Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rarafr34321

Jeden facet w towarzystwie wielu kobiet...to dziwne zjawisko, kobiety zachowuja

Polecane posty

Gość rarafr34321

kobiety zachowuje sie jakby chciały sobie wydrapac oczy.Natomiast odwrotna sytuacja, jednak kobieta w towarzystwie wielu facetow, faceci zachowuja sie duzo kulturalniej niz babki, nie kłóca sie , nie dogaduja sobie. Natomiast kiedys znalazłam sie w takiej niekomfortowej sytuacji, gdzie był jeden facet i wszystkie baby sie na niego rzuciły, zaczely sie narzucac, dogadywac kolezanką, z ktorymi na codzien całuja sie na powitanie.kOBIETY CZEMu tracimy wszelkie opory i kulture w takiej syutacji?w ogole sie nie szanujemy i nie ma solidarnosci jajnikow;)

Gość nieczego tak nie lubię
i nic mnie tak nie drażni jak ta fałszywa rzekoma solidarność jajników

Gość wqeefw
masz racje z ta solidarnosci!poprzednia kobieto

Gość ja zachowuje sie odwrotnie
jezeli jestem z kobietami i wsrod nas jest jeden rodzynek to odsuwam się w tył... nie znoszę tej chorej konkurencji jaka panuje wsrod kobiet. nie jestem z tych co to bedzie pkazywać jaka jest śmieszna , zabawna i lepsza od kolezanek. to nie dla mnie :O ps 2 - poza paroma kolezankami ktore mysle podobnie do mnie, reszta kobiet dla mnie to dno :) pozdrawiam :classic_cool:

Gość fanka kazika S
do ja zachowuje sie odwrotnie!!Przybij piątkę stara;)hehe mamy taki am punkt widzenia;)Co najlepsze gdy tak milcze i odsuwam sie na bok, to tenze rodzynek znudzony głupia paplaniną tamtych bab , sam mnie zaczepia;)buhaha;)

Gość ja zachowuje sie odwrotnie
no dokladnie :classic_cool: piona 🖐️

fakt autentyczny, moja szefowa , w brygadzie sami faceci, była oddelegowana do pracy wśród samych kobiet. Wytrzymała wśród bab miesiąc i wróciła jak naprędzej do swoich "chłopów".......

Gość frewrfe
le czemu tak jest czemu tak sie dzieje i co zrobic, zeby tak sie nie działo?