją postawe, sposob myslenia wszystko lepiej mi sie układa, radze sobie z problemami a i kompleksy zniknęły:) Pamietajjestes tym ,o czym myslisz cały dzien. I odbiór naszej osoby u innych zalezy od nas:) Powodzenia:)!