Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co0byścieeezrobiły

CHolerny facett.....

Polecane posty

Gość Co0byścieeezrobiły

Co byście zrobiły gdyby Wasz facet wstawił na jakiś portal zdjęcie nienarodzonego płodu i podpisał że jest ojcem.... i to jeszcze z jego koleżanką ma to dziecko.... i potem komentarz że to był żart i niestety to nie jest zdjęcie ich dziecka... ;/ i gdybym sama tego nie zobaczyła to bym nic nie wiedziała... Bo nie pochwalił się jakoś za bardzo... nie wiem co mam myśleć o tym... i gdy powiedziałam mu że dla mnie to śmieszne nie było to on jeszcze nie zbluzgał że się go czepiam i że to świetny kawał... i że on z jego kumplem mieli ubaw i to najważniejsze... co ja mam zrobić ;( ??? załamana jestem ....:(

Gość masz kretyna za chlopaka
gratuluje!

Gość Co0byścieeezrobiły
ale on uważa że to ja się nie znam na takich kawałach.. no kurwa coś tu jest nie tak... sory..ale mnie już nosi...

Gość jaaaki idiotaa...

moze i zart dla niego i jego durnego kolegi ale dla mnie nie byl by to zart a naprawde bym sie poczula urazona:o to niezbyt fajny pomysl no ale napewno bym z nim nie skonczyla tylko bym mu tak nagadala zeby mu sie ciulate zarty szybko skonczyly.

Gość Co0byścieeezrobiły
no nagadałam...ale on tylko zamienił to w wyrzuty do mnie... i jeszcze pokazywał rozmowy z tą panienką że razem to wymyślili i się cieszył jak znajomi dzwonili do niego czy to naprawdę i czemu to dziecko nie ze mną... teraz nie wiem jak to wygląda w oczach znajomych moich... czuję się tak zeszmacona... jak on mógł mi to zrobić????? :(

Gość współczuję
zastanów się nad tym związkiem, chyba jesteś dla niego tylko zabawką i on nie myśli o tobie poważnie

Gość Co0byścieeezrobiły
Jeszcze opowiadał że mi nie mówił bo bym nie zrozumiała .... ;/ i jeszcze wkurzony na mnie mówi... : "znowu właziłaś na mój profil" co to ma być????

Gość Co0byścieeezrobiły
Nie będę mogła teraz patrzeć na Niego... ;/ mam dużo nauki a teraz to już nic nie zrobię bo płaczę i tyle ;(

Gość beznadziejnytyyyp

Gość idiiooootaa
Daj sobie z Nim spokój.... zapomnij... w życiu bym nie wybaczyła... skąd taki idiotyczny pomysł... ;/ powalone...

Gość Co0byścieeezrobiły
Nie wiem co mam robić :( teraz on się obraził jeszcze na mnie...;(

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Pewnie robiąc ten "żart" nie pomyślał, że robi z Ciebie idiotkę przed Waszymi znajomymi :o

Gość Co0byścieeezrobiły
On w ogóle nie pomyślał :(

Gość karolala
to zrob sobie zart z niego. zrob zdjecia ze niby jestes w ciazy z kolega o ktorego on jest zazdrosny. albo wymysl cos podobnie glupiego, cos co go zaboli i zrobi nz niego idiote byle nie z ciebie. wspolczuje, jeszcze sie naq ciebie obraza co za idiota. dlugo jestescie razem?

Gość Co0byścieeezrobiły
Jesteśmy razem 1.5 roku... Kocham go... oświadczył mi się miesiąc temu... a teraz to nie wiem już nic ;( nie rozumiem... zawsze się dobrze układało... nie wiem co to miało być właśnie nie wierzę w to ;(

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Dokładnie !!! Zrób zdjęcie z jakimś kolegą, albo fotomontaż i napisz, ze jesteś szczęśliwa, bo masz w końcu faceta, który jest dobry w łóżku :P Albo w końcu masz faceta, który ma dużego hehe. I bądź wielce zdziwiona jak Twój facet się na Ciebie obrazi, bo przecież to tylko żart :classic_cool:

Gość Co0byścieeezrobiły
Ja czegoś takiego nie zrobię... byłoby to dla mnie wstrętne nawet mimo jego zachowania ;(

Gość Co0byścieeezrobiły
Coś wymyślę... on poczuje prawdziwy ból... jestem coraz bardziej wściekła... ;(

Gość Co0byścieeezrobiły
Kocham go i nienawidzę jednocześnie... Mam ochotę mu przywalić za to...

Gość tak zalosne
ze az sie pisac nie chce,a Ty masz jeszcze jakies zludzenia co do tego ,ze on jest rozsadnym czlowiekiem? przeciez to jasne jak slonce,ze to jakis debil z rozumem 15-sto latka. daj sobie spokoj z tym typem,taki gownojad nie jest Ciebie wart,opamietaj sie,i nie pozwol sobie wciskac glupawych tlumaczen,bo to bez sensu,jesli on ma tak jebniete pomysly,to jaki bedzie nastepny? A Twoja godnosc kobieca?gdzie?

Gość Co0byścieeezrobiły
Dzięki...dajecie mi do myślenia.. ;-) Nie chcę z Nim być bo będzie coraz gorzej.., tego się nie da wytłumaczyć

Gość karolala
a znasz ta jego kolezanke? moze popgadaj z nia, opierdol. bo co to ma byc?? rozumiem ze ciezko sie rozejsc ale nie rozumiem jego podejscia do tego co zrobil. chociaz sie obraz na niego na dlugo:) nie smuc sie:)

Gość rzuć kretyna... sama mam ochot
ęmu przyjebać :) żałosny typ strasznie. dobrze ktos napisal wyzej. ma rozum 15 latka i jego super fajna und zabawna kumpela rowniez. infantylne zarciki... :O

Gość Co0byścieeezrobiły
on ma 25 lat... dorosły facet... ech,...

:O szczerze Ci współczuję, mam nadzieję ,że w porę przejrzysz na oczy.... Przecież to niedorozwój jakiś🖐️