Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyqwerty

poradzccie prosze

Polecane posty

W zdradzie nie ma sensu i logiki. Gdyby zdradzający działał sensownie, to po prostu powinien zostawić partnerkę i iść bzykać co popadnie. Zakładająco ptymistycznie, że to były żarty, to po pierwszej aferze powinien się zreflektować, że te żarciki wcale nie są zabawne. Więc według mnie-kopnij go w zad, byle mocno. Bo nawet jeśli nie zdradza, to jest po prostu kretynem.

Gość qwertyqwerty
to czemu nie odejdzie, droga wolna, na sile go nie trzymam. ja jakbym chciala sobie romansowac to bym go zostawila

"nogogłaszczka----> a gdzie ja napisałam, że mój facet wciska mi takie kity? Nic mi nie wiadomo na temat jego zdania w kwestii poruszanego tu tematu." Więc jeśli nie ten, to któryś poprzedni, od którego te mądrości wzięłaś.

Gość magdamagdalena
nogogłaszczka----> znam facetów i kobiety, które są w stałych związkach i czasem bawią się na necie. Na każdy temat mam własne zdanie i nie mam potrzeby przyjmowania mądrości obecnych lub byłych partnerów. Nie szczekaj do mnie dziecko.

Och, się oburzyłaś widzę, skoro już obrażać zaczynasz. No nic. Chciałam Ci tylko pokazać jak naiwana jesteś, ale nic na siłę. Autorko - już napisałam. Nie zastanawiaj się po co zdradza zamiast po prostu odejść, bo to nie ma sensu, więc go nie odnajdziesz.

Gość qwerfvqwerfv
dobra, ale zabawa na necie z neiznajomymi to co innego niz podrywanie kolezanek, komplementowanie ich i chec umawiania sie z nimi

Gość qwerfvqwerfv
wczoraj przyniosl mi kwiaty i mowil, ze to nic la niego nie znaczylo. Kwiaty wyrzucilam. ogolnie zachowywal sie tak jakby to dla niego bylo naprawde nic takiego i jakby myslal, ze ja zartuje, ze chce odejsc

Gość magdamagdalena
słuchaj, są faceci, którzy flirtowanie i komplementowanie innych kobiet maja we krwi, chca się poczuć tacy męscy i tacy macho... Mam kumpla, który nie odpuści żadnej lasce, taki ma styl bycia ale poza słownym flirtem do niczego nie dochodzi. Facet ma żonę i ona już na jego sposób bycia nie reaguje...bo wie, że jej mąż chce być lubiany i podziwiany przez inne kobiety, co ułatwia mu wiele spraw i jest pomocne w pracy. Zapytaj swojego chłopaka; dlaczego to robi? bo zawsze jest jakiś powód...

Gość qwerfvqwerfv
rozumiem , ze twoj kolega rowniez akceptuje flirtowanie zony z innymi facetami????? Bo moj nie akceptuje, nawet o glupia rozmowe z kolega porafi sie wsciec bo rozmawiam, a zbyt wolno odpisuje mu np na smsa. dla mnie to chore. ja tego nie akceptuje i sama sie tego trzymam i tego oczekuje

-"Kochanie? Dlaczego wsadziłeś siusiaka w dziurkę tej Pani?' -"Bo chciałem, żeby mnie lubiła" Chcesz, to rozmawiaj. Ale gdyby to nic dla niego nie znaczyło, to odpuściłby po pierwszej takiej sytuacji.

Gość magdamagdalena
no ale czy on teraz zaczął flirtować czy zawsze taki był? Jeżeli zawsze, to wiedziałaś co brałaś.

Gość qwerfvqwerfv
mi sie wydaje , ze on chce byc taki jak jego kuple. ruchaja byle co i byle gdzie, cpaja i ogolnie stanowia margines spoleczenstwa. mysle ze imponuje mu to ze maja tle dzieczyn i kazda moga bajerowac. ale do cholery po co jest ze ma ponad 3 lata

Gość magdamagdalena
widać, to dla niego jak nałóg, silniejsze od obietnic i strachu przed twoim gniewem.

Gość qwerfvqwerfv
nie byl zawsze taki. zawsze by inny niz jego kumple ( np czekal na te jedyna z ktora bedzie po raz pierwszy uprawial seks) mimo iz mial wczesniej stala dziewczyne, ktora i tak go zdradzila z kumplem

Gość magdamagdalena
aha, to wiele wyjaśnia: chce być jak koledzy...i popisuje się ale tak jak mówi:dla niego to nic nie znaczy i pewnie nie uświadamia sobie, że to aż tak cię rani.Porozmawiaj jeszcze z nim

Gość każdy facet
musi mieć u swojego boku jakąś kobietę, nikt nie lubi być samotny. Upierze, posprząta, ugotuje, porozmawia i da dupy. Mnie się wydaje, że twój może nie jest jeszcze do końca gotowy na zdradę, ale korci go i podejrzewam, że kiedyś to zrobi

Gość myślę że kumple
go tylko nakręcają. Jeśli się nasłuchasz jak to fajnie i odjazdowo, też zechcesz spróbować

Gość qwerfvqwerfv
jesli to zrobi to ja tez tak postapie, a wiem , ze zaboli go to tak bardzo jak nic innego

Gość magdamagdalena
wszyscy piszą, zerwij! ale to zawsze możesz zrobić a jednak jesteście razem 3 lata....

Gość qwerfvqwerfv
no dobra to co radzicie. DAC SZANSE CZY OSTATECZNIE ZAKONCZYC TEN ZWIAZEK.?

Gość magdamagdalena
sama musisz zdecydować...

Gość qwerfvqwerfv
najlepiej jakby jakis pan wytlumaczy jego zachowanie. w koncu maja podobne myslenie. i skad takie zarty. bo ja jakos nie mam ochoty sie z tego smiac

"jesli to zrobi to ja tez tak postapie, a wiem , ze zaboli go to tak bardzo jak nic innego" Jeśli to zrobi, to kopnij go w dupę i odejdź z podniesioną głową. Nie zniżaj się do jego poziomu. Magdamagdalena - wszyscy radzą, żeby odeszła, bo to nie było jedno wydarzenie. Była już o to awantura i strasznie przepraszał. I nic z tego nie wynikło.

Gość daj mu przede wszystkim
nauczkę nie spiesz się, przemyśl sprawę nauczka ma być bolesna nie musisz od razu odchodzić jeśli kochasz, on nie zdradził - nie ma jeszcze końca świata

Gość magdamagdalena
chłopak się nie wyszumiał....kusi go, hormony buzują, ryzyko pociąga...ale jak cię kocha, to siądzie sobie na d..., bo wie, co może stracić.

Gość qwerfvqwerfv
nie zdradzil, ale chcial to zrobic.a nie zrobil tylko dlatego, ze nie poszlo po jego mysli .dla mnie to jedno i to samo.

Gość qwerfvqwerfv
tak tak ostatnio byla gadka jak to on wie co ma do stracenia a wczensiej nie zdawal sobie z tego sprawy. ble ble ble

Gość magdamagdalena
cokolwiek zdecydujesz, musi to być twoja decyzja i nie sugeruj się wypowiedziami z forum:) powodzenia!

Ten facet nie zasługuje na Ciebie!!Jak będziesz mu popuszczać takie wybryki to będzie to robił za każdym razem..kopij go w dupę stać Cię na kogoś lepszego!:)Widać że kręci i uchodzi mu to płazem.Nie bądź taka naiwna i jesteś babka z klasą i na takie coś sobie nie pozwolisz.Dałaś szansę ale ją zmarnował.