Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co mam myslec

CZUJE SIE UPOKORZONA! MÓJ MĄŻ DZIS POWIEDZIAŁ MI ŻE

Polecane posty

JEGO SIOSTRA napewno nie bedzie robila lodów bo poprostu ma obrzydzenie i nie nalezy do tych dziewczyn. Poczulam sie jak kurwa mój maż jest moim pierwszym partnerem i robie mu loda nie powiem ze to uwielbiam ale on to lubi i sprawiam mu przyjemnosc. Kiedy ja mialam opory powiedzial mi ze jestem ograniczona!

Gość Halinka Niemłynkowa
każdy ma swoje dary i talenty:) Jeden śpiewa drugi nie. Jeden lubi czarny drugi biały. To samo w ars armandi:) Jedna umie tylko lody i striptiz to niech robi. Jest specem od ćwiczeń ok. A druga dba o prąd i klimat..ma dar czułości, nie wiem jak to nazwać. Jest inna. I tyle. Zażalenia do genów, charakteru.

Gość cosmpolitanGirll
haha dobre! co ma czulosc do lodów ja jestem zajebiscie czuła i robie mojemu facetowi loda a on robi mi minetke i jest cool trzeba miec fantazje!

Gość Halinka Niemłynkowa
Dobrze. Moze opisz to jak Wisłocka:) w poradniku. A czemu ja mam nasladowac jakas Wisłocką? Ona sie tak kochała z facetami. Ty tak. A ja tak:D

Gość cosmpolitanGirll
Halinka pewnie jakas Inna robi loda za ciebie twojemu facetowi

Gość ciporka
Wspołczuje ten teks eymnwpienił i chyba bym mu na jakis czas przestała ulegac i dawac dobrze .... niech sobie pomysli dupek ze to nie jest zawsze mił ei przyjemne brac ch*****a w buzie jeszcze jak rusza głowa twa...... Kosmos Faceci na MArsa;/

Gość Duża Ania
rozumiem Cię... tez bym się głupio czuła a na Twoim miejscu bym zadała karę Twojemu facetowi... szlaban na oral?

Gość niestety nie Halinka hihi
Drogie Panie proponuje PROTEST PRZESTANMY TYM CHUJOM ROBIC LODY

Gość ciporka
jestem zzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa

Gość czemu nie drazysz bardziej tem
tematu? Wroc do niego i zadaj pytania to sie dowiesz o co mu dokladnie chodzilo, a jak sie okaze ze o kobietach uprawiajacych oral mysli ze sa "takie" to bardzo powaznie powiedz ze ty sie szanujesz i chcesz zeby on Ciebie tez i od teraz przestajesz to robic ;)

Gość ciporka
Niech sie napawa podgladaniem siostry ktora pewnie wczesniej zaczela lody robic niz ty jemu ;p na banka

Gość nastepnym razem powiedz
ze "nie nalezysz do tych dziewczyn" i niech se loda zrobi sam. :D

własnie, powiedz dziadowi, że jednak też nie należysz do tych dziewczyn i nie odpuść, dopóki Cię porządnie nie przeprosi, hipokryta mógłby zrobić kolację na zgodę, albo Tobie zmysłowy masaż, zażycz sobie czegoś - na przyklad seksu z dłuuuugą i czuła grą wstępną

Gość ciporka
jak mnie moj wpienitbilam kilkarazy tak on mi minetke a ja mu NICCCC!!!!!!!>hahaha> i poszłam spac sie w****na maxa ;pa ja byłam górą

Gość cporka
minetka za nic i spanie to jest efekt piorunujacy!!!!!

z tą minetką dobre a potem powiem ze sie szanuje nie zrobie mu juz tego loda bo nie jestem lodziarą i pojde spac:)