Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

Gość bzdura bzdura bzdura
za historie sie wstydze, nie zwrocilem uwagi, przy reszcie obstaje. Klatki schodowe tak, przed klatkami schodowymi nie, jelopie, i nie wiem o co ci chodzilo z silami faceta, ale generalnie facet ma wiecej sily niz kobieta a jak sie komus gebe zacisnie reka to nie ma sily zeby sie wyrwala powtazam ze ta gowniara prowokuje, za co powinna porzadnie dostac w gebe, bo to nie jest temat do zartow

rzeczywiscie*. Pozatym lepiej sie wygadac innym przez internet niz tlumic to w sobie wiec jesli komus naprawde ten temat nie pasuje to nie trzeba tu wchodzic.

tu pisac* ide do lozka, moze uda mi sie zasnac chociaz strasznie wali mi wciaz serce .. dziekuje tym, ktorzy pomogli. a tym ktorzy nie wierza - widocznie nigdy nie przezyli i NIE ZYCZE wam tego dziewczyny... moj brat wlasnie wrocil mowil ze jest kamera przy kazdej klatce...w pon ide do wspolnoty obejrzec..

" probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje" to smutne :( eh ci początkujący gwałciciele, totalni amatorzy z nich :O

gdybyś weszła do klatki zapewne by mu się udało. miałaś duuuużo szczęścia. Ja się w takich momentach ciesze że nie jestem kobietą. Nie boję się chodzić po nocy przez blokowiska, czy jakimiś odludziami bo w najgorszym wypadku dostanę wpierdol, ifona nie mam, gotówki ze sobą nie noszę, telefon bez fajerwerków itp o ile ta historia jest prawdziwa to zrób tak jak napisał blokers i ławkers

nie no jestescie zalosni naprawde... gowniara?uwierz ze mam co robic. z kim mam o tym porozmawiac?budzic kolezanki po nocy? te ktore byly ze mna to ostrzeglam... chcialy przyjechac odradzilam bo sie boje o nie ... kopa w dupsko? ludzie opanujcie co wy tu piszecie? naprawde nie musicie sie wypowiadac

tylko nie zapomnij wrzucic na youtube tej kasetki :) z przyjemnoscia poogladamy, a moze i rozpoznamy tegoz pana ;)

Gość bubu22
ale najgorsze jest to ze w takich wypadkach dziewczyna szuka pomocy na kafe a nie dzwoni napolicje. krew mnie zalewa.

no i prosze nastepny temacik o gwalcie sie pojawil, i kto mi teraz powie ze ta malolata nie szuka sensacji??? dwa temaciki o gwalcie w przeciagu kilku minut... przestan tu nam pierdolic te swoje glupoty!!!!

ej a tak poważnie to mogłaś dać się wydymać - miałabyś o czym w szkole opowiadać

najwięcej nieudanych gwałtów jest w wyniku tego że ofiara drze się, jak chce zasłonić usta to gryzie i się dalej drze aż napastnik odpuszcza ze strachu i spierdala a druga to przypadkowy świadek(może być kobieta, dziecko itp, ktokolwiek kto zapamięta rysopis) no ale to musi być w miejscu gdzie jest szansa że ktoś usłyszy, pomoże, zareaguje. najlepsza metodą by uniknąć gwałtu jest unikanie sytuacji w której jest się łatwym celem.

Gość acycu
pojebaany, chyba ty jej postu nie przeczytales, napisala, ze zatkal jej usta ze ledwo mogla przez nos oddychac, a w nastepnym zdaniu gryzla i darla sie - widzisz rozbierznosci czy lopata ci trzeba tlumaczyc?

Gość kolezanko naprawde tego chcesz
piszesz o tm teraz po 2 a o 1 chcial cie zgwalcic. Wez idz spac i nie pieprz bo gdyy to byla prawda juz by policja u coebie by;a albo ty u nich!

Gość a to klatka jest otwarta
gdybyś weszła do klatki i ją zamknęła za sobą szybko to jakby cie zgwałcił?nie kumam

myślę że żeby ja i siebie rozebrać(jest jakby nie patrzeć zimno więc pewnie miała grubą kurtkę itp), musiał choć na chwilę mięć obie ręce wolne, wtedy się darła, znowu zatykał jej usta ale się zapewne śpieszył więc miała szansę go ugryźć ..ludzie nawet jeśli to prowokacja to w tym co pisze nie ma żadnych rozbieżności. ale to był tak jak pisał jarek widocznie początkujący gwałciciel bo doświadczony by zaczekał aż wejdziesz do klatki i by udawał że tez wchodzi i idzie do domu.

gwałciciel na klatkach schodowych niby wchodzi, powie dzien dobry itp, przepuści kobietę w drzwiach, uśmiechnie się a jak tylko odwróci się plecami da jej w łeb i zgwałći. ludzie nie wiem co wam w tej historii nie pasuje:D

Doświadczony gwałciciel przyjebałby czymś ciężkim w tył głowy (z bliska by móc podtrzymać upadające ciało) i przewlec ofiarę do klatki :classic_cool: Na blokowiskach wprawni gwałciciele nie zatykają ust ofiarom ;)

widzimy widzimy rycerskosc twoich czynow, i naiwnosc twego serca, ale gdybys chociaz jedna kobiete ktora przeszla podobna sytuacje to zrozumialbys ze ta historia z daleka smierdzi prowokacja... to po prostu malolata ktora nie moze usnac bo jej sie chce, wiec wymysla historyjki zeby sie podniecic i tyle

no dokładnie, to był jakiś amator:P to jest klasyka gwałtów na klatce, miły, uśmiecha się, przepuszcza kobietę w drzwiach i jeb w potylice. ten pewnie biegł bo się bał że wejdzie do klatki nim zdarzy do niej podejść

bzdura bzdura ale jakoś dziwnym trafem opis sytuacji jest bardzo zbieżny ze zeznaniami ofiar gwałtów w artykule któy ostatnio czytałem. nie twierdzę przecież że to prawda bo każdy tu sobie może pisać jakąś historyjkę ale w tym co pisałą nie widzę rozbieżności ani nie prawdopodonych wydarzeń🖐️

no to mamy wyjasnienie sprawy, autorka czytala ten sam artykulik o gwaltach :) wiesz, az mi sie pisac nie chce jak czytam takie naiwne wypowiedzi.

Gość nie wie co to gwałt
ktoś dobrze napisal, nie moze spac, szuka podniecenia. Wymysla historie ktore dla innych naprawde sa tragiczne! Dziewczyno opanuj sie kup sobie wibrator i da na wstrzymanie z wymyslaniem. Jak przezylabys cos podobnego nie czekalabys do rana z policja, tylko juz wszystko by wiedzieli i go szukali. Ty poprostu sobie wymyslasz glupoty i na tym koniec. Troche rozumu małolato!

jesteś mistrzem logicznego myślenia. artykuł nie sądzę by czytała , po prostu było o metodach gwałcicieli i jak należy się zachować z resztą mniejsza z tym, mnie to wisi czy ty wierzysz w tę opowieść ale zastanawia mnie co CI w niej nie pasuje:D pokaż palcem dlaczego to niby prowokacja:D bo ten argument o krzyczeniu i gryzieniu jest do dupy. jakiś lepszy?:)

Gość butterflyyyyy
nawet jeśli scenariusz jest prawdopodobny to oczywista,że autorki tego tematu on nie dotyczy...jaka dziewczyna po próbie gwałtu leci do mieszkania odpala kompa i dokładnie zdaje relacje na mitomańskim forum ...prawdziwa ofiara cierpi na samo wspomnienie tego wydarzenia, nie chce się tym z nikim dzielić a nie popierduje na forum ...porażka..przez takie mitomańskie tematy nikt nie uwierzy jak pojawi się osoba z prawdziwym problemem

"Jak przezylabys cos podobnego nie czekalabys do rana z policja, tylko juz wszystko by wiedzieli i go szukali. Ty poprostu sobie wymyslasz glupoty i na tym koniec. Troche rozumu małolato! " niektóre kobiety przeżywają takie coś i NIGDY nie idą na policję więc co to za argument? 🖐️

"porażka..przez takie mitomańskie tematy nikt nie uwierzy jak pojawi się osoba z prawdziwym problemem" hahahahahhaha być może właśnei taka sytuacja ma miejsce:D że nikt nie wierzy w "mitomański" temat? hahah uwielbiam kafeterie!!!

witam was ponownie. widze ladnie tu sie rozpisaliscie. nie bede wam tlumaczyc jak to bylo krok w krok wiem tylko ze jestescie zalosni i nie musicie mi wierzyc. zadzwonilam na policje, przyjechali. opisalam im go. mowia, ze w moim rejonie ostatnio byly 3 gwalty, na 9. 11 i 16 latce. ale ja jestem juz dawno dorosla wiec nie wiem..... czy to on. pokazali mi rysopisy innych i przyznam ze byl jeden podobny do niego. jutro z rana ide do wspolnoty obejrzec nagranie z kamer i mam nadzieje ze go uchwycila... koncze ten topik. ajesli chodzi o kafe to uwazam ze tutaj siedza same gimnazjalistki lub licealistki i wypowiadaja sie nie potrzebnie. opisalam wam to, bo nie mialam z kim wtedy juz porozmawiac a ze na kafe jestem czesto to myslalam, ze moze powiecie mi co mam zrobic.. na policje nie chcialam isc w ogole. bo sie boje.on wie gdzie mieszkam i jak wygladam... dzis w nocy zasnelam na godzinke to obudzila mnie sytuacja ta sama (sen . .) ... starszne kobiety to bylo straszne. a i jeszcze jedno, zaczelam go gryzc w dlon poniewaz gdy probowal mnie rozebrac niefortunnie ja obsunal i moglam smialo go ugryzc.wtedy zaczelam krzyczeC!! .. wiecej sie tu nie pojawie...