Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrencjaaa

szukam perfum na zime ale takich naprawde trwalych

Polecane posty

Gość lukrencjaaa

Dziewczyny blagam pomozcie, szukam perfum typowych na chlodne dni, takich cieplych, slodkich, otulajacych, ale zeby zapach nie gina po 2 godzinach, lecz zeby trwal i trwal, sa takie?cena nie gra roli,pomozcie!!!!

Dior Addict Kenzo Jungle- slodko-orientalny T. Mugler Angel Trwalosc ponad 24h, nie do zdarcia nawet po myciu.

Gość Gucci rush
na początku wydają się dość ostre, nawet takie lekko pieprzowe a potem ciepłe i trwałe, nawet bardzo trwałe :)

Gość miss skalpela
Cyt; " Lacoste - Pour Femme" Moim zdaniem Lacoste nie jest ani ciepła ani słodka, fakt jest trwała ale dla mnie ma taki nijaki zapach, wg mnie nadaje sie na fajny zimowy zapach- ale to moje zdanie

Ja bym się nie zgodziła z tym o Lacoste, no ale każdy zapach odbiera inaczej... Głowa jamajski pieprz, purpurowa frezja Podstawa himalajski cedr, drzewo sandałowe, kadzidło Serce biały heliotrop, irański jaśmin, kwiat hibiskusa, róża bułgarska,nasiona Ambrette Moim znajomym się wszystkim podoba i każdy go opisuje jako ciepły, raczej słodki.

Dziewczyny a znacie jakieś perfumy o zapachu wanilii,ciasteczek,taki słodziak którego chciało by się zjeść ;).Kiedyś czułam taki zapach na dziewczynie w mieście i do dziś jestem zła na siebie że jej nie zaczepiłam i nie spytałam czym tak ślicznie pachnie.

Dla mnie Lacosta tez jest zapachem swiezym, do tego banalnym, oklepanym i kompletnie nie trwalym. Light Blue lubie ale ale tylko latem.

Nie miałam jeszcze tych demeter.Hypnose są za mało ciasteczkowe jak dla mnie,lolity nie wąchałam jeszcze a waniliowe z rocher akurat mam.Kurde jakbym chciała dostać w końcu ciasteczkowe perfumy.

Gość Dior hypnotic poison
i warianty, sa dosyc slodkie ale utrzymuja sie na skorze do nastepnego prysznica i sa BOSKIE!

Gość i jeszcz NINA par nina ricci
tez sa niesamowite

Gość angel to nieeeeeee
to niestety zapach arabow (przynajmniej u nas tylko arabki tym smierdza, obrzydliwy

Gość gość
Numerem 1 z waniliowych, otulajacych zapachów według mnie jest Hypnotic Poison. A drugim moim wyborem jest Miss Dior Cherie- ciepły, intensywny, słodki zapach. Z tymi zapachami kojarzą mi się chłodne dni. Do zakupu polecam www.zapachowiec.pl :-)

Gość gość
Zdecydowanie Carolina Herrera Good Girl. Ten zapach jest mega trwały, słodki i intensywny- idealny na chłodne dni. Polecam zakup z goia.pl

Gość gość
Flower by Kenzo.. boski był ten zapach, taki słodki pudrowy. Ale nie wiem czy jeszcze jest w produkcji. Albo mój niegdyś ulubiony Naomagic Naomi Campbell.. tego niestety na pewno już nie ma..a taki piękny był. Gabriell Chanel używam aktualnie, jest lekko słodki, bardzo elegancki.