Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

cud ze zyje. bylam dzis na imprezie z kolezankami ... wyszlam przed 1... wracajac z jedna z nich ktora mieszka w tym samym bloku poczulam niepokoj ... jakis dziwny.... ona mieszka w 2 klatce a ja w 4.... kiedy akurat idziemy ona ma po drodze i wchodzi pierwsza do klatki .. dzis jak wracalam przy mojej klatce uslyszalam jakies kroki... szybkie... ktos biegl.. odwrocilam sie a tam za mna jakis mezczyzna wygladajacy przyzwocie biegl.. czulam CZULAM ze do mnie... zatrzymalam sie bo niewiedzialam co robic....bo byl juz metr ode mnie...przy mojej klatce chciall mnie zgwalcic.... boze myslalam ze to sen.... uderzyl mnie mocno w twarz poczulam sie dziwnie... nie moglam wydobyc dzwieku ... zacisnal mi usta ze ledwo moglam oddychac przez nos... poniosl mi bluzke i chcial zdjac leginsy... po prostu... widzialm ze chcial cos wyjac z kieszeniu wiec odzyskalam swiadomosc i zaczelam grysc go i krzyczec .... po prostu :( .. . tak sie darlam ze mnie przewrocil i uciekl... jak wstalam nie wiedzialam co mam robic, balam sie ze jak wejde do klatki to on pojdzie za mna a w klatce latwiej mnie zgwalcic... weszlam do klatki, poczulam sie lepiej... bezpieczniej. jak weszlam do domku zaczelam plakac i placze do tej pory, obudzilam mame o dziwo nie slyszala jak krzycze... zobaczyla mnie w takim stanie , opowiedzialam jej. nigdy sie tak nie czulam. brzydze sie swojej buzi ktorej on dotykal .... pamietam jego twarz... stroj.... wyraz twarzy... nigdy chyba nie zapomne... chcialam isc na policje ale boje sie... boje sie po prostu wyjsc z domu.... naprawde czuje sie okropnie.. i nie umiem powstrzymac łez...

Gość serftsg
Ciesz się, że cie nie zgwałcił :(

Gość pewnie go sprowokowałaś
Sama jesteś sobie winna.

ciesze sie naprawde. moja mama tez sie poplakala ... ale i tak sie boje. strasznie! a wTy wow wow wow...dla mnie to nie jest zabawne, naprawde. jesli masz sie smiac lepiej sie nie wypowiadaj prosze,,

czym go sprowokowalam? krokiem ? bo nie rozumiem. szlam do klatki wiec jak mialam go sprowokowac skoro on widocznie mnie obserwowal od dawna..

Gość bzdura bzdura bzdura
co tym malolatom do glowy nie przychodzi az mi sie smiac chce jak czytam w nastepnym poscie napisze ze popelni samobojstwo hihi

Przykro mi z tego powodu, ale frajerowi nie mozna popuscic. Idz na policje jak najszybciej. Bedzie to dla Ciebie ciezkie, ale zrob to. Pamietaj ze jesli jakas inna kobieta moze byc nastepna jesli nie spotka go kara.

sam jestes bzdura.. boze ludzie nie macie litosci? opisuje wam to bo nie moge tego trzymac w sobie.... zalosne jest to. naprawde. nie chce sei zabic. kocham zycie. dlatego ciesze sie ze udalo mi sie.

Gość no wlasnie krokiem
jeszcze bardziej sie rozbierajcie...

tak ale co ja moge zrobic na policji? co oni zrobia? .. nie mam dowodow.. zadnych procz moich zeznan .. najbardziej sie martwie tym ze on wie gdzie ja mieszkam... ale moja mama uwaza ze to przypadkowy mezyczna i na pewno nie wroci... watpie ze na policji cos zrobia.. policjanci ............... ale czuje sie no uwierzcie, jak smiec....

Mozliwe, ze nie bylas pierwsza i napewno sie Twoje zeznania moga przydac. Sporzadza portret pamieciowy i beda sie rozgladac. Naprawde lepiej idz i miej przynajmniej swiadomosc, ze moze uchronilas nastepne kobiety.

Bo to jest fascynujaca bzdura, koniec kropka. Kobieta ma prawo chodzic ubrana jak jej sie podoba a facet nie ma prawa jej dotknac bez sakramentalnego tak. To ja napisalem- fascynujacy :D

Gość a moze to byl Szejku
bo ma taki dziwny adres ??? :P

Gość gwłacicieli powinni kastrować

moja przyjaciolka... boze gdyby to ja spotkalo... ona taka mizerna nie ma sily... starsznie...pojde tylko poczekam na tate, wraca rano z nocki bo balam sie isc sama z mama

Gość bzdura bzdura bzdura
ta twoja chistoria nie trzyma sie kupy, wiec widac ze bzdura po pierwsze, gwalciciel nie zgwalcilby cie pod blokiem, dla niego to niebezpieczne miejsce, ludzie chodza (zwlaszcza w sobote wieczorem), a poza tym nie moglby ciebie i siebie rozebrac zakrywajac ci usta dlonia - wiec albo nie rucha albo ty wrzeszczysz, chyba ze na glupiego gwalciciela trafilas po drugie jesli przykryl ci dlonia usta to w jaki sposob udalo ci sie go ugrysc a jeszcze lepiej krzyczec? Tylko taka mala prowokatorka jak ty nie zdaje sobie sprawy ze mezczyzna jakiby nie byl ma duzo sily, i prawie to niemozliwe zeby sie wyrwac - chyba ze to yla jakas chudzina, ale w taim razie nie ma o co chalasu robic po trzecie gdyby to naprawde sie wydarzylo, to siedzialabys teraz z mama i ryczala,a nie na kafe

Tak dokladnie. Wybieram cele na kafeterii a pozniej przychodze i gwalce. macie mnie. Mozecie mnie skuc :P

Jeśli nie pójdziesz na policję możesz czuć się współwinna gwałtu na jakiejś innej kobiecie która jutro, za tydzień, nie będzie miała odwagi krzyczeć i tyle szczęścia co Ty. Na policje, niech CIe mama zawiezie jak się boisz sama chodzić po osedlu. Zapamiętałaś twarz to im szybciej pójdziesz tym rysopis będzie bliższy prawdzie. z resztą pewnie koleś jest w kartotekach policyjnych i w bazie danych. Jutr na komisariat! ps. nie słuchaj tych prowokatorów, nawet jakbyś nago szła nie ma prawa CIe nikt ruszyć , poza straża miejską z mandatem za gorszenie otoczenia:P masz szczęscie że się darłaś i gryzłaś!

Gość fascynujaca bzdura
to jakis oksymoron

bzdura bzdura bzdura ta twoja chistoria nie trzyma sie kupy, wiec widac ze bzdura "po pierwsze, gwalciciel nie zgwalcilby cie pod blokiem, dla niego to niebezpieczne miejsce, ludzie chodza (zwlaszcza w sobote wieczorem), a poza tym nie moglby ciebie i siebie rozebrac zakrywajac ci usta dlonia - wiec albo nie rucha albo ty wrzeszczysz, chyba ze na glupiego gwalciciela trafilas po drugie jesli przykryl ci dlonia usta to w jaki sposob udalo ci sie go ugrysc a jeszcze lepiej krzyczec? Tylko taka mala prowokatorka jak ty nie zdaje sobie sprawy ze mezczyzna jakiby nie byl ma duzo sily, i prawie to niemozliwe zeby sie wyrwac - chyba ze to yla jakas chudzina, ale w taim razie nie ma o co chalasu robic po trzecie gdyby to naprawde sie wydarzylo, to siedzialabys teraz z mama i ryczala,a nie na kafe" buahahaha chistoria powiadasz?:D właśnie klatka schodowa jest częstym miejscem przestępstw seksualnych, napadów itp:/ a to pisałeś to są dopiero bzdury:D weź przeczytaj swojego posta jeszcze raz i się zastanów jaką przewagę ma mężczyzna o większej masie ciała, sile fizycznej i w rękach:D co za debil🖐️

niestety mnie nie spotkalo nic takiego wiec ciezko mi sie postawic na Twoim miejscu, ale jestem prawie pewien ze gdybym byl Toba to napewno zawitalbym na policji.

blokers ma rację, dzwoń i opisz rysopis, jak był ubrany itp. najbliższy patrol jak zobaczy kogoś podobnego to przynajmniej nie mając pewności czy to on to spiszą dane itp. i nie opisuj takich rzeczy na kafe bo tu banda prowokatorów i dzieciaków siedzi:)

widocznie potrafil ! trzymal mnie od tylu! ... jutro z rana pojde nikomu nie zycze tego bo to tragicznie przezycie... dla mnei to byl umalek sekudny. Plakalam z mama... kazalam jej isc spac bo widzialam co przezywala.... teraz nie moge spac to musze Cie pisac...

Gość żeczywiście fascynujce
akurat w tej rozpaczy pomyślałas ze napiszesz o tym na kafe BRAVO zachowujesz zdrowy rozsądek