Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

sponsora pff:p .. hehe nic sie nie urwalo ! mysle :)) kurde jutro upieke ciasto, rafaello ze snickersem... hmm . :)dla mojej wspaniałej mamusi ktora siedziała ze mna ;) i pomagala mi dzis all day :) kocham moją mamusie 😍

a tak na poważnie to każda dziewczynka od I gimnazjum powinna chodzić na obowiazkowy kurs samoobrony i tam nauczyć się jak zachować w sytuacji zagrożenia, przemocy seksualnej itp. bo najważniejsze to umieć szybko trafnie ocenić sytuację. ps.jak wymyślę już to tworzywo i opatentuje hm antywłamaniowe majtki to dam wam znać:classic_cool:

ooo Malenka, ja tez Ci pomagalem! nie zapomnij o mnie jak bedziesz kroic ciacho :>

Gość bubu22
ja trenowalam karate przez jakis czas. doszlam do 5 kyu (niebieski pas w mojej szkole). uwierz mi, ze zanim zaczniesz sie bronic to musi minac kawal czasu. to czego ucza na kursach samoobrony to tylko jakis wyuczone reakcje na konkretne zachowania. w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. nie mozna przewidziec co taki dran zrobi. ja wiem ze nawet z tym pasem sie nie obronie sama.

to ja sie spoznilam jakies 8 lat ;) w 1 gim mnie nie uczono.. niestety ;) nie sweetasnie. po prostu mama jest dla mnie wszytskim, to wspaniała kobietka:))) hee wysle Ci kawałek;p

Gość łatwa nawet bardzo
lepiej uczyć dziewczynki jak w każdej sytuacji poznać przyzwoitego dresa, który później odprowadzi je bezpiecznie pod drzwi, sam jednocześnie nie próbując wykorzystać swej przewagi

Gość nie wytrzymam zaraz
dziewczyno popatrz kurwa na siebie wygladasz lak ladacznica:o nie mowie o tym ze brzydka czy ladna ale kurwa te usta rybie cycki na wierchu:o zreszta wystarczy popatrzec :o a potem kurwa dziwicie sie ze chlopy z chujami za wami gonia i chca waszej dupy

dobra, ide wziac kapiel a pozniej spac. Dobrje nocy :) Do pana wyzej: spokojnie, dziewczyna swoim wygladem nie mowi "wez mnie prosze" wiec nie wiem do czego tak bijesz :) Dobranoc :]

Gość łatwa nawet bardzo
u nas się mawia 'bejca'

pierwszy raz sie spotkalam z opinia ladacznicy.... ale coz bywa i tak ;) słowa krytyki mnie nie bola bo krytykuje ten. kto czegos zazdrosci ;)) ale coz:))) blokers masz fajny nick!

Gość łatwa nawet bardzo
malenka, dres musi taki być, poniewaz jesli się wyłamie i przestanie przejawiac cechy dresa - może utracić zaszczytne miano dresa, a kiedy je utraci tedy dresem być przestaje oto logiczna tajemica osobowości dresa, tak jak palacz rzucający palenie, przestaje być palaczem sensu stricto mam nadzieje, ze nieco naświetliłam problem :classic_cool:

Gość jbb plonie
glupia cipo!!!!!chcieli cie niby zgwalcic a ty siedzisz na kafe godzinami gadasz z obcymi chlopami probujac zartowac o flirtowac o masowaniu twojej dupy i wrzucasz swoje zdjecia z cycami na wierzchu??????????ty kurwa debilko nie rob sobie jaj z takich tematow bo choooj wiesz co czuja prawdziwe ofiary a wykorzystujesz temat zeby byc gwiazdka i pokazac cyce

Gość myszka_kiszka
malenka, nie prowokowałaś go ale jesteś w tej grupie osób narażonej na gwałt :P ja bym o tak późnej porze nie łaziła. :P to był jakiś niedzielny gwałciciel, bo mu się wywinęłaś, ciesz się, że nie chciał zabić ofiary. zaczęłaś krzyczeć i go gryźć - inny mógł cię w tym wypadku ukatrupić. :D co do wyglądu: gwałciciele nie patrzą na ofiarę jako na osobnego człowieka - dla niego jest ona symbolem kobiety, zwykle gwałci osoby w pewien sposób do siebie podobne. paralizator nic nie pomoże :D istnieje kilka typów psychologicznych gwałcicieli, ale najważniejsze jest by w takiej chwili: 1. nie okazywać strachu 2. próbować nawiązać rozmowę bo gwałt to zbrodnia GNIEWU. :D

przepraszam,ze jestem głupia cipaaa ;) i nie nosze sie jak zakonnica dziewica :) staram sie kobieco i elegancko ubierac, widac nie kazdy to rozumie. a i czy wg Ciebie zazdrosna panno powinnam teraz lezec i plakac?:) wypłakalam juz swoje, widze plusy tego wszytskiego. wiem ze powinnam byc ostrozenijsza i uwazac na otoczenie.;)