Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

flirty? flirty? no prosze Cie ;) chyba nie wiesz co to flirt :) napisałam ze ide bo mnie pupa boli.. a on ze pomasuje ;) nie no uczepiliscie sie naprawde :) ale oczywiscie, macie racje ;) lepiej wam? :)

Gość siostra brata ty
dupe to powinnas od razu na policje zabrac a nie siedziec na kafe pierdolac od rzeczy....co za debilizm

wiesz co?? my nie musimy Ci "dojezdzac" (cóż za wyrażenie!) bo pisząc Twoim językiem jakże bogatym-sama już sobie dawno "dojechałaś" ;) dobranoc

Gość siostra brata ty
haha i jeszcze dodala CUD ZE ZYJE buahahahaha baaaaardzo sie panienka przejela utrata zywota:)

Gość agaagusia
Widzisz malenka tu na tym forum niewarto dodawac nowych tematow bo cie skrytykuja,wysmieja i jeszcze bardziej dopierdziela...ja zalozylam tu temat i przyjebali sie domnie bo nie robie spacji...zalosne,ja cie z jednej strony rozumiem,niezostalas zgwalcona i sie cieszysz z tego powodu... bo rozumiem ze gdyby cie zgwalcili to bys tu nie siedziala....ale co zrobisz sa ludzie i taborety;)

Gość bigsusgx
malenka prosze napisz jak wyglądał ten koleś i gdzie mieszkasz mniej więcej bo ja tez mieszkam w centrum gdyni i sie przestraszyłam troche jak jeszcze napisałas ze było kilka gwałtów ostatnio!

ok 177 cm , krotko sciety .... lekko łysawy. zarost delikatny na całej twarzy... bezowa kurtka... taka ciemna dosc. dzis bylam ropoznac go ale to nie on ... i teraz ... wyjezdzam dzis... na wies ;) odpoczac

Gość ilokoko
malenka008855 -----> ile ty wogóle masz lat??? bo zastanawia mnie że siedzisz na kafe od rana do rana! :O czy ty wogole chodzisz do szkoły, czy jesteś tak tępa że już Cie tam dawno nie chcieli?? pracujesz czy obijasz sie?? żal:O

Gość not notnot
bo to kurwa jest, dziwic sie ze chcial ja zgwalcic, jak wywala cycki przy najblizszej okazji, i to nawet na forum internetowym!!! przy obcych ludziach! takie dziwki juz dawno nie chodza do szkoly.

Gość ilokoko
i sie zmyła chyba:O moze do szkoły poszła hahaha :D

Gość autorko napisz co slychac
jak sie czujesz?? dlaczego nie piszesz, co ztym facetem, znalezli go?? nie przej,muj sie tymi wypowiedziami

Gość o nieeeeee
autorka juz nie chce pisac bo jest poyebana:O głupia suka:O

witam, niestety nie znalezli. pokazywali mi zdjecie ale to nie byl on. tzn na 80% powiedzialabym, ze to on ale nie jestem pewna to niech szukaja dalej. jutro ide na rysopis tylko ze pamiec juz nie ta..... i nie pamietam do konca jego twarzy.... niestety. Dziekuje tu za wypowiedzi, nie jestem suka a bluzka z dekoldem to chyba nic zlego.. a 2. owszem ucze sie, studiuje medycyne tak dla przykladu...

Gość Emmett Fitz-Hume
Fajną fotę miałaś :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Ale więcej pozytywnych vibracji u każdego z oglądających Panów :)

Gość Emmett Fitz-Hume
To bardzo dobrze :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Bo chodzi o to żeby było miło :P

" malenka008855 witam, niestety nie znalezli. pokazywali mi zdjecie ale to nie byl on. tzn na 80% powiedzialabym, ze to on ale nie jestem pewna to niech szukaja dalej. jutro ide na rysopis tylko ze pamiec juz nie ta..... i nie pamietam do konca jego twarzy.... niestety. Dziekuje tu za wypowiedzi, nie jestem suka a bluzka z dekoldem to chyba nic zlego.. a 2. owszem ucze sie, studiuje medycyne tak dla przykladu... " Na wszelki wypadek lepiej żeby ten co był pokazywany był śledzony:classic_cool:.