Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5 tc.

Czy jest tutaj choć jedna dzieczyna, którą w ciąży NIE BOLAŁY PIERSI???

Polecane posty

Gość 5 tc.

czy to jest normalne i w ogóle możliwe?

Gość fhtdfrdtd
No mnie nie bolały. Dlatego od razu wiedziałam że coś się zmieniło w moim organiźmie i od razu domyśliłam się że to ciąża. W ogóle ból piersi jako wyznacznik ciąży to stereotyp.

mnie nie bolały. W ogóle miałam taką bezobjawową ciążę, żadnych mdłości (nic!!!), zachcianek, zgagi itd. Jedynie brzuch mi rósł więc wiedziałam ze to na pewno ciąża:) i pod koniec miałam skurcze łydek i opuchnięte stopy (upał). Nic mnie nie bolało, nic mi sie nie działo. Broniłam się dwa tyg przed porodem, do konca latałam wszędzie itd. Mozliwe, ze Cię nic nie boli.

Paulinko ale z Ciebie szczęściara :) a odnośnie pytania autorki topiku, to jest to możliwe. Nie jest regułą, że w ciąży muszą boleć piersi

Gość 5 tc.
No właśnie jakoś ciężko uwierzyć mi w tę ciążę bez objawów zwłaszcza, że w pierwszej ciąży miałam więcej objawów i również ten ból piersi. Nie wiem czy to jest normalne, że teraz tego nie odczuwam? Czuję się tak jak nie w ciąży...

na ja też myślałam jak to będzie okropnie, ale na serio nie miałam objawów tych przykrych, moja mama też. Moze to jakoś genetycznie jest uwarunkowane. Miałam tylko te skurcze łydek później i raz różyczkę taką ciążowa, ale to tylko wysypka na 3 dni i koniec. Mam tez koleżankę, która w pierwszej ciąży nie miała takich przykrości (mdłosci, zgaga, ból piersi), a w drugiej tak. Z tego wynika ze ciąża ciąży nie równa, i jeśli nic CI nie dolega, to tylko się ciesz! :)

Gość 5 tc.
Cieszę się:) aczkolwiek ciężko uwierzyć mi w tę ciążę;) jeszcze nie byłam u lekarza, bo to koniec 5 tygodnia więc nie ma sensu, ale dopóki lekarz nie potwierdzi, to chyba wciąż będę miała wątpliwości czy rzeczywiście jestem;)

Gość mnie tez nie bolały i nie uros
.. i nie urosły ani o pół centymetra :o

Gość 5 tc.
Mnie w pierwszej ciąży urosły aż o 12 cm!:D

mnie też nie bolały i nie miałam żadnych objawów ciąży. nawet brzuch mi nie rósł do 6 miesiąca chodziłam to nikt prawie nie wiedział że jestem w ciąży. dopiero pod końiec trochę sie powiększył aę widoczny był tylko jak stałam. a że miałam ciążę zagrożoną, leżałąm to dalej w zasadzie był niewidoczny;)--

mi tez nie było widać brzucha tak do przełomu 5/6 miesiąca. A piersi urosły mi dopiero po porodzie jak zaczelam karmic, wczesniej nic, i balam sie ze nie mam pokarmu, no bo jak? :)

Hej U mnie było tak samo, piersi ani nie drgnęły, za to po porodzie już tak. Też do samego końca biegałam na uczelnię, całą ciąże przeszłam supre, jedyne co mi dolegało to zgaga od 8 miesiąca:) Pozdrawiam

Gość 5 tc.
Z brzuchem już u mnie nie jest tak wesoło:O Bo już po południu jest wielki jak w 5 miesiący:O takie mam wzdęcia:O

Gość p a o l c i a
W pierwszej ciąży bolały w drugiej już nie :)

Gość mnie nie bolały wcale
mnie też wcale nie bolały, ani w ogóle nic, zero żył, rozstępów, nawet w ogóle nie urosły aż do 9 miesiąca mam termin porodu za 2 tyg i dopiero teraz musiałam zmienić stanik na o rozmiar większy, zauważyłam obecność mleka i siatkę żył na klatce piersiowej, ale nie bolą w ogóle całą ciążę czułam się super, zero mdłości czy innych typowych objawów

w drugiej ciąży organizm jest już przyzwyczajony do "burzy hormonalnej" więc niekoniecznie muszą bolec piersi... swoją drogą zazdroszczę... mnie bolą okropnie... :o no i te wzdęcia... czy znacie może jakoś sposób??? :o

Gość 5 tc.
No właśnie, co na te wzdęcia? jem dokładnie tak samo jak przed ciążą, a mam te cholerne wzdęcia, których wcześniej nie było.