Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arieella

Co wybrać? Jak to pogodzić. Niech mi ktoś doradzi...

Polecane posty

Jestem w kropce. 5 miesiący temu podjęliśmy z mężem decyzję o dziecku. 3 miesiące temu poroniłam. Chciałam coś ze sobą zrobić , poszłam na wymarzone studia, schudłam i chcę się realizować , ale z drugiej strony marzę o dziecku. Co zrobić ? Jak to pogodzić? Boję się, że ciąża znów będzie zagrożona i będę musiała rzucić szkołę ... Nie wiem co robić ? Niech mi ktoś doradzi bo już głupieję ... :(

Gość xscdvfbgnhkmjn
Ile masz lat ?

Skoro ty nie wiesz czego bardziej chcesz i na czym ci bardziej zależy no to my tym bardziej nie wiemy.

Gość GIT-facet
To jest wlasnie twoj problem!!!!!!!! nikt za ciebie nie wybierze !!! wiesz moze poronolas bo nie chcialas tego dziecka (tak w duchu) ile masz lat?? to twoja sprawa :-) moze i jedno i drugie ,w swoim czasie???? nie szarp sie, pomysl na spokojnie, co kiedy bedziesz mogla zrobic? jezeli to nie medycyna to mozesz zaocznie!! jest mnostwo mozliwosci, problem wtym ze ty NIE WIESZ CZEGO CHCESZ BARDZIEJ!!!! No i oczywiscie czy twoj facet ci w tym pomorze??? pozdro

Gość naagaa prrawda
Skoro ty bedąc po poronieniu nadal zastanawiasz się czy wazniejsze jest dla ciebie dziecko czy costam innego to Ci za bardzo na tym dziecku nie zależy...

Idź na studia dziewczyno, realizuj marzenia o wykształceniu i pracy. Jak będzie pora na dziecko, to życie samo wszystko poukłada :) GIT-facet- jesteś beznadziejny. Pewnie masz doświadczenie z poronieniami, prawda? :p

Gość hfshiwe
a co to wsztstkim babom musi zaraz na punkcie dziecka odpierdalać?? Przymus jakiś czy co?? Normalne że chce sie realizować- to nie grzech i nie świadczy o niej źle, nie trzeba jej za to pietnować- qrwa nawiedzone matki polki wszędzie wlazą

Ja bardzo chciałam tego dziecka . Robiłam wszystko żeby podtrzymać ciążę... Brałam leki , odpoczywałam. Na studia poszłam żeby nie siedzieć samej w domu i nie zwariować myśląc dlaczego stało się tak a nie inaczej ... taki impuls. Jedne studia skończyłam rok temu. Te teraz są drugie, ale te pierwsze były nieporozumieniem i wcale nie interesuje mnie praca w swoim obecnym zawodzie. Bardzo chciałabym żeby odpowiedziała mi jakaś kobieta, która przeszła przez to , wybrała i nie załowała lub żałowała... Czy można pogodzić studia z macieżyństwem ?

Gość Mama Dzidzi
Można studiowac i miec dziecko. Ja bym wybrała dziecko:) praca jest, nie ma jej itp. A dziecko jest na zawsze. I to jest piękne:) Mija rok..Moja dzidzia mogłaby się urodzic w grudniu lub juz miec 2 miesiące.. Tak czas leci.. Nie przegap czasu na dziecko:)

Ja bylam w podobnej sytuacji. poszlam do szkoly po poronieniu ale zaraz znow zaszlam w ciąze. ciaza okazala sie zagrozona i musialam lezec od 3 miesiaca wlasciwie do konca. skonczylo sie na tym ze wzielam dziekanke i jestem bardzo zadowolona bo mam dziecko i skonczylam szkole :) Bedzie dobrze, zobaczysz. dasz rade. najwyzej przerwiesz nauke na rok. badz dzielna :)

Gość Ci powiem szczerze
że te 25 lat to akurat na dziecko. Nawet bym powiedział że 21-23 to najlepszy czas na dziecko. Jak nie teraz to kiedy ? Studia skonczysz za 3-5 lat i co wtedy ? Bedzies zalowac. zobaczysz.

Gość hahahaihihihhahaha
zostan kafestaraczka hahahahahahahahahahahahahahah nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeee