Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

Gość aniolem nie jestem
malenka008855---->SORY ALE COS MI TU NIE HALO.... widac strasznie sie przejelas ta proba gwaltu... sluchaj nikt ci nie karze cale zycie plakac z tego powodu ale bez przesady, ogarnij sie troszke:O foty twojej nie widzialam wiec nie bede oceniala twojego wygladu jak inni ale moge cie ocenic po tym co i jak piszesz... moim zdaniem pusta jestes.. a wiesz dlaczego?? bo na poczatku topiku tak sie zalilas ze wszyscy sa zalosni, ze tak ci zle, ze nikt cie nie rozumie a jak zdobylas swoje grono to juz sie stalas pewna siebie.. eh.. dziwna z ciebie dziewczyna.. siedzisz po nocach i wypisujesz te swoje bzdury..

Gość viiiinnica
idiotko-nie wkrecaj sobie ze dziewczyny ci zazdroszcza-jakby jeszcze bylo czego......chodzi o twoje zachowanie!!!za tepa jestes zeby skumac?wejdz na strone kobiet zgwalconych lub tych ktore uniknely gwaltu to zobaczysz jak takie kobiety to przezywaja i co pisza i moze nastepnym razem prowokacja ci wyjdzie-zadna tam pare godzin po gwalcie czy nawet probie nie wystawia wytapetowanego ryja i cycow

Gość quelllana
mnie tydzien temu okrasc probowali i bardziej to przezywam niz ty wielce swoja probe zgwalcenia wiec spierdalaj bajkopisarko i nie tlumacz ze tu chodzi o zazdrosc o twoj wyglad tylko o pusty leb

Gość aniolem nie jestem
viiiinnica----> popieram twoja wypowiedz choc nie widzialam jej foty a zaluje bo zaintrygowalo mnie to co tu piszecie... ale tak jak pisalam wyzej.. dziwne poczucie humoru ma ta laska...

Gość na meskim f
mogl cie wyruchac w kazda dziure szmato to odechcialoby ci sie wypisywac takie bzdury

Nie nakręcajcie Maleńkiej - znakomicie, że nie ma takiej traumy po wydarzeniu jak kobiety zrzeszające się w kołach samopomocy. Czemu, qrwa szukacie dziury w całym? Trzeba się cieszyć, że jest z Nią OK 😠

Chciałbym przypomnieć, bo być może niektórym to umknęło, że to ponoć KOBIECE forum, tak więc chyba odpowiednie(w teorii) miejsce na taki właśnie topik. No ale, że tu więcej facetów niż kobiet to już inna sprawa...

Gość viiiinnica
ja widzialam to zdjecie bo rano przy kawie czytalam ten temat-przecietna dziunia z disco z ostra tapeta i cycem na wierzchu ale niewazne-pisala z godzine po domniemanym zdarzeniu a potem nagle flirtowala o masowaniu swojej dupy i wstawila ta fote .....zenada. co najlepsze-czytalam juz topik kobiet ktore naprawde to przezyly i rzygac mi sie chce jak ktos sobie robi jaja z takiego tematu

malenka008855----> czytam twoje wypowiedzi i nie wierze... :O szybko sie pozbierałaś po tym co Cię spotkało?? no chybaże Cię to nie spotkało a było tylko wymyśloną bajeczką.. współczułam Ci na samym początku, ale z każdą kolejną twoją wypowiedzią zaczęłam wątpic w realnośc tego zdarzenia... :O przecież byłaś taka załamana i przerażona a tu nagle piszesz o innych dziewczynach które Ci zazdroszczą urody (?), następnie kasujesz fotkę i piszesz że wstawisz inną..?? KOBIETO CZEGO MAJĄ CI ZAZDROŚCIC INNE DZIEWCZYNY?? URODY?? :O O TYM PISZESZ NA TYM TOPIKU?? CZY O PRÓBIE GWAŁTU?? następnym razem jak bedziesz wymyślała jakiś temat to bardziej się postaraj.. tyle odemnie

Gość miejsce odpowiednie jest
ale ta pizda przegina

obecnie na tym topiku rozmawia się o majtkach pod napięciem, alarmach antygwałtowych i tym podobnych nowinkach technicznych mających na celu wzmocnienie bezpieczeństwa pań na ulicy w godzinach późnonocnych🖐️

tak macie racje ;) oczywiście :) wymyślilam to bo lubie pisac ludziom ze mnie ktos chciał zgwałcic :) bardzo mnie to bawi :) naprawde to swietny pomysl na spedzanie czasu :) hah ;) zalosne :) ciekawe ze to tylko kobiety pisza ;) a wytapetoway ryj?:)) nigdy w zyciu nie uzywalam pudru gdyz nie moge ale widac Ty masz dobre oko skoro widzisz takie rzeczy na czarnobialym zdjeciu :)) jestes bystra i spostrzegawcza :* :):) haha nie bede sie wam tłumaczyc z wszytskiego ;) bo to bez sensu. nie zalezy mi na tym zebyscie mi wierzyły bo jakos wasza wiara w to nie napawa mnie radościa. myslicie ze jestescie ekolwentne piszac ze jestem pusta a w gruncie rzeczy mozna to samo powiedziec o was ;) moje zdjecie wstawilam tu juz kiedys a potem usunelam, wiec to nie pierwszy raz :) coz widac nie wiecie, ze jestem tu stała i praktycznie od bardzo dawna tu jestem ;) ale oczywiscie, macie pomaranczowe nicki i tak to latwo kogos obrazac ;)) ... powiem wam jedno - wyglad krytukuje ten ktory jest zazdrosny badz ten ktory musi sie dowartosciowac. tyle - dziewczynki ;) ile wy macie lat? 15 ? 16 ;)? pozdrawiam was goraco panienki :*

Gość mmmmmmumin
hehe 997? ona wolala masaz dupska z tego co tu czytam wiec chyba raczej zalowala

tak powinnam teraz pisac tylko o tym co czuje i zagnebiac sie ;) ja jestem bardzo zadowolona z tego ze panowie tutaj pomogli mi na chwile o tym zapomniec i normalnie porozmawiac :)) poza tym ktos tam napipsał ze 997 prosty nr... prosze przeczytaj całosc;) bylam na policji:) piszcie piszcie dalej :) powiedzcie mi cos o mnie czego sama nie wiem :D dziunia z disco ?:) taaak .. ;) jestem studentka medycyny - dziunia z cycami i ostra tapeta na twarzy ;)

hm.... masaz dupska :)) ? tak macie racje to JA szukalam osoby ktora mi to zrobi ;D ludzie jesescie zalosni normalnie smiech na sali ;) ale przy tym wszytskim sie swietnie bawie wiec piszcie dalej :)

panienko wyzej napisałam, ze nie bede sie tłumaczyc :) wypowiadam sie, na wasz temat ;) czy to tłumaczenie?:) chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem ;)

Gość quelllana
hmmmmmmmmmm jak wspomnialam tydzien temu ktos probowal wlamac sie do mojego domu i choc zostal sploszony i nawet ja go nie widzialam tylko moj chlopak to jeszcze pare godzin nie moglam sie uspokoic bo ktos probowal naruszyc moja prywatnosc i byc moze nas skrzywdzic a mysle o tym do dzis.....a ty?szarpal cie chcial gwalcic rozbierac a ty wlazisz chwile po tym na forum i flirty sobie urzadzasz?nikt ci nie narzuca ze masz sie jakos zalamac na miesiac ale to juz chyba lekkie przegiecie?kazdy przezywa inaczej ale takie cos????dodam ze nie widzialam foty i gowno mnie obchodzi jak wygladasz-starczy to co piszesz....