Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co0byścieeezrobiły

CHolerny facett.....

Polecane posty

Gość Co0byścieeezrobiły
On uważa że ja jestem nienormalna bo się nie znam na jego żartach i że się czepiam go i ogólnie to moja wina...

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
To może po prostu spytaj jego jakby sie czuł, gdybyś to Ty dała takie zdjęcie i napisała, ze to dziecko kolegi. Może tak zrozumie :o

Nie, nie pytaj się go tylko tak zrób i wtedy niech mówi czy faktycznie żart jest ful-wypas

Gość karolala
no oczywiscie przeciez zawinil i chce wzbudzic poczucie winy w tobie. moze niedlugo zaczniesz watpic w to czy masz poczucie humoru... moze pokaz mu ten topik albo na tym samym profilu zamiesc to jego zdjecie z jego podpisem i zapytaj co mysla o glupim zarcie twojego faceta bo ty podobno nie znasz sie na zartach. niech sobie poczyta co o nim mysla.

Gość Co0byścieeezrobiły
Coś zrobię żeby mu dojebać... ;-) ale na razie jestem tak wkurzona że nie mogę pozbierać myśli... nie wierzę jeszcze ... to chyba koszmar jakiś ...

zaczekaj, zastanów się.. tylko jedna uwaga - nie rób identycznego "żartu" bo wytknie Ci wtedy że nie jesteś oryginalna:classic_cool:

Gość chyba się nie ochajtasz
z takim kompletnym idiotą? Ma rozum chłopaczka z gimnazjum. Otwórz oczy póki czas.

Gość karolala
nawet zamiesc to zdjecie jako glowne (jezeli to jest nasza klasa) i niech sie ludzie wypowiedza na temat jego zartu.

Gość Co0byścieeezrobiły
muszę z Nim jeszcze pogadać.. bo jak na razie powiedział tyle że jestem popierdolona i że nie znam się na żartach i że idzie do kumpla w końcu się napić... zawsze tak było że uciekał od problemów...

Gość Co0byścieeezrobiły
Dzięki że mam jakiekolwiek wsparcie... Nie mogę się nikomu wygadać... żadnej koleżance bo już czuję ich satysfakcję że jestem załamana ;(

Gość Co0byścieeezrobiły
No tak będę musiała zrobić,... to koniec Naszego związku ;( ciężko...

Gość Co0byścieeezrobiły
NO tak...wiesz 1.5 roku to trochę czasu jest....dużo razem przeżyliśmy.. ja go kocham nadal ;( tak łatwo nic mi nie przejdzie

Gość dziwne....
Emocjonalnie nie dojrzały a intelektualnie (?)..hhmmm..... nie jestem pewna czy też nie.

Gość Co0byścieeezrobiły
Tak...niedojrzały pod każdym względem teraz się wszystkiemu lepiej przyglądam... i mówiłam sobie wcześniej że to nic a ja z perspektywy popatrzeć to popapraniec ... ;( byłam zaślepiona...

Gość Co0byścieeezrobiły
Dzięki za pomoc... już mniej więcej to sobie poukładałam .... ech... muszę coś ze sobą zrobić... czuję się jakby zmarnowała życie... nie wiem co zrobię... :(

Gość posluchaj zyczliwej rady ...33
widac ze jestes normalna wrazliwa dziewczyna , oczekujesz milosci i szacunku od swojego chlopaka i bardzo dobrze , tak powinno byc:) Mam 33 lata i mam dla Ciebie naprawde szczera rade od serca, porzuc go, bedzie Ci latwiej to zniesc ( jezeli to ty go zostawisz) , moim zdaniem za rok dwa on Cie i tak zostawi bo nie dorasta Ci do piet i bedzie to czul na kazdym kroku. A puki jestes mloda, dasz sobie w ten sposob szanse na nowy uwierz mi super zwiazek!! z czlowiekiem ktory cie nie zrani w zaden sposob! a juz na pewno nie w tak zalosny :) zycze Ci powodzenia, cokolwiek postanowisz. aha jezeli to odpuscisz on, jeszcze bardziej nie bedzie Cie szanowal ! to prostak :(