Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMIENINY TATY

PREZENT DLA TATY

Polecane posty

Gość IMIENINY TATY

CO KUPIC TACIE NA IMIENINY?

Taki standard- porządną maszynkę do golenia, żel/mydło do golenia, pędzel, ew. trymer do wycinania włosów z nosa i uszu :) Krawat, flaszkę, jakieś ciekawe piwo, dobrą kawę, czekoladę, książkę. Jeśli bawi go komputer- jakiś fajny program związany z zainteresowaniami, typu interaktywne mapy czy encyklopedia historyczna. Bon do kina albo parku wodnego. Kierowcy- wygodną poduszkę pod kark do samochodu czy nowe wycieraczki :) Ewentualnie kosmetyki czy coś w stylu koszulki "Super tata". Prenumeratę gazety którą lubi. Nowy portfel (mojego ojca tylko w ten sposób namówiliśmy do zmiany portfela, bo tak się przywiązał do starego), pasek, czapkę, rękawiczki. Kupić ulubioną płytę albo film. Ulubioną czekoladę, zrobić obiad który zawsze chętnie widzi.

Gość HISTORYNKA DZIEKUJE
CI SERDECZNIE ZA TE PODPOWIEDZI:)

Gość ja kupiłam na dzisiaj
bluze polarową.

jeśli goli się brzytwą to jaknajbardziej....mojemu to zawsze coś słodkiego kupuje bo z niego to taki ''słodyczowy potwór'' :D:D

Gość oh podszywaczu ale
to zabawne bylo... zalosni jestescie naprawde

Gość jacobs
Otwieracz do butelek z licznikiem jak pije piwko ,ja swojemu kupuję pod choinkę dalmierz laserowy -to taka bajerancka miara -kierujesz na punkt i od razu wyskakuje ci odległość nie trzeba latać z taśmą a moj ciągle coś mierzy i remontuje .

Ja skłaniałabym się ku jakiejś fajnej książce związanej z zainteresowaniami taty... Ludzie dzisiaj bardzo mało czytają, a jak już dostają książkę w prezencie to w jakiś sposób ich mobilizuje do zapoznania się z tymże słowem pisanym :D Poszukaj czegoś fajnego w selkarze, mają masę promocji, to się nie wykosztujesz jakoś nadmiernie i może nawet zostanie kilka złotych na czekoladę ;)

Gość lllovka
A może w tym roku powinien to byc preznet w postaci przeżyć. Takie WyjatkowePrezenty teraz sa jak najbardziej na czasie.