Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scissors 80

postanowiliśmy się zejść ponownie, byl sex i ...

Polecane posty

Gość cham i tyle
scissors 80 wierz mi, gdyby on chciał żeby coś z tego było dawno by było, taka prwda

Gość what can i do
Ja seksu nie zaluje- chcialam to sobie ulzylam.Bylo ok. Rok zylam w celibacie. Nie zakochalam sie ale wkurza mnie ze akurat musialam sie przespac z takim tchorzem, myslalam tzn sprawial wrazenie facet z klasą i doswidczeniem zyciowym, rozsądnym. Trudno - bladzic jest rzecza ludzką, teraz bede bardziej ostrozna pod tym wzgledem

Gość cham i tyle
what can i do sorry, ale skoro rozstał się z była brakowało mu seksu to.... na to wygląda, Ty raz popełniłaś błąd, ja 3x

Gość scissors 80
Nie chodzi o to czy bylo fajnie. Ale 2 dni się nie odzywal. Mówi że nie mial o czym pisać. Czy nam wychodzi tylko sex? Ale jestem zla na siebie. Na niego też. Dobrze że tak się stalo. Chroń mnie Boże żeby się z nim godzić.

Gość what can i do
Teraz nawet jakby sie odezwal to juz jest spalony, mimo ze proponowalam mu przyjazn

Gość scissors 80
Napisalam że to bylo nasze ostatnie spotkanie. Jak chcemy się dobrze czuć to lepiej nie utrzymujmy kontaktu. Za bardzo się wczulam, za bardzo bylam za nim.

Gość Alegrijaa
Kobieto olewa cie daj sobie spokoj

Gość scissors 80
No nie inaczej. jak się chcial godzić i jak to sobie niby wyobrażal? Bo akurat ma inne sprawy? A ja nie mam? Chcialam teraz bo już nie wytrzymywalam. A on myślę że nie byl przekonany ale skoro napisalam że chcę się spotkać no to wykorzystal okazję.

Gość Honkaa
Powiedz mu że chyba jesteś w ciązy po tym ostatnim ;) Niech chłopak sie postresuje..

Gość genoooo ewka
skoro tak to przezywasz to musi ci na nim zalezev bardzo ale on tego nie docenia, jesli ty chcialas sie z nim pogodzic a on mowi ze ma narazie duzo na glowie to sorry ale poprostu nie chce z toba byc, moze tez byc tak ze trzyma cie tylko w rezerwie zeby czasem mogl sie z toba jeszcze przespac :O daj sobie z nim spokoj

Gość STARA PRAAWDA
poprostu sex z tobą mu się nie podobał i nie chce do ciebie wracac bo chce wyhaczyc lepsza laske i miec lepszy sex, a ty juz mu sie znudzilas bo mial cie juz 100000 razy!!!!!! i taka prawda!!!! 🖐️

Gość scissors 80
Kochalismy sie jak dobrze policze 3 razy tej nocy. On wie ze pod tym katem jest dobrze. Ja w sumie mam to gdzies. W miedzyczasie mialam kogos. Ale wole kogos kogo kocham. A nie dla sportu. Ja nie wytrzymam fazy na przetrzymanie, powiedzialam jak sie spotkalismy ze nie chce byc na przetrzymanie. Od sexu. Wkurwia mnie ze nie mial pomyslu na rozmowe, ale na sex owszem. Czuje sie jak prostytutka. Nic zesmy sobie nie wyjasnili. ja mu chyba gebe obije. Ale prosciej bedzie go olac.

Gość emma baton
Ale o co robisz halo? Dałaś mu dupy i po sprawie.

Gość scissors 80
Dalam, nie dalam. Co za różnica. Nie wczuwam się. Chodzi o coś innego - chce być ze mną, pogodzić się. Dwa dni się nie odzwywa, ma swoje sprawy. To po cholerę mi dupę zawracal. Jestem zla. On jest nienormalny a ja naiwna.

Gość scissors 80
Ale byśmy się sobie porozmawiali. Zanosilo się na to. Dążyliśmy oboje do tego. A tak to nie będzie już wyjaśniania niczego.

Gość emma baton
Zawracał ci dupę by ją zerżnąć i udało mu się.

Gość golodupcom podziekuje
nieodpowiedzialny gówniarz z niego albo debil totalny