Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23tessa

mam 23 lata i obsesje zamążpójscia, i urodzenia dziecka

Polecane posty

Gość jak juz z 2 dwoma spalas
jak spalas z 3 to bardzo duzo. szukaj faceta co mial wiele kobiet

Gość 23tessa
znam dziewczyne ktora ma 2 synow - jednen ma 10 lat, drugi 8, sama jest rozwodka, i znalazła drugiego męża który ma 24 lata, a ona 29, i on ją utrzymuje bo ona ma tylko podstawowke i co? :(

Gość takie kury domowe
to kur(w)y domowe i faceci maja je za parobka i osobe do zamiatania i wynoszenia smieci, ale nie widza w niej ksiezniczki

w sumie taka jak ty na żone jest idealna :o Absolutnie nigdy nie odejdzie, nie rozwiedzie się, można kotłować się z sukami na boku, a w domu zawsze będzie posprzątane, ugotowane, dzieci umyte :) hmmm daj do siebie numer :classic_cool:

Gość pusty śmiech na sali
ty nie masz obsesji wynikającej z prawdziwej i przemyslanej chęci zakładania rodziny tylko takiej że za bardzo przyglądasz się koleżankom,weź dziewczyno się trochę ogarnij bo na dziecko i na męża to na pewno jeszcze nie jesteś gotowa.

trzeba bylo nie zaliczyc tylu partnerow. a kobiety z wyksztalceniem podstawowym i to nieroba zaden normalny facet by nie chcial

Gość 23tessa
jakbym byla dziewicą to tez bym chciala tylko prawiczka. śmiech na sali to jest taki jak facet sie wyszaleje na maksa a potem szuka dziewicy, nienawidze takich kretynów a ja z nikim się nie ......, tylko bylam w normalnych i dosc trwalych zwiazkach

Gość 23tessa
biedny -sam wybral taki los, znam ich dobrze, i tez sie dziwie, ale widac dobrze mu z kucharką i służącą, a nie z żoną, jego tez bym nie chciala za męża, wiec moze naprawde mam wymagania, ale nie moge tego zmienic ,zmusic sie zeby czuc cokolwiek do kogos

Gość 23tessa
czyli dziewczyna ma byc nietkniętą dziewicą, a chlopak mogl spac z 30-50 innymi, i to jest w porządku ;/

Gość marta_25l
i też jestem sama i też chciałabym mieć kogoś bliskiego, mieć męża ale nie mam, bo nie zakochałam się w nikim nie ma co robić z tego powodu afery, pojawi się to dobrze, nie pojawi to niedobrze, ale żyć trzeba :) nie wiem co da to biadolenie na kafe, tu niczego nie przyspieszysz

>>czyli dziewczyna ma byc nietkniętą dziewicą, a chlopak mogl spac z 30-50 innymi, i to jest w porządku ;/ Tak.

Gość 23tessa
bydlak hahaahaahaahhah i kto tu jest zalosny

Gość daisy30tka
Strasza pani po 30??? LITOŚCI!!!! Miałam tak samo i niestety uległam tym pragnieniom... Teraz kiedy moje koleżanki wychodza dopiero za mąż i myslą o dzieciach to ja mysle o rozwodzie. Wysząłm za mąz za faceta starszego o prawie 10 lat bo miałam nadzieje że będzie dojrzały, że chce mieć normlana rodzię... I co teraz po wielu latach związku okazuje się że to ja jestem ta dojrzalsza... Mam dla Ciebie propozycję znajdź sobie pasję, zajmim sie swoim zyciem, rozwijaj się i bardzo dobrze obserwuj się - żebyś wiedziała dokłądnie o ajkiego faceta i związek Ci chodzi... Widzisz ja jak teraz wiem w końcu kim jestem i czego chcę okazało się że nie jestem już odpowiednią osoba dla mojego męża a i on nagle okazuje się ma inne priorytety w zyciu... Czasem czuję się jak z obcym facetem. Nie popełnij mojego błędu. Baw się, poznwaj ludzi i cały czas myśl czego oczekujesz... Pamiętaj myślenie że on się zmieni po slubie albo że Ty go zmienisz jest złudne - tak zmieni się tylko na gorsze...

ja bym tych twoich 3 nie stawil. juz wole dziewice z wyksztalceniem podstawowym niz niedziewice po studiach

Gość 23tessa
ciewe jak dlugo ją bedziesz mial, bo ja tez do niedawna mialam faceta spryciarzu :D

Gość 23tessa
no bo tylko z wyksztalceniem podstawowym sa dziewice, pozniej juz nie ma :)

w przeciwienstwie do ciebie, ja nie jestem żałosny i nie mam problemy z utrzymaniem kobiety przy sobie :classic_cool:

ja tam znajde piekna i wyksztalcona dziewice, a inne odpadaja. po co mi dziewczyna, ktora juz komus robila dobrze ustami? :O to obrzydliwe, ze miala meskie prace w otworze gebowym :O

Gość daisy30tka
jasne bo każda uprawia seks oralny... Poza tym pewnei żeby Tobie w ten sposób sprawiała przyjemnośc to chciałbyś :)

Gość daisy30tka
Sorry za szyk zdania - poniosły mnie emocje.

Gość daisy30tka
Dobra znikam z tego tematu, starsze Panie nie są tu mile wiudziane :)

Gość 23tessa
daisy, chodzilo mi o to że oni tak pisali na innym topiku ze po 30 to juz koniec, ja tak nie uwazam, ale tak bardzo teraz mi s ie spieszy do zalozenia wlasnej rodziny, czlowiek uczy sie na wlasnych błędach

Gość daisy30tka
Niestety tak... Ja tez nikogo nie posłuchałabym. Choć mam żal że nikt wtedy nei powiedział jak głupio postepuje...

Gość daisy30tka
Bydlak uwierz mi każdy mysli że jest najmądrzejszy i ma monopol na prawdę... Ja zawsze kiedy mam okazję to opowiadam innym swoja trudną historię, ale i tak wiem że żadnej mlodej kobiety nei poruszy tak żeby coś zrozumiała... Każda mysli u mnei będzie inaczej i nie jest. A potem słyszę od koleżanke no tak miałaś rację - i co z tego - cierpienia ich to nie ustrzegło.

Gość jaki piekny dzien mamy
żelku, masz fajna fotke w stopce ;) daisy- ja cie uslucham :P mam 26 lat i nie mam zamiaru wychodzic za maz przed 30, moze kolo 40 :classic_cool:

jakbys byla dziewica to bys szanse na meza miala