Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 taka 26 latka

czy 7 partnerów to duzo????

Polecane posty

Gość bardzo duzo widac ze jestes
latwa

Ale na raz? :D Jejku, coś się przejmujesz opinią innych. Pociesz się oglądając Dziennik nimfomanki i zajadając się tabliczką czekolady. Nara 🖐️

Gość dokladnie tylko babiarz taka
zechce, porzadny facet nie

Taaa jasne. A ciekawe skąd facet będzie wiedział ile przed nim miała . Może się przecież przyznać do jednego albo dwóch :D

jak ma pipkę z mydła to dużo , wymydliła się i widać, a jak ma z mydła, to chłopu gówno do tego.

" Taaa jasne. A ciekawe skąd facet będzie wiedział ile przed nim miała . Może się przecież przyznać do jednego albo dwóch " Kłamią a potem się dziwią, że nie są szanowane. :o🖐️

Gość tylko na kurwiarza taka
zasluguje

Gość partnerka28
jesli facet pyta kobiete o liczbe partnerow to ta ,ktora sie wykreca od odp tzn,ze miala ich troche................. autorka miala 7 partnerow ale nie napisala ,ze sie z nimi bzykala ale wiekszosci chyba wlasnie sie z tym kojarzy........ ale jesli o to chodzi to tez mialam 7 ,zawsze jakies nowe doswiadczenie;) na drugie mi zdzira;)he

>>autorka miala 7 partnerow ale nie napisala ,ze sie z nimi bzykala ale wiekszosci chyba wlasnie sie z tym kojarzy........ wynika to z kontekstu zdania i wypowiedzi.

Gość przeciez kazdy facet
doskonale wie ze jak powie ze miala 1-2 to trzeba pomozyc ta liczbe przynajmniej przez 3 wy kobiety jestescie naprawde glupie...

liczba partnerów - to co mówi kobieta mnożymy przez 3 - to co mówi facet dzielimy przez 3 :classic_cool:

Gość partnerka28
przeciez kazdy........... glupie????? no tak tylko idiota tak mysli bydlak no niby tak wynika ale zalezy co komu w glowie siedzi czytajac to....................... taaaaaaaaaaaaaaaaak mnozenie dzielenie-coz,a jak podzielisz 1 partnerke????????????

Gość partnerka28
przeciez............ glupie? raczej przebiegle

Gość duzo
na 26 lat to duzo. Nawet jakbys z kazdym byla z wziazku to sorry 7 facetow w dosc mlodym wieku wychodziloby ze nie umiesz kochac, angazowac sie sama nie wiem, bo nie wierze ze za kazdym razem trafialas na ch..a. Ja mam 27 i mialam 3 i mi sie wydaje ze to duzo

Gość jeśli masz jakiegoś moralniaka
z tego powodu, to wydocznie dla Ciebie z a dużo. Ja miałam znacznie więcej i nie pytam innych co o tym sądzą. Bo nie uważam, żebym robiła coś strasznie nagannego.

"dla 3 przygodnych byla jak dmuchana lalka do dymania" ewentualnie oni byli dla niej zabawkami do bzyknięcia. czemu zawsze zakłada się ze to męzczyzna wyrwał sobie dupę do posekszenia, a nie kobieta wyrwała fiutka do tego samego celu?...

"ewentualnie oni byli dla niej zabawkami do bzyknięcia. czemu zawsze zakłada się ze to męzczyzna wyrwał sobie d**ę do posekszenia, a nie kobieta wyrwała fiutka do tego samego celu?..." Bo są pewne standardy kulturowe. Zresztą sam człowiek tak jest zbudowany, że w seksie to facet działa, a kobieta jest zdana na niego. 🖐️

Gość lo matkoooo o o
ludzie nie macie innych problemow 🖐️

"Bo są pewne standardy kulturowe." zmienne. jak wszystko inne. "Zresztą sam człowiek tak jest zbudowany, że w seksie to facet działa, a kobieta jest zdana na niego." a to zależy w jakiej pozycji ;)

Gość do bmb
dzieki, wole sobie poszukac dziewicy na zone

Gość partnerka28
frufru no wlasnie,tylko niestety kobieta jest juz wtedy kurwa ,bo niby bzykala sie na prawo i lewo a kobiecie tez nalezy sie cos od zycia.... ale faceci to egoisci

partnerka28 - no wlasnie,tylko niestety kobieta jest juz wtedy k**wa ,bo niby bzykala sie na prawo i lewo" no ale czym Ty sie przejmujesz? to Twoja prywatna sprawa z kim spałaś. nikt - NIKT! - nie musi o tym wiedziec. "a kobiecie tez nalezy sie cos od zycia..." owszem. ale niektórym cięzko to pojąc :)

jak to nie będzie wiedział? wystarczy że wejdzie na NK, albo poczyta forum kafe :D to obrzydliwe porównanie ale normalnie jak z samochodem będzie wiedział wszystko, przebieg, kiedy ma wymianę oleju, jakie wpadki/wypadki jej się zdarzyły. także gratulejszyn!

ze wszystkich moich facetów na NK mam dwóch :D i tez raczej nie są oznaczeni jako "były łóżkowy". stąd ktoś się dowie?... nie żartuj :)

Gość partnerka28
frufru mi sie poprostu z tego chce sie smiac chalo???????????mamy XXI wiek epoka dziewic minela.teraz epoka kobiet wyzwolonych,he

Gość partnerka28
sory mialo -halo-