Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 20-latka

czy takie są dzisiaj młode dziewczyny

Polecane posty

Gość matka 20-latka

Ma syna 20 lat, kilka miesięcy wcześniej poznał dziewczynę no i zakochał się. Pojawiała się u nas w domu, spotykali się, bardzo dbał o nią, zeby np. nocą nie wracała sama do domu, seks po co najmniej 0,5 roku znajomości itp. Nieporozumienia zaczeły się, gdy nie wyraziłam zgody na jej nocleg w naszym domu po 2 miesięcznej znajomości, dziewczyna nie miała jeszcze wówczas 18 lat, uważałam ,że za krótko się znają, syn zresztą jest w innych kwestiach mało odpowiedzialny - więc była wojna z nim, dziewczyna obrazona, nawet w rodzinie komentarze,że zapomniał wól jak cielęciem był itp. Przyszły jej 18 urodziny,syn kupił w prezencie kwiaty i obrączki (sic!) Raptem po osiemnastce nastąpiło zerwanie, bardzo to przeżył, traktował związek poważnie. Okazało się,że w tym samym czasie dziewczyna spotykała się z żonatym facetem oczywiście dla seksu. Wszystko wydało się, wybuchła afera. Syn dowiedział się o tym,żażądał zwrotu wszystkich prezentów, zdjęc itp. Nie podobało mi się to,ale o dziwo - dziewczyna oddała wszystko. Jestem w szoku - co to za dziewczyna, czy takie postępowanie to norma?? Czy odebranie jej prezentów było na miejscu? Uważam,że pomimo całej sytuacji syn powinien pozostawić je i nie żadać zwrotu, pomimo tego,że jest wściekły i czuje się skrzywdzony i oszukany.

Gość jestem mloda ale
nie rozumiem tego hehee

kolejne prowo zeby wszystkim udowodnic ze mlode sie puszczaja? bo ja tu nie widze zadnego problemu. Chcial prezenty spowrotem - jego sprawa, Tobie nic do tego. Ty bys ich nie zadala on to zrobil, po co to wielkie hallo? chyba ze chcesz nam pokazac jakie sa teraz 18 letnie dziewczyny. I taka puszczalska sie trafi - wiec nie wiem po co ten topik.

Niech syn się cieszy, że dostał z powrotem to co chciał, bo co wartościowe, to dziewczyna mogła posprzedawać :P

Gość jknmjklhnj
moze slabo ja bzykal twoj synek...

Gość Elena48
Czy takie sa dziewczyny?Chyba nie wszystkie sa takie jak ta o ktorej piszesz.Ja mysle, ze mial pecha twoj syn.Rozczarowanie ale jak to w zyciu bywa.Trzeba sie z tym uporac emocjonalnie i oby pozniej syn nie stal sie cynikiem , ktory bedzie w przyszlosci traktowal instrumentalnie dziewczyny.Rozmawiaj z nim o jego uczuciach.Co do odbioru prezentow.Zadzialal pewnie impulsywnie i ze zloscia.Ja osobiscie uwazam, ze prezentow nie nalezy odbierac.To brak klasy i dobrego wychowania.Po co sie znizac do poziomu panny.Ale to ja tak mysle.Pozdrawiam.

Gość matka 20-latka
Bardziej chodziło mi o całą sytuację - spotykanie się w jednym czasie z 2 facetami. Syn miał jakieś plany z nią związane, ufał jej bardzo. Szczerze powiedziawszy ja tez byłam bardzo zszokowana całą sytuacją. Nie spodziewałam się, że tak młoda dziewczyna może mieć taki bagaż doświadczeń i zero zasad.

Nie spodziewałam się, że tak młoda dziewczyna może mieć taki bagaż doświadczeń i zero zasad. ptrzeciez teraz kazda juz nawet 15 latka zdradza :D wystarczy poczytac głupie topiki na kafe - według facetow, prawiczków - kazda dziewczyna sie puszcza i zdradza. Normalka :D poza tym jesli to prawda - ona zdradziła - ale 10 innych byłoby wierne. Nikt nie jest idealny.

Gość 22-letni prawiczek
nie wszystkie prawiczki uwazaja ze kazda kobieta sie puszcza A Ty matko daj synowi spokoj, niech sobie dyma dopoki moze

Gość 22-letni prawiczek
a tak w ogole skad wiesz kiedy mieli sex ? powiedzial ?

Gość tak mysle
wlasnie takie teraz sa dzeiwuchy!!! puszczaja sie na prawo i lewo a jak dostana po ryju to placza i nie wiedza za co!!

Gość matka 20-latka
Mam problem, bo może nie powinnam w kółko powtarzać o tych zasadach. Syn często mu zarzuca, że jestem niedzisiejsza, że te moje zasady są nieżyciowe, że ludzie czytaj: młodzież teraz żyją inaczej.

Gość matka 20-latka
Nie uprawiali seksu, syn chciał poczekać pół roku jak mówił, poznać ją lepiej - również przez szacunek dla niej. Upatrywał w niej przyszłej żony, co mnie bardzo zaskoczyło, bo nigdy tak da innych związków nie podchodził.

Gość 22-letni prawiczek
no to gratuluje, syn zostanie starym prawiczkiem bo nie moze sie uwolnic od matki

Gość matka 20-latka
Syn nie jest prawiczkiem, jesli o to chodzi i to już od dawna. Nie rozumiem, co to ma do rzeczy.

Gość a czego Ty sie spodziewałas
teraz wiekszosc dziewczyn w tym wieku to ma wieksze doswiadczenie i przebieg z facetami i seksem niż ty... oczywsicie nie wszytski i Twoj syn na pewno znajdzie sobie wartosciowa dziewczyne, ktora nie ebdzie go w rogi walic :D Tamten pewnie jej kase dawal, ale i tak jets to dla mnie ohydne...

A co taka zdziwiona? :D Takie są współczesne dizewczynki :o Wole nie miec dzieci niż ryzykowac posiadanie córki :o 🖐️ PS Niech się twój syn przebada, bo może go ta kurrwa czymś zaraziła :o

aha, po takim wydarzeniu synek na pewno się nauczy jak nalezy traktować kobiety - wyruchać, spuścić się na cycki i bye bye 🖐️ PS I nie dzwonić więcej 😴

teraz mlodziez (a czesto dzieci) wczesniej zaczynaja zabawy z sexem niz kiedys, ale nie martw sie - sa tez dalej takie dziewczyny, co sie cenie, nie puszczaja i chce byc tylko z chlopakiem swoim, a nie sponsorem - chociaz jest ich coraz mniej

Gość kaczka.podcieraczka
Takie dziewczyny sa nie tylko dzisiaj, takie dziewczyny zawsze sie zdarzały. I dziś jest tak samo - są dziewczyny, które chca sobie pobzykać i sie wyszaleć, są dziewczyny, które mają bardziej tradycyjne zasady. Nie wiem w zasadzie, na czym polega twój problem. Twój syn pewnie w złosci kazał jej te prezenty oddac, tak ogólnie powinno sie prezenty tej osobie zostawic, no ale to tak na rpzyszłosć

Gość a czego Ty sie spodziewałas
oj tutaj nie chodiz o bycie tradycyjna czy nie, ale o szacunek do człowieka, z którym sie jest. jak jestes wolna to dusza szalej ile wlezie, ale jak jestes z kims w związku to powinien sie on opierac na czacunku i zaufaniu a nie na kłamstwie i zdradze.