Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhtejhrtjty

Kobiecie imie - sympatyczne, ciepłe, ale jednoczesnie do tak pospolite jak

Polecane posty

Gość Heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
padło pytanie o sympatyczne imię, nie o imię waszych puszczalskich i głupich znajomych :) Poza tym każdy myśli inaczej, i w końcu wyjdzie, że wymieniono każde imię jako fajne i jako nie fajne.

Gość a dlaczego zaraz
Mnie sie podobają imiona Emilka i Amelka. Są ciepłe. I łucja, ale zdrobnienia do niego nie ma. Janeczka też jest ok, ale już pełna wersja Janina nie bardzo. Lidka też warta zastanowienia. Żadne z tych imion nie jest moim imieniem, zeby nie było, ze swoje chwale. 🖐️

Gość prrzytulasek
emilka i amelia faktycznie niezle.lubie jeszcze imie alicja mysle ze jest przyjemne calkiem w brzmieniu.uwazam ze Mania tez jest bardzo ladne ale nie w pelnym brzmieniu -marianna

Agnieszki to suki, a i owszem zgadzam sie :classic_cool: suki maja latwiej w zyciu :classic_cool: :classic_cool:

Gość agaruda
Ja jestem Agnieszka ,zona, matka trojga,,,, i również znałam Agnieszkę koleżankę moja do czasu>>>> jak z moim mężem w ciąże nie zaszła i co wy na to?????

Danny chyba nie zrozumiales :classic_cool: kiedys mi si epodobalo Alicja, ale niechcialabym zeby do mojego dziecka mowili 'Ala' :o

Gość gggdyyyyy
Może Gosia? Wszystkie Gosie jakie znam są fajne :)

Gość karolina---
zgadzam sie agnieszki to wyyrafinowane cwaniary, szmaciska bez wyrzutow sumienia

Gość aaaksksksks
AGNIESZKA - okropne imie :o

'sz' w Agnieszka jest piekne samo imie brzmi z klasa, nie tak jak Iwony,Angeliki,Karoliny itp Agnieszki rlz i tyle :P

Gość a może Lidka
Lidka ładne i mało popularne

Gość pSZeCZkolanka
Zapraszam do mnie do przedszkola - przekonacie się co jest pospolite, a co nie... W 9-cio oddziałowym przedszkolu jest tylko JEDNA Ania i JEDNA Kasia. Za to Nikola co najmniej jedna w każdej grupie. Ludzie tak się zachłysnęli "nowością" "oryginalnością", że teraz właśnie te Anie, Kasie i Joasie są wybitnie oryginalne!