Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefwefwefwef

W JAKIM CZASIE NAUCZE SIE NAJSZYBCIE ANGIELSKIEGO?

Polecane posty

Gość wefwefwefwef

jestem na poziomie hm, intermidiate, jak szybko moge sie nauczyc ang zeby normalnie rozmawiac? macie jakies doswiadczenia w takiej ekspresowej nauce? jak to zrobic?

Gość intermediate chyba raczej

Gość knkn
Zeby rozmawiac trzeba miec kontakt z zywym jezykiem i byc zmuszonym do mowienia, nie nauczysz sie plynnego mowienia z ksiazek.

Gość jak wyjedziesz do Anglii
to 10 razy szybciej niz na najlepszym kursie jezykowym

Gość reqrfqefrqfqf
i ntermediate oczywiscie, no sami widzicie:D ok, musze umiec do pracy, wiem ze trzeba mowic, ale jak to zorganizowac zeby zaczac plynnie mowic po kilku miesiacach? jaki kurs? jak sie uczyc samodzielnie? chyba wczesniej mowilam lepiej ale wszystko ucieklo, pomozcie

Gość w czasie present continuous
🖐️

Jeśli jesteś na poziomie intermediate, to jakąś wiedzę już posiadasz. Ale wiedza to nie wszystko - trzeba się jeszcze przełamać by używać jej w praktyce. Tak jak ktoś tu wspomniał - najlepiej wyjechać za granicę, jak będziesz zmuszony używać angielskiego, to się nauczysz migiem. Ale jeśli nie masz takiej możliwości, to proponuję choćby przez skype'a pogaworzyć z obcokrajowcami :)

Gość wrefwewfeewf
niestety nie ma mozliwosci zebym wyjechala za granice. Musze sie nauczyc tutaj. Na pewno cala gramatyke moge powtorzyc sama, slownictwa tez sie naucze troche, myslalam o jakims intensywnym kursie, tylko nie wiem gdzie takiego szukac

Anglika nauczysz sie szybko poprzez komunikacje miedzypanstwowa na zachod od Polski :). Nie wykluczone sa rowniez stosunki miedzyrasowe o charakterze poznawczo- kulturowym :)

Gość szkoły Callan polecam
jak dla mnie rewelka!

to ja wlasnie zaczynam teraz poziom headwaya intermediate i oprocz kursu znalazlam native speakera,bo nic nie umialam mowic , jestem po pierwszej lekcji i mam wrazenie,ze to mi pomoze :)