Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholerka...

nowy topik i basta

Polecane posty

Leniwczyku jeśli zęby u myłaś to nie widzę nic złego w śmianiu się do niego :D ps. kurna no dziś jak nic zostanę po lekcjach :o

Leniwcze nie marudz tylko działaj :D zawsze będziesz przed wypłatą , czy to po pierwszym , czy też przed nim :D

Masz wypłate 25??? Czy jak...? hmm... 25 to przelewaja emerytury na konto :D :D :D Wiem, ze dzis 26, ale pewnie był poślizg w ZUSie :classic_cool:

hoho leniwiec toż to jeszcze tylko dwa dni :) ja mam do 10 wypłatę i całe 90zł na koncie, 300 do zapłacenia za szkołę, 50 na paliwo do łodzi, 100 za telefon, 100 za prąd, 50 za gaz i co teraz ?? :O:O:O

ladaco uważaj co piszesz bo sam się nam tu rozszyfrujesz :P:P tak więc poszukiwania zawężamy do grona dyrectorów ze stolnicy :classic_cool: :P

ależ kochani mówiąc dyrektorom wcale nie miałem tego w dosłownym tego słowa znaczeniu namyśli..tylko sam jestem zdziwiony ze tak szybko juz kasa na koncie..widocznie zakład w dobrej kondycji jest ze juz przelali:)

jak by nie było mojej zonie trza kupić coś na doope:D, sobie jakieś buciska i wode toaletową:) a i dzieciakom po batonie moze sie trafi:D

Wiesz, sieć sklepów Społem ostatnio wzięła się za siebie więc i pracownicy ( w tym dyrektor monopolowego stoiska) ma wczesniej wypłate na koncie) :)

To może i ten trzeba podać na śmietnik :D Niech dzieciątka mają święto i dostanie się im po 2 batoniki :D