Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakka25

czy ja przesadzam??/

Polecane posty

Gość jakka25

hej chcialabym sie Was poradzic bo juz nie wiem czy to ja czasami nie przesadzam;/ otorz, wynajmujemy ze znajomymi cale mieszkanie jest nas 4 (dwie pary) i no wlasnie... straszanie mnie wkurza to ze oni nic kompletnie w domu nie robia...;/ ja sie mecze i szoruje po pracy wszystkie podlogi, myje naczynia, zamiatam itd. bo oni nic:( mam juz tego dosc;/ jak wyjechali na weekend to sobie ladnie posprzatalam i bylo tak fajnie czysto a jak oni w niedziele przyjechali to moment sie sajgon zrobil ehh...;/ a ja jestem taka ciapa ze nawet nie potrafie jakos zwrocic im uwagi zeby sie nie wiem nie obrazili? albo taka glupia sprawa kupilismy sobie z chlopakiem w sobote po piwku i go nie wypilismy i wstawilismy do lodowki, wczoraj wieczorem patrze a tam juz go nie ma i tak z innymi rzeczami szynka, serem, jogurtami, ehh... poradzicie cos??

Poradzimy. Paszczę otworzyć i zjebać znajomych. Równo od góry do dołu. Bo oni się sami nie zorientują, że ich sprzątaczka jest niezadowolona.

Gość ty jesteś nienormalna trochę
uważaj żeby ten drugi koleś nie wlazł ci kiedyś pod prysznic, bo jak rozumiem też by ci było głupio zwrócić mu uwagę (jeszcze by się obraził :o ) więc dla spokoju umyłabyś mu fiuta i wytarła do sucha ręczniczkiem :)

Gość jakka25
no wiem.. ale ja jestem za miekka zeby im tak wygarnac.. tym bardziej ze juz dlugo sie znamy..

Gość jakka25
no bez przesady z tym prysznicem i przepraszam za bledy ale szybko pisze dlatego tez nie uzywam polskich znakow;/

Gość a twój facet...
to taka sama dupa jak ty

Gość jakka25
moj facet zwraca uwage tylko ja taka ciapa;/ tu chodzi io mnie jak ja mam sie nie wiem... zmienic zebym taka nie byla

Gość what a pure morning
rozumiem Cie,bo z ludzmi to jest tak,ze dopoki nie zwrocisz uwagi,to wszystko jest pieknie,a jak juz cos powiesz,to obraza majestatu i teksty typu: ale z ciebie pedantka!. ja radze Ci po prostu zmienic wspolokatorow,bo oni sie na pewno nie zmienia

Gość jakka25
kurde i chyba tak bede musiala zrobic:( najgorsze jest to ze ja wcalre nie jestem zadna pedantka, ale zeby nawet po sobie nie zetrzec okruszkow po chlebie tylko tak stol zostawic??

Gość jakka25
czesto tez nie spłukuja po sobie w kiblu ani nie myja rąk po wyjsciu z ubikacji :( a pozniej dotykają sie naszego chleba :(

Gość jakka25
taa i co jeszcze??:) uwielbiam Was podszywacze:P

Moim zdaniem nie przesadzasz.. i ja bym wcale nie zwracała uwagi tylko zaczęła zachowywać sie tak jak oni.. też nie znoszę brudu,ale te kilka dni wytrzymasz.. Zacznij im podbierac ich rzeczy bez pytania, wyjadać z lodówki wszystko co ich.. A gdy zaczną marudzić to powiesz,że próbowałaś ich naśladować i jak widać to udaje Ci się ;) zobaczysz,że poskutkuje :)