Spiący leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2009 wszyscy się nudzą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Październik 28, 2009 Poka fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.ladaco 0 Napisano Październik 28, 2009 ja sie nie nudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May Day 0 Napisano Październik 28, 2009 a to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May Day 0 Napisano Październik 28, 2009 ladaco z kropką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.ladaco 0 Napisano Październik 28, 2009 topic a co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May Day 0 Napisano Październik 28, 2009 dwa takie samu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spiący leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2009 :D ladaco---zastanawiałam się, czy wpiszesz się jako pierwszy...i się zawiodłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .ladaco. Napisano Październik 28, 2009 jajco zlamasy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May Day 0 Napisano Październik 28, 2009 mam 7 dniowy strajk czyli protest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spiący leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2009 ale dzis pogodaa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .ladaco. Napisano Październik 28, 2009 pieprzyc to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spiący leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2009 zimno mi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 niestety.....nie cały temat powrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 5, 2009 ale o so choci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 PZU odzyskaliśmy temat....ale w baaaaardzo okrojonej wersji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 5, 2009 Déjà vu ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 5, 2009 Tzn. chcialem powiedzieć "derza wj" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 Klon :D może i vju :P ale zobacz jaka okrojona wersja ale jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VB 0 Napisano Listopad 5, 2009 Leniwcze, wiecej nie udało się przywrócić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 5, 2009 No cóż... Topik wygląda, jakby ktoś wyciągnął go z niszczarki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 VB :D niestety nie :( ale cóż...dobre i to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 Klon :D:D te posty są jakieś pomieszane :D i bez sensu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 na,na,na,na,na,na,.............:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 5, 2009 "te posty są jakieś pomieszane i bez sensu" Przerwie by się spodobało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson orencz Napisano Listopad 5, 2009 hej, moge smętnąć jeden raz? jeden, ale porzadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 hahahah....w to nie wątpię :D ale pierwszy się zachował....tylko z jakąś dziwną datą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 5, 2009 dawaj Zdzira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson orencz Napisano Listopad 5, 2009 okazalo sie, ze moja siostre reguralnie zdradza jej facet. maja poltorarocznego syna. pol h temu dowiedzialam sie, ze moja bratowa poronila. moja mloda jest chora. najblizszy mi wujek ma raka prostaty, wiadomosc z przedwczoraj. moja matka ma przerzuty, wiadomosc z wczoraj. babcia mojego TZ znow jest w ciezkim stanie w szpitalu, a mieli ja dzis wypisac. jest mi zimno, zle, jestm glodna, nie mam sily sie ogarnac, za 2 h musze isc do pracy, a nie moge nawet trzymac kredki do oczu bo tak mi sie trzesa lapy. mam wszystkiego dosc i chce, zeby za 5min nastapil koniec swiata. dzieki za uwage, musialam sie wypisac tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach