Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina12363

Co zrobić jeśli facet zostawia Cię i bierze ślub z inna?

Polecane posty

Mam na imię Karolina i nie mogę pogodzić się z tym że mój ukochany odszedł do innej i wziął z nią ślub.Byliśmy ze sobą 2lata planowaliśmy ślub,chcieliśmy założyć rodzinę.Jak w każdym związku zdarzały się wzloty i upadki ale zawsze wychodziliśmy z tego cało.Jednak pewnego dnia mój facet spakował się i po prostu się wyprowadził,potem napisał mi tylko sms-a że na mnie nie zasługuje .Parę dni temu dowiedziałam się że wziął ślub z inną kobietą i za 7 miesięcy urodzi mu się dziecko!A ja mimo wszytko nadal go kocham,i nie mogę darować sobie że to nie ja jestem jego żoną i że to nie ja urodzę mu dzieci...non stop o nim myślę to jest jak obłęd!!Proszę pomóżcie mi i doradźcie co mam zrobić!!!

Gość eeeeeeeeeeewwwwwwcciaa
nic nie zrobić - olać do psychologa możesz iść - też miałam podobna sytuacje-tzn. nie wziął ślubu , ale związał się z jakas kurewka z pracy:) teraz mu za to wielkie thanks :)

cieszyć się, że to nie ty jesteś żoną tego pechowca. Nie dość, że po jakimś nieporozumieniu poleciał z podniesionym siusiakiem do innej, to jeszcze głupek wpadł i dzidziusia zrobił.......

Ja mialam identyczna sytuacje :) Bylismy razem 6 lat i tez planowalismy wspolna przyszlosc ba! byla juz ustalona data slubu. Lecz poznal ja jak jeszcze byl ze mna, ostatecznie powiedzial na odchodnym ze mnie juz nie kocha, mialam wtedy rowniez problemy dosyc powazne ze zdrowiem i wygladalo to tez tak jakby sie wystraszyl i uciekl :) szmaciarz:) To bylo rok temu w listopadzie zaraz potem dowiedzialam sie ze z nia mieszka w marcu zaszła w ciaze i teraz we wrzesniu byl slub :) na dodatek to moja imienniczka i mam nadzieje ze jak tylko bedzie patrzal na nia to bedzie widzial bol i cierpienie jakie mi zgotowal.

twoje pytanie brzmi co zrobic? Otoz nic nie mozesz zrobic :) Musisz sie z tym pogodzic i cieszyc sie ze sobie poszedl tchorz zakłamany. Takim banalnym ale skutecznym sposobem sa kontakty z ludzmi nie siedziec w domu i zamulać tylko wychodzic do ludzi i znajdz sobie jakies zajecie moze np jakis kurs .

Gość feministka 23 23
Kobieto ciesz sie ze to nie ty!!! Teraz on bedzie ja zdradzal Ciesz sie ze jestes singielka po co ci slub ?? Ja juz przestalam wierzyc w wiernosc i milosc Singielki gora!!!!

choc może brzmi to dla ciebie nierealnie, kiedyś ci przejdzie..:) najlepszym lekarstwem na faceta jest inny facet. Ja kiedyś też rozpaczałam po rozstaniu z poprzednim facetem. Kilka miesięcy po zerwaniu chadzał już z inną, a później wzieli ślub. Dopiero nowy facet sprawił, ze przestałam o nim myśleć. A teraz?? Hmm na NK wygląda na szczęśliwego.. Ma śliczną córeczkę.. I tak sobie myślę, że i tak bym z nim dziś nie była. Po prostu:)

Gość Ikusia123
Ale wy się rozczulacie. Bardzo dobrze, że odszedł bo to najwyraźniej straszny kutas był. Ja wychodzę z założenia, że to jego strata i miejmy nadzieję że ta lalka z którą się związał to najgorsza sucz jaką kiedykolwiek poznał i będzie sypiał na wycieraczce.

czyli nastąpiła tzw wpadka i chłopak żeni się z przymusu. Możesz być pewna, że za jakiś czas, nieokreślony, będzie chciał do ciebie wrócić, a ty go przyjmiesz z otwartymi ramionami, i otrzesz łeski, które wylewa przez niedobrą żonkę.....

Gość najwspanialsiejsza
a pies go noga tracal, co to jedna ryba w oceanie? ogarnij sie dziewczyno, pora na nowego faceta w Twoim zyciu!!! nie ma nic gorszego jak uzalanie sie nad soba. Sama bylam tam gdzie jestes, a teraz co? Ja przeszczesliwa w nowym zwiazku w egzotycznym kraju a on dzieciata zone zdradza z jakimis szesnastolatkami!!! Hahahaha kijem go!!! Trzymaj sie mocno!!

Gość bezpracyniemakolaczy
pogodzić się z tym, nie ten to inny ----------------- zagłosuj na mnie http://tnij.org/eo75

potem napisał mi tylko sms-a że na mnie nie zasługuje stary przereklamowany tekst, uzywają go cioty co nie potrafią sie kulturalnie rozstac z dziewczyna :O wierz mi on naprawde tak nie mysli...

Gość Ikusia123
Ale w tym sms-ie to chyba jedyną mądrą rzecz w swoim życiu napisał