Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka cudzego meza

NO POTEPCIE MNIE-spotykam sie z zonatym facetem...

Polecane posty

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
czy nie zależy mi na jego prezentach to znaczy nie dostaję prezentów???? hehe chyba nie.......... więc układ ten opiera się jednak o sponsoring....... skąd się biorą takie głupie cipska, "ja się zakochałam łeeeeeeeeeeee, nie umiem tego wytłumaczyć łeeeeeeeeeeeeee w ogóle nie wiem co chce łeeeeeeeeeee!!!!!" na miejscu jego żony nie zastanawiałabym się długo...za łeb i o futrynę obie kurwy damską i męską dalej nie chce mi się z nią pisać to jakieś dysmóżdże

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
jak bez seksu to nie jesteś kochanką. nie wiadomo właściwie kim jesteś. ale najprawdopodobniej nikim i przy tym zostaję, a w ogóle temat do śmieci

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
Sluchaj, dziewucho-lecz sie, terapia sie przyda. Masz jakis skrzywiony obraz ojca z dziecinstwa, ze teraz sobie takiego tatuska znalazlas, co ci funduje restauracje i wypady? Poza tym co to za milosc? Zauroczylas sie nic wiecej. Wiesz o nim tylko tyle, ile ci sam powie, na wypadach czy w knajpce tez nie ujrzysz jego prawdziwej twarzy. Nie mieszkasz z nim, nie wiesz jaki jest naprawde w domu, jakie ma relacje z zona, czy w oglole jaki naprawde jest dla partnerki. Nic o nim nie wiesz. i jak Ty sobie to wyobrazasz? nie brak Ci seksu? Za 10 lat on juz nie bedzie mogl, a Ty bedziesz w sile wieku.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
Po co on sie z toba spotyka? Jestes odskocznia jedynie. A Ty, co z tego masz? nowego tatuska:P Powaznie pisze, udaj sie do psychologa.

Gość Zona74
w duszy miej co mowia inni ...nie pochwalam takich zwiazkow ale tak wulgarnie pisza tylko te niedowartosciowane zony te na ktore zaden inny mezczyzna nie zwroci uwagi ..myslalby kto ze takie swiete:) daje glowe ze nie raz w ich wyobrazni bylo to i owo;) To twoje zycie ..lepiej na starosc siedzac przed kominkiem miec rumience od wspomnien niz zaru z paleniska;))

Gość gość
to sie zona postarala wykopala stary temat i daje autorce porady:D x cos z glowka nie halo? a moze brak uwagi facetow:D

Gość gość
Ja sie spotkalam 3 razy ale za kochanke nie uwazam bo nie bylo nic oprocz rozmow..

Gość gość
dojdziesz jeszcze do tego za czwartm razem:D

Gość gość
przepraszam ale k..to k.. i koniec kropka ,wileka miłośc ? bosseee każda miłośc kiedys była wielka !Te ,które godza sie na zwiazek z zonatym to zwykłe szmaty .

Gość gość
po co wyciągnęłaś stary temat? mąż znalazł sobie kochankę i cię zdradza?