Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 24 latka

chłopak z którym jestem od pół roku właśnie mi oznajmił

Polecane posty

Gość moze byc gejem
albo impotentem, w obu przypadkach porazka i tak czy inaczej bedziesz chciala to zakonczyc. Cos czuje, ze on jest totalnie wobec Ciebie nieuczciwy nie mowiac Ci w czym rzecz, tylko mami Cie piep.rzeniem o seksie po slubie. Nie bedzie zadnego seksu, a jak bedzie to taki, ze nigdy wiecej nie bedziesz tego chciala! Moj ostatni facet byl z tych, co to po slubie, tez niby taki religijny, caly czas mi kity wciskal ze sex jest nieczysty i ze bez slubu on nie potrafi tak grzeszyc, a poza tym wkrecal mi jak on mnie strasznie kocha i ze jestem ta jedyna. I byl tak jak piszesz, taki starszy brat, bez przyjemnosci dotykania mie, tylko ewentualnie trzymalam go pod ramie jak szlismy przez miasto. w koncu powiedzialam mu, ze jak on nie chce seksu, to ciao, bo ja bylam od niego sporo starsza i juz wiem jak to moze byc fajne. Wtedy on sie zgodzil, i totalna kicha, calkowity impotent.W koncu sie przyznal, ze z innymi tez tak mial, sex go nawet nie interesowal nigdy, ale tez im wkrecal jakies historie. Teraz wiem , ze bajeruje nastepne dziewczyny na to samo, ze jest dziewica i ze on dopiero po slubie... Moze to tenTwoj? Jak wyglada?

Gość dziwne ze przebaczyl ze
robilas rozne rzeczy nago

Gość nie takie dziwne
on taki "dobry" i przebaczajacy, bo sam ma cos na sumieniu. Na pewno kreci, tylko nie wiem po co, szkoda marnowac czasu na niego.

Gość ***ale schizolce
no dokładnie tak może być :( i seks dopóki nie będzie dwoje dzieci, a potem znowu nic :O żenua

Gość a z jakiego jestes miasta
bo mi sie wydaje, ze ja tego goscia znam...

Gość ***ale schizolce
każdy zna chociaż jednego takiego gościa, takich facetó jest niestety mnóstwo: albo geje,albo krytpto geje ...no już nie wspomnę o studentach znanej katolickiej uczelni :(

Gość ale ten zachowuje sie jak moj
byly dokladnie! I wiek by sie zgadzal. Czy on ma na imie Marcin?

Też miałam takiego z neo i mówił na początku, że dopiero po ślubie, a potem sam chciał. Teraz po 3 latach dalej do mnie pisze, że chciałby ze mną się kochać, a jak mu odpiszę, że przecież nie jesteśmy razem i chyba zwariował to odpisuje mi, że żartował i chciał sprawdzić moją reakcję. Facet ma 27 lat. Żałosne.

Też miałam takiego z neo i mówił na początku, że dopiero po ślubie, a potem sam chciał. Teraz po 3 latach dalej do mnie pisze, że chciałby ze mną się kochać, a jak mu odpiszę, że przecież nie jesteśmy razem i chyba zwariował to odpisuje mi, że żartował i chciał sprawdzić moją reakcję. Facet ma 27 lat. Żałosne.

Gość ***ale schizolce
ja pierdziu, umieram ze śmiechu, skąd się tacy biorą? :D

takie organizacje potrafia wywaierać wpływ na człowieka. Sama pzrez chwilę należałam do "ruchu odnowy" i moim bliscy i znajomi mówili mi że się bardzo zmieniłam jak tam należałam. Zachowywałam się jak nie ja. . W organizacjach konserwatywnie katolickich ludzie faktycznie mają silnie zakorzenione że seks jest zły co prowadzi potem do zupełnej niemozności cieszenia się nim. na joego poglądy nic nie poradzisz a mogą być duzym problemem. Dobrze byłoby, gdybyś zwiazła się z kimś kogo poglądy sa w tych sprawach podobne i to samo sie tyczy jego

bardzo dziwne podejście do spraw seksu i religii. Moja żona jest bardzo religijna, ale sprawy łóżkowe, nie miesza do spraw religii. To co robimy w sypialni, to nasza sprawa, i nic księdzu do tych spraw. Pomóc czy doradzić i tak nie potrafi. a jak potrafi, to jest kochasiem jakiejś zakłamanej parafianki, bo do doradzania w tych sprawach trzeba mieć pratykę łóżkową. Co robimy w sypialni widzi Pan Bóg i jak dotychczas nie grzmiał gniewnie.

Gość sekty wywieraja wplyw
na czlowieka, to wiadomo. Zeby byc z kim z sekty, trzeba byc w tej samej sekcie, inaczej sie nie da. Bo uratowac kogos od sekty jest trudno, musi sam chciec, a potem z reguly potrzebuje jeszcze terapii...

Gość lamka 2
A co Ty kurde jestes jakies zwierze, ze nie potrafisz zapanowac nad swoimi huciami?? Pewnie do tego jesteś chrzescijanka tak? No to jesli tak, to powinnas wiedziec, ze kazdy niezamezny jest zobowiazany do czystosci. Ten chlopak powinien Cie rzucic, szkoda mi go, ze ma taka pusta no sorry dziewuche.

Gość moja propozycja to
zostaw tego chłopaka zrobisz przysługę jemu i jakiejs fajnej szanującej jego poglądy i sposób zycia dziewczynie. Zdecydowanie z kims innym bedzie mu znacznie lepiej. Pozdro

Gość lamka sie nudzi
spadaj do nauki, tu dorosli rozmawiaja! ;P

Gość ooo raanyyy.y
Autorko: 1) kazdy zdrowy facet czuje pociąg seksualny i to jest normalne, 2)jesli go nie czuje: moze byc gejem, moze byc oziebly seksualnie, mozesz go nie pociagac 3) traktowanie seksu w kategoriach "grzechu" swiadczy o niezdrowym podejsciu do tegoz i nie rokuje dobrze na wasze ewent. przyszle pozycie (podejrzewam,ze zdec. by sie i na biale malzenstwo w imię czystosci religijnej) 4)jego zachowanie trąci fanatyzmem, 5)uwierz, jesli facet nie drzy w Twoich ramionach i nie ma rozszerzonych zrenic ;)----zadnego ognia w zwiazku---nuda----szybkie wypalenie (tylko z czego?) 6) pol roku to baaardzo niewiele (juz planujecie slub??)---mozesz to bezbolesnie zakonczyc--dla niego lepsza zona ze wspolnoty -- z nią decyzje bedą mogli podejmowac w pelnym zrozumieniu. 7) jesli JUZ masz wątliwosci --nie pakuj sie w to, dziewczyno---one nie miną,z czasem urosną do rango zyciowych problemow(mowie z doswiadczenia) powodzenia w nowym zwiazku

Gość a teraz na poważnie
on ma duży problem z potencją lub jest gejem. Pierwsze oznaki tego, że coś jest nie tak to jego brak chęci kontaktu z Tobą. Wymyślił sobie sprytna wymówkę, a po ślubie wymyśli jakąś inna, jest ich nieskończona ilość. Byłam z takim chłopakiem, impotentem, który najpierw uważał, że wydziwiam (sex raz na miesiąc i to z problemami) później że wstydzi się swojego ciała (przytył), później że go praca stresuje, potem że go boli kręgoslup - nigdy nie odważył się nazwać problemu po imieniu, a gdy ja to powiedziałam, był wściekły. Nie zaprzeczył, ale jestem pewna, że do tej pory nic z tym nie robi - ego mu nie pozwala. Szkoda go ale jeszcze bardziej szkoda tych dziewczyn, które de facto oszukuje.

Gość załamana 24 latka
uffff jestem no więc postanowiłam dzisiaj odbyć z nim poważną rozmowę i postawić sprawę jasno, napiszę wieczorem jak poszło, bo teraz idę do pracy;) a wiecie jeszcze jaki jest motyw...? Moja rodzina go wręcz uwielbia, że miły, ładny, dobrze mu z oczu patrzy i do koscioła chodzi.....moja babcia szczególnie uważa że to ostatnie to świadczy o całokształcie człowieka, jego dobrym charakterze itd.......oczywiście nie sugeruję się nimi, to moje życie, ale zyć mi nie dadzą jak z nim zerwę....będą pytać dlaczego itp.... no nic, dzięki za odpowiedzi, napiszę do was wieczorkiem aha, on ma na imię Rafał a nie Marcin, ale chyba faktycznie wygląda na to że trochę jest takich typków.... GDZIE SĄ NORMALNI FACECI?????

Gość lamka 2
mam 40 lat ale w odroznieniu od was jestem szczera sama ze soba. Czuje sie chrzescijanka, to jestem nia, nie jestem hipokrytka. Rozumiem, ze autorka chce zawrzec ślub koscielny, czyli bedzie przysiegała przed Bogiem. Milość, seksualnosc i wszystko co sie z tym wiaze jest to odpowedzialnosc wiec i jednoczesnie siła charakteru. Czym sie odznacza czlowiek, ktory nie potrafi zapanowac nad swoimi popedami? i gdzie tu Wasza doroslosc?

Gość lamka 2
a swoja droga ja nie rozumiem, gdzie jest problem, chcesz sie auorko pieprzyc, to idz na ulice i final, jakos przeczekasz te 3 latka.

Gość babcie tak maja
ale babci jest obojetne, czy chlopakowi bryka czy nie, szczegolnie ze to nie jej chlopak. No coz, to Ty z nim bedziesz a nie rodzina. Rodzina sobie moze gadac ale jak bedziesz nieszczesliwa to Ci nie pomoga, bo jak? Nie przespia sie z Toba za niego. Moze sie okazac, ze on bedzie sie wykrecala i udawal, ze nie ma problemu i ze przesadzasz albo zacznie ci wkrecac, ze jestes grzeszna czy inne sekciarskie oskarzenia. to bedzie wyrazny znak, ze pociechy z niego miec nie bedziesz. Jezeli obieca konkrety np ze podda sie terapii i zacznie sie do tego stosowac, tylko wtedy jest nadzieje ze mu na Tobie zalezy i ze chce to uratowac. No chyba ze to wplyw sekty i on nagle przejrzy na oczy ze moze Cie stracic, ale obawiam sie ze on ma glebszy problem, skoro jego cialo nie reaguje jak powinno.

Gdyby mi chłopak tak powiedział to trochę obawiałabym się go. Większość tak się nie zachowuje. Bałabym się, że jest gejem, albo że po ślubie urządzi mi jakieś ortodoksyjne piekiełko, w stylu : żadnych tabletek tylko papieska ruletka :P

Gość lamka wracaj
do szkoly, za zimno na wagary.

Gość oo jania wróciła
pod postacią lamki! czesc Jania, smutno bylo bez ciebie!

Gość blondyn poczytaj
topiki zalozone przez Janie, tam dopiero dala czadu! wesola dziewczyna ;)

Gość lamka 2
Kiedys jak ludzie mieli zasady, to nie bylo przynajmniej nagminnie takich sytuacji, ze po slubie zakochalem sie w innej. Powinnas byc szczesliwa mimo tego wyrzeczenia, ze masz chlopaka z charakterem. Owszem zastanowilabym sie nad tym gejem i innymi, ale nie masz prawa zmuszac chlopaka, zeby obnizal swoja wartosc, bo Ty inaczej nie potrafisz jak tylko slizgac sie po zyciu.