Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Majorka Minorka*

Kuźwa!!! Cholerny fałd skory po cc sie powiekszyl i jest cieply. POMOCY!!!!!!!!!

Polecane posty

Nie ma co się doszukiwać skutków porodu i połogu bo tak jak mówię,gdybyśmy zaczęły wszystko wypisywać to kobiety nie zdecydowały by się rodzić :) bo by było tego za dużo

ale hemoroidy nie muszą wychodzić w trakcie porodu, mogą wyjść też w trakcie ciąży,wtedy kiedy kobieta w ciąży ma zaparcia,

jestem po 2 cc- jestem po jednej cc i nie chciałabym rodzić naturalnie. Ból brzucha tylko 2 doby, po 2 dobach juz śmigałam po korytarzu, zadnego bólu pleców po znieczuleniu ( miałam podpajęczynówkowe czy jak mu tam) owszem ciązko jest kichnąc czy gośno się śmiac ale to tylko w pierwszych 3 dobach. Blizna zagoiła się w ciągu tygodnia. dokładnie po tygodniu to ja zapomnialam ze miałam cięty brzuch. Szew kosmetyczny, niewidoczny. CC miałam bo moja córka się nie odwróciła i ze względy na wcześniejsze poronienia ciąza była wysokiego ryzyka. Nie wyobrażam sobie sn i ciącia mniedzy nogami. Dziewczyny po sn nawet po 10 dniach nie mogły siedzic na tyłku;/. Nie wiem kto wymyślił ze po cc dochodzi się wolniej do siebie. Sprawa indywidualna.